• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Y YESIMBOZ Yeşimcim Nasıl oldun tatlım?
Iyiyim cok sukur canim. Ne akinti ne kanama olmadi. Is-ev arasi gidiyorum sadece o da servisle. Is yerinde ayagimin altinda tabureyle oturuyorum eve gelince hemen yatiyorum bi de ilaca devam... hayirlisiyla 1 Temmuzda kalp atisini gormeyi diliyoruz. Inan sevinemedik bile,insallah o kalp sesiyle bizimde kalbimiz yeniden atmaya baslicak...
Tesekkur ederim sordugun icin canim benim. Sen nasilsin? Bata kac var? :)

Iyiyim cok sukur canim. Ne akinti ne kanama olmadi. Is-ev arasi gidiyorum sadece o da servisle. Is yerinde ayagimin altinda tabureyle oturuyorum eve gelince hemen yatiyorum bi de ilaca devam... hayirlisiyla 1 Temmuzda kalp atisini gormeyi diliyoruz. Inan sevinemedik bile,insallah o kalp sesiyle bizimde kalbimiz yeniden atmaya baslicak...

İçini ferah tut güzelim. Olur öyle şeyler. İnşallah güzel haber duyarız haftaya. Benim bat pazartesi. Valla ne yaşan söyleyeyim bu ay umutluyum ama kısmet :) göğüslerim aşırı hassas iki gündür. Özellikle bugün. Bakalım kuruyor muyum yoksa bebik var mı gerçekten. Allahım hayırlısını versin :)

Bende olmadı gibi hissediyorum ama inş olmuştur ya :KK43:
Bu ara topik e nazar değdi
Yani canim ben suna dayanarak diyorum kizima hamile kaldigimda adetten bi hafta once bi bel agrim oldu gece uyutladi tamam dedim kesin hamileyim. Simdi en ufak bir agri hissetmedigim icin cok da umutlanmiyorum. Yine de her hamilelik bir degil tabi. Kismet bakalim

Yani canim ben suna dayanarak diyorum kizima hamile kaldigimda adetten bi hafta once bi bel agrim oldu gece uyutladi tamam dedim kesin hamileyim. Simdi en ufak bir agri hissetmedigim icin cok da umutlanmiyorum. Yine de her hamilelik bir degil tabi. Kismet bakalim
Yani biz daha yeni istiyoruz 2. Deneme ama ben çok sabırsız biriyim ya geçen ay pek ümiy etmedim de bu ay mutlu haber alamazsam sanrm çok üzülecem :(

İnşallh duyarsınız kalp atışını yanlış anlama ama 1 temmuza daha çok var biraz geç değilmi randevu için

İçini ferah tut güzelim. Olur öyle şeyler. İnşallah güzel haber duyarız haftaya. Benim bat pazartesi. Valla ne yaşan söyleyeyim bu ay umutluyum ama kısmet :) göğüslerim aşırı hassas iki gündür. Özellikle bugün. Bakalım kuruyor muyum yoksa bebik var mı gerçekten. Allahım hayırlısını versin :)
Insallah canim benim cok tesekkurler destegin icin. Yaaaaa cok heyecanliiiii hadi insallah :) hayirlisi olsun saglikla canim.

Kizlar ben22 mayista adet oldum 28-29 gunde adet oluyorum tahminen 5 i yada 6si yumurtlama gunum 3unde ve 8 inde iliski oldu ayin 7si 8i ve 9u yumurtlama testi yaptim silikti yani yumurtam catlamisti benim 20sinde adet olmam lazımdı ancak 3 gundur ara ara kahverengi akinti geliyor tum adet belirtilerim var sanci haric her an adetolacakmisim gibi geliyor hamile olabilir miyim sizce idrar testi negatif

canımm sıkıntılı bir durum yoktur inşallah Allah sağlıklı bir şekilde kavuştursun bebeğine inşallah. biz de temmuza kadar ara vermiştik ama kararımıza tam manasıyla uyamadık:(

Yumurtlama günümün üzerinden tam 8 gün geçti Beklemek nekadar zor bu ayda olmazsa yine hüsran olursa yine çok üzülücem günler geçmek bilmiyor çok sabırsızım

evet canım beklemek gerçekten zor. kafaya takmayayım akışına bırakayım düşünmeyeyim unutayım diyorsun da ne mümkün! benim de adetime 3 gün var. hakkımızda hayırlısı...

