- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Bende olmadı gibi hissediyorum ama inş olmuştur yaHadi ya onu bile saptayabiliyorlar he ilginc. Insallah olmustir canim hayirlisi olsun bende yine hicbir belirti yok galiba olmadi yine
Bu ara topik e nazar değdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende olmadı gibi hissediyorum ama inş olmuştur yaHadi ya onu bile saptayabiliyorlar he ilginc. Insallah olmustir canim hayirlisi olsun bende yine hicbir belirti yok galiba olmadi yine
Iyiyim cok sukur canim. Ne akinti ne kanama olmadi. Is-ev arasi gidiyorum sadece o da servisle. Is yerinde ayagimin altinda tabureyle oturuyorum eve gelince hemen yatiyorum bi de ilaca devam... hayirlisiyla 1 Temmuzda kalp atisini gormeyi diliyoruz. Inan sevinemedik bile,insallah o kalp sesiyle bizimde kalbimiz yeniden atmaya baslicak...
Iyiyim cok sukur canim. Ne akinti ne kanama olmadi. Is-ev arasi gidiyorum sadece o da servisle. Is yerinde ayagimin altinda tabureyle oturuyorum eve gelince hemen yatiyorum bi de ilaca devam... hayirlisiyla 1 Temmuzda kalp atisini gormeyi diliyoruz. Inan sevinemedik bile,insallah o kalp sesiyle bizimde kalbimiz yeniden atmaya baslicak...
Tesekkur ederim sordugun icin canim benim. Sen nasilsin? Bata kac var? :)
Yani canim ben suna dayanarak diyorum kizima hamile kaldigimda adetten bi hafta once bi bel agrim oldu gece uyutladi tamam dedim kesin hamileyim. Simdi en ufak bir agri hissetmedigim icin cok da umutlanmiyorum. Yine de her hamilelik bir degil tabi. Kismet bakalimBende olmadı gibi hissediyorum ama inş olmuştur ya
Bu ara topik e nazar değdi
Yani biz daha yeni istiyoruz 2. Deneme ama ben çok sabırsız biriyim ya geçen ay pek ümiy etmedim de bu ay mutlu haber alamazsam sanrm çok üzülecemYani canim ben suna dayanarak diyorum kizima hamile kaldigimda adetten bi hafta once bi bel agrim oldu gece uyutladi tamam dedim kesin hamileyim. Simdi en ufak bir agri hissetmedigim icin cok da umutlanmiyorum. Yine de her hamilelik bir degil tabi. Kismet bakalim
Insallah pozitifi gorursun cnm. Ben adet olursam hic sasirmiycamYani biz daha yeni istiyoruz 2. Deneme ama ben çok sabırsız biriyim ya geçen ay pek ümiy etmedim de bu ay mutlu haber alamazsam sanrm çok üzülecem
İnşallh duyarsınız kalp atışını yanlış anlama ama 1 temmuza daha çok var biraz geç değilmi randevu içinIyiyim cok sukur canim. Ne akinti ne kanama olmadi. Is-ev arasi gidiyorum sadece o da servisle. Is yerinde ayagimin altinda tabureyle oturuyorum eve gelince hemen yatiyorum bi de ilaca devam... hayirlisiyla 1 Temmuzda kalp atisini gormeyi diliyoruz. Inan sevinemedik bile,insallah o kalp sesiyle bizimde kalbimiz yeniden atmaya baslicak...
Insallah canim benim cok tesekkurler destegin icin. Yaaaaa cok heyecanliiiii hadi insallah :) hayirlisi olsun saglikla canim.İçini ferah tut güzelim. Olur öyle şeyler. İnşallah güzel haber duyarız haftaya. Benim bat pazartesi. Valla ne yaşan söyleyeyim bu ay umutluyum ama kısmet :) göğüslerim aşırı hassas iki gündür. Özellikle bugün. Bakalım kuruyor muyum yoksa bebik var mı gerçekten. Allahım hayırlısını versin :)
Yumurtlama günümün üzerinden tam 8 gün geçti Beklemek nekadar zor bu ayda olmazsa yine hüsran olursa yine çok üzülücem günler geçmek bilmiyor çok sabırsızım
Merhaba arkadaşlar, du idrar testim negatif cikisti. Bugun adetimin 30.gunu. 1 gungecti. Yarin sabah 10'da kan testinin sonucunu ogreneceğim. Bilmem ki bu geve nasil geçsin?
Aslinda idrarda negatif cikinca olmadi herhalde bu ay dedim ama, genede insan bi ümit iâte diyor...
Merhaba arkadaşlar, du idrar testim negatif cikisti. Bugun adetimin 30.gunu. 1 gungecti. Yarin sabah 10'da kan testinin sonucunu ogreneceğim. Bilmem ki bu geve nasil geçsin?
Aslinda idrarda negatif cikinca olmadi herhalde bu ay dedim ama, genede insan bi ümit iâte diyor...
