2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

ya kızlar korkum şu ki adet öncesi kan olabilir..
daha önce hiç olmadı ama belki onun başlangıcıdır gerçi çok garip beyaz akıntı içinde ince kanlar ama..

ümitlenmek istemiyorum işte üzülüyorum test yapınca
bu akşama kadar beklicem gelmezse adetim yapcam test

Cnm bende bisey sorabilirmiyim benim 14. Ve 15. Gunler sabah aksam cok net 2 cizgi cikti bu sabah tekrar yaptim yani 16.gun cizgi siliklesmiş anlamadigim benim niye iki gun tam net iki cizgi cikti normalde 1 gun oluyo dimi o net cizgi ??

Cnm bende bisey sorabilirmiyim benim 14. Ve 15. Gunler sabah aksam cok net 2 cizgi cikti bu sabah tekrar yaptim yani 16.gun cizgi siliklesmiş anlamadigim benim niye iki gun tam net iki cizgi cikti normalde 1 gun oluyo dimi o net cizgi ??
benim 3 gün bile oluyor tatlım normal yumurtalarımız azcık tembel demekki ama sıkıntı yok

hayır canım 4 gün bile olabilir ki zaten cogunlukla ıkı gun oluyor :)

benim 3 gün bile oluyor tatlım normal yumurtalarımız azcık tembel demekki ama sıkıntı yok
Anladim cnm bu iki pozitif gunu degerlendirdik biz, pozitif gormeden bi gun oncede degerlendirildi, bugun siliklesti iliski olmali sanirim bugunde dimi cook sordum cnm ya kusura bakma

Anladim cnm bu iki pozitif gunu degerlendirdik biz, pozitif gormeden bi gun oncede degerlendirildi, bugun siliklesti iliski olmali sanirim bugunde dimi cook sordum cnm ya kusura bakma
evet canım çatladığı anlamına geliyor çatladıktan sonrada 24 ila 36 saat arası canlı kalıyor yumurta en önemli gün aslında mutlaka değerlendirin

Biz çift çizginin olduğu günü, öncesini ve sonrasını değerlendirdik. Bence bugün de olsun ilişki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…