Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittigidiyordan aldım laboquıckBelki bende 17. De falan yumurtluyorsam bu ayki bütün çaba çöp olmuş benim zaten
Ovulasyon testi için marka söyler misiniz?? Ben de gitti gidiyordan almak istiyorum. Geçen ay 6 8 10 12 14 değerlendirdik ama boza 17. Gün yumurtlamissin. O yüzden ben bu ay riske atmak.istemiyorum.. Bende öğretmenim ve Mart doğumu bizim için çok mantıklı. Bu ay verimli olsun istiyorum. Hemen sipariş vericem
canım hayırlı olsun bebişin inşallah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ALLAHLaboquick aldım ben de gitti gidiyordan. Çoklu olanları orada daha hesaplı. Yani ben bunu yapmasam 14. Gün civarına ağırlık verecektik belki de.
canım hayırlı olsun bebişin inşallah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ALLAH
kaclı Laboquick almıstın acaba bende bu ay olmazsa almayı planlıyorum
Yaaa nasıl sevindim girelim girelim halayaOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BEN DE HALAYA GİRMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM
morordek
cansu0812
@nisandeniz
KIZLAR YAAAAAAAAAA BİZ DE GİRELİM HALAYAAAAAAAA :)
Laboquick kullanıyorum tavsiye ederim canımOvulasyon testi için marka söyler misiniz?? Ben de gitti gidiyordan almak istiyorum. Geçen ay 6 8 10 12 14 değerlendirdik ama boza 17. Gün yumurtlamissin. O yüzden ben bu ay riske atmak.istemiyorum.. Bende öğretmenim ve Mart doğumu bizim için çok mantıklı. Bu ay verimli olsun istiyorum. Hemen sipariş vericem
Anladim canim cok sagol17. Gün çift çizgi vardı. Ay içinde gün aşırı oldu ama 16,17 ve 18. Günler arka arkaya oldu
Hiç bir belirti yok canım sende durumlar nasıl?Zilan92 var mi belirti fln az kaldi bizim bata:) benim yumurtlamamin uzerinden 11 gun gecti belki 3gun sonra kirmiziyi yerim
TM bende öyle yaptım ama benim merak ettiğim 13 haziran en koyu gündü 14 haziran akşamı silik çıktı buna göre ben test yapacağım Zaman 13 haziranı mı baz olmam gerekiyor.normalde bat 2 temmuz ama ovulasyon testine göre 19 gün önce falan yumurtlamış oldum. Şimdi ben Nasıl
hesap yapmalıyım. Bir bilen yokmu bana yardımcı olun lütfenn
Ovulasyon testi için marka söyler misiniz?? Ben de gitti gidiyordan almak istiyorum. Geçen ay 6 8 10 12 14 değerlendirdik ama boza 17. Gün yumurtlamissin. O yüzden ben bu ay riske atmak.istemiyorum.. Bende öğretmenim ve Mart doğumu bizim için çok mantıklı. Bu ay verimli olsun istiyorum. Hemen sipariş vericem
Yumurtlamadan sonra 16 gün sayıp bat mı oluyor yani
Aaa çok ilginç demek herkesin farklı oluyor yumurtlama için bat tan 14 gün önce diyor doktorlar halbukiBenim hiç bir zaman yumurtlamaya gore çıkmaz bat tarihim her zaman dongum e göre çıkar
29 ya da 30 günde bir olurum
İlk ay 11. Gün yumurtladım ikinci ay 14 üncü gün hiç bir şey değişmedi bat yine aynı dongume göre oldu
Aaa çok ilginç demek herkesin farklı oluyor yumurtlama için bat tan 14 gün önce diyor doktorlar halbuki