İnşallh duyarsınız kalp atışını yanlış anlama ama 1 temmuza daha çok var biraz geç değilmi randevu için
Anladım hayırlısıyla günler çabucak geçer de kalp atışı duyarsınız inş dualarımız seninleKeseyi gordukten 2 hafta sonra cagiracagini soylemisti. Bir de oyle bi risk olunca sanirim garantiye almak istedi. her hafta 2-3 kere cagirip seni de bebegi de strese sokmak istemiyorum 2 hafta sonra garanti olsun dedi. Esime dedim acaba haftasonu baska doktora normal muayene olcak gibi gitsem bi sansimizi denesek belki duyariz. O da eger duyamazsak daha cok strese gireriz bekleyelim diyo. Bilmiyorum yaa Allah buyuktur
canım beni silebilirsin listeden adet oldum bugunMerhaba hanımlar, umudu Haziran'a kalanlar ve bu aylarda ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar
Umarım bu ay hepimize cok ugurlu gelir, teker teker hamile haberleri alırız
Katılmak isteyenler varsa BAT ile birlikte yazsın :)
2016 Mayıs Hamile Listesi
@Gojiberries - 2 Mayıs
@kuzu66 - 8 Mayıs
@Helenece - 10 Mayıs - 6. ayında hamile kaldı
@ArzuErcann - 12 Mayıs
@123mine - 13 Mayıs - 6. ayında soğan kürü yardımı ile hamile kaldı
@1melekvardi - 14 Mayıs
@fufucukkk - 15 Mayıs - 5. ayında hamile kaldı
@dream7 - 16 Mayıs
@refiaa90 - 24 Mayıs
@blueest - 26 Mayıs - 2. ayında yumurtlamayı program ile takip ederek hamile kaldı
@Martle - 26 Mayıs - 3. ayında kafasına takmayarak (stressiz yani ) beklemediği bir ayda hamile kaldı
@_Dusler_Akedemisi_ - 28 Mayıs
@lale_cik - 30 Mayıs -
2016 Haziran Hamile Listesi
@serapozcan3343 - 2 Haziran - 12. ayında hamile kaldı
Y YESIMBOZ - 5 Haziran - 4. ayında ovulasyon testi yardımıyla hamile kaldı
@The ilknur - 6 Haziran - 6. ayında hamile kaldı
@bebekim4 - 8 Haziran
@Ask sana benzer - 12 Haziran - 2. yılında hamile kaldı
@cleopatracat - 14 Haziran
@gul_22116 - 14 Haziran
@The Black - 14 Haziran
@HedefVeBasari - 16 Haziran
2016 Haziran Hamile Aday Listesi
yagmur0790 - 17 HaziranDurumu belli olmayanlar
@kushi - 18 Haziran
B BenanAsiye - 18 Haziran
@Ogemibirgungelecek - 21 Haziran
@zeplin88 - 21 Haziran
@gmzvcc - 21 Haziran
@hicran17 - 22 Haziran
@hrm - 23 Haziran
@Nurnur61 - 23 Haziran
@i006 - 24 Haziran
@meleklerim benim2 - 24 Haziran
@pembesu - 24 Haziran
endless love - 24 Haziran
@xDerinMavix - 25 Haziran
@myzt - 25 Haziran
@nisandeniz - 25 Haziran
@caaadiii - 26 Haziran
@-Lidya- - 26 Haziran
@angelkf - 26 Haziran
@Ottomania - 26 Haziran
@tostos16 - 27 Haziran
boza - 28 Haziran
@friendly8584 - 28 Haziran
@_simay_ - 29 Haziran
@beren20 - 29 Haziran
@Zilan92 - 30 Haziran
@country - 30 Haziran
ruzigarr - 30 Haziran
@Fuchia - 30 Haziran
Beklemede olanlar
@Bahtubahtu - 10 Haziran
@panikdepresif - 13 Haziran
@Love5 - 15 Haziran
@titiz gelin - 15 Haziran
@emelll42 - 3 Haziran
@xiexie - 6 Haziran
@nicksiz123 - 13 Haziran
@aaynaa - 16 Haziran
2016 Temmuz Adayları
@prensesule - 1 Temmuz
@kubito - 1 Temmuz
@orkidekaramel - 2 Temmuz
nusyaa - 2 Temmuz
@Hijyenik - 3 Temmuz
morordek - 4 Temmuz
@sinkar - 4 Temmuz
@Pelukk - 4 Temmuz
@melekler-engelchen - 6 Temmuz
@karahindiba2 - 9 Temmuz
@Ela2411 - 10 Temmuz
@tristris - 11 Temmuz
@sweetwitch01 - 13 Temmuz
@Tugbanusta - 15 Temmuz
yesa - 20 Temmuz
@aslibo
@minikincir
@enginkelime
@Hira Su 2013
@melekbaby
@syma12
@mucizegibisin
@Cemre Yaman
@arzus
@ladylone
@olcaaay
@dilo00
@akrepbasak
@cansu0812
@Dilektuttum
Cok cok tesekkur ederim canim, insallah. Darisi basiniza saglikla insallah.Anladım hayırlısıyla günler çabucak geçer de kalp atışı duyarsınız inş dualarımız seninle