• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Belirti aramak istemiyorum ama göğüslerim hassas, regl başlangıcı gibi ince ince ağrı var bugün. Bat pazartesi veya salı. Normalde regl olmadan 3 gün önce göğüs Ağrısı çekerdim sadece.

benim de 1 hafta öncesinde göğüslerim dokunamayacak kadar çok acırdı ama şimdi 2 gün var hiç ağrı acı yok arada uc kısımlarda kaşınma hissi oluyor. inşallah bu ay mutlu son :KK200: olur.

benim de 1 hafta öncesinde göğüslerim dokunamayacak kadar çok acırdı ama şimdi 2 gün var hiç ağrı acı yok arada uc kısımlarda kaşınma hissi oluyor. inşallah bu ay mutlu son :KK200: olur.
İnşallah canım inşallah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim inşallah bu mübarek ayda.

Nasil duzeldi canim ne kullandin? Benim kokulu degil sadece yanmam var
Canım bende de yanma olmuştu ilk başta. Sonra kokmaya başladı :( ilişkide ağrı ve yanma oluyordu :( sonra eşim antibiyotik getirdi bi sürü onları içince düzeldi ama hep korkuyorum tekrar olacak diye :(

Canım birde benim eşim de içti antibiyotik o zamandır olmuyorum eşli tedavi olmak en garantili

Doktora gitmedin mi ki? Bana sadece fitil verdi ya neden esime de vermedi ki acaba?
Benim eşimede vermemişti doktor sonra tekrarlayınca eşim de ben de kullandık ondan sonra olmadı çok şükür. Tekrarlarsa doktora tekrar git canım.

Back