Bat ne zaman canim?pembesu
O zaman test yapbugün olmam gerekiyordu.
Bat ne zaman canim?pembesu
İnşallah ağustosa kalmassın arkadaşımbata 8 gün var..
adet olacakmişim gibi hissediyorum..
sanirim agustosta kalcam
evde test dolu
Cnm bende bisey sorabilirmiyim benim 14. Ve 15. Gunler sabah aksam cok net 2 cizgi cikti bu sabah tekrar yaptim yani 16.gun cizgi siliklesmiş anlamadigim benim niye iki gun tam net iki cizgi cikti normalde 1 gun oluyo dimi o net cizgi ??1. Ben olsam daha çok alırdım 40 li falan
2. 10. Gün başlamak mantikli
3. Akinti takibi yapmak da önemli çift çizgi çıktığı gün ya da akıntınin fazla olduğu gün 2 kere yapılmalo
4. İlk idrar ile asla yapılmaz
5. Sıvı alımına dikkat edilir
6 ilk test saat 11 ile 13 arasında olabilir
7 çift çizgi çıktıysa Aksam saat 19 20 givi tekRar yapılır
8. Hem çift cizgi günü hem de çok hafif siliklesti gi gün değerlendirilir
benim 3 gün bile oluyor tatlım normal yumurtalarımız azcık tembel demekki ama sıkıntı yokCnm bende bisey sorabilirmiyim benim 14. Ve 15. Gunler sabah aksam cok net 2 cizgi cikti bu sabah tekrar yaptim yani 16.gun cizgi siliklesmiş anlamadigim benim niye iki gun tam net iki cizgi cikti normalde 1 gun oluyo dimi o net cizgi ??
Cnm bende bisey sorabilirmiyim benim 14. Ve 15. Gunler sabah aksam cok net 2 cizgi cikti bu sabah tekrar yaptim yani 16.gun cizgi siliklesmiş anlamadigim benim niye iki gun tam net iki cizgi cikti normalde 1 gun oluyo dimi o net cizgi ??
inşallah ya belim agriyo bu arada fena sizliyo.İnşallah ağustosa kalmassın arkadaşım
Anladim cnmbenim 3 gün bile oluyor tatlım normal yumurtalarımız azcık tembel demekki ama sıkıntı yok
evet canım çatladığı anlamına geliyor çatladıktan sonrada 24 ila 36 saat arası canlı kalıyor yumurta en önemli gün aslında mutlaka değerlendirinAnladim cnmbu iki pozitif gunu degerlendirdik biz, pozitif gormeden bi gun oncede degerlendirildi, bugun siliklesti iliski olmali sanirim bugunde dimi cook sordum cnm ya kusura bakma
Benimde iki gün net çıktı sonra silikleştiCnm bende bisey sorabilirmiyim benim 14. Ve 15. Gunler sabah aksam cok net 2 cizgi cikti bu sabah tekrar yaptim yani 16.gun cizgi siliklesmiş anlamadigim benim niye iki gun tam net iki cizgi cikti normalde 1 gun oluyo dimi o net cizgi ??
Anladim cnmbu iki pozitif gunu degerlendirdik biz, pozitif gormeden bi gun oncede degerlendirildi, bugun siliklesti iliski olmali sanirim bugunde dimi cook sordum cnm ya kusura bakma
Cok sevindim canim insallah saglikla kucagina alirsinHamileyim canımm
Teşekkür ederim canım. Darısı istyen herkeseCok sevindim canim insallah saglikla kucagina alirsin
Ben de türkçe öğretmeniyim canımBranş ne canım? Benim Türkçe. Geçen gün dua ediyorum. Allah'ım ben de artık sadece 15 saat derse girmek istiyorum, diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?