ben aslında temmuza konsantre olmuştum ama bu ay da korunmasız ilişkiler oldu. ama hamile kalmak amaçlı değildi ve ben hiç öyle yatıp filanda beklemediğim den zaten olmamıştır diye düşündüm.geçen hafta 5 gün açık pembe akıntı geldi. yani nasıl tarif edeyim kan desem kan değil akıntı desem akıntı değil.ve sadece 1 yada 2 damla.gün içinde diğer zamanlar akıntı normal beyaz şeffaf haline dönüyor.yani sace 1 damla kadar iç çamaşırımı lekeleyecek kadar geldi.5 gün sürdü ve bitti. bu akıntı olana kadar hamile kalma ihtimalini hiç düşünmemiştim.neydi bu şimdi :( adetime 3 gün var.bugün dayanamayıp test yaptım. ilk önce bekledim 5 dk. tek çizgi yani negatif. testi sonra atarım diye orada bıraktım. aradan 2 saat filan geçince atmak için gittiğimde diğer çizginin olduğu yerde hafif pembelik vardı. ama tam çizgi gibi de değildi. acaba test mi bozuktu. yaa hamile kalıp kalmamayı da geçtim belirsizlik insanın canını çok sıkıyor. yaptığım test te bir işe yaramadı. mecbur cumayı beklicem.birde belim ağrıyor biraz ve bazen kasıklarımda ağrı ve hareketlilikler oluyor.birde adetime 3-4 gün kala göğüslerim doknamayacak kadar ağrırdı ama şimdi hiç ağrı yok. yada bunların hepsi psikolojik bilmiyorum.velhasılı kelam beklemek ve belirsizlik zor!

Merhaba arkadaşlar, du idrar testim negatif cikisti. Bugun adetimin 30.gunu. 1 gungecti. Yarin sabah 10'da kan testinin sonucunu ogreneceğim. Bilmem ki bu geve nasil geçsin?
Aslinda idrarda negatif cikinca olmadi herhalde bu ay dedim ama, genede insan bi ümit iâte diyor...

Merhaba arkadaşlar, du idrar testim negatif cikisti. Bugun adetimin 30.gunu. 1 gungecti. Yarin sabah 10'da kan testinin sonucunu ogreneceğim. Bilmem ki bu geve nasil geçsin?
Aslinda idrarda negatif cikinca olmadi herhalde bu ay dedim ama, genede insan bi ümit iâte diyor...

inşallah hayırlı sonuçla karşılaşırsın canım.

Saat 10 da güzel haber getir men dileğiyle canim :)

İnşallh duyarsınız kalp atışını yanlış anlama ama 1 temmuza daha çok var biraz geç değilmi randevu için

Keseyi gordukten 2 hafta sonra cagiracagini soylemisti. Bir de oyle bi risk olunca sanirim garantiye almak istedi. her hafta 2-3 kere cagirip seni de bebegi de strese sokmak istemiyorum 2 hafta sonra garanti olsun dedi. Esime dedim acaba haftasonu baska doktora normal muayene olcak gibi gitsem bi sansimizi denesek belki duyariz. O da eger duyamazsak daha cok strese gireriz bekleyelim diyo. Bilmiyorum yaa Allah buyuktur :(

Keseyi gordukten 2 hafta sonra cagiracagini soylemisti. Bir de oyle bi risk olunca sanirim garantiye almak istedi. her hafta 2-3 kere cagirip seni de bebegi de strese sokmak istemiyorum 2 hafta sonra garanti olsun dedi. Esime dedim acaba haftasonu baska doktora normal muayene olcak gibi gitsem bi sansimizi denesek belki duyariz. O da eger duyamazsak daha cok strese gireriz bekleyelim diyo. Bilmiyorum yaa Allah buyuktur :KK43:
Anladım hayırlısıyla günler çabucak geçer de kalp atışı duyarsınız inş dualarımız seninle

Merhaba hanımlar, umudu Haziran'a kalanlar ve bu aylarda ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar :KK3:
Umarım bu ay hepimize cok ugurlu gelir, teker teker hamile haberleri alırız :anneadayı:

Katılmak isteyenler varsa BAT ile birlikte yazsın :)

2016 Mayıs Hamile Listesi
@Gojiberries - 2 Mayıs :anneadayı::nazar:
@kuzu66 - 8 Mayıs :anneadayı::nazar:
@Helenece - 10 Mayıs :anneadayı::nazar: - 6. ayında hamile kaldı :KK71:
@ArzuErcann - 12 Mayıs :anneadayı::nazar:
@123mine - 13 Mayıs :anneadayı::nazar: - 6. ayında soğan kürü yardımı ile hamile kaldı :KK71:
@1melekvardi - 14 Mayıs:anneadayı::nazar:
@fufucukkk - 15 Mayıs :anneadayı::nazar: - 5. ayında hamile kaldı :KK71:
@dream7 - 16 Mayıs :anneadayı::nazar:
@refiaa90 - 24 Mayıs :anneadayı::nazar:
@blueest - 26 Mayıs :anneadayı::nazar: - 2. ayında yumurtlamayı program ile takip ederek hamile kaldı :KK71:

@Martle - 26 Mayıs:anneadayı::nazar: - 3. ayında kafasına takmayarak (stressiz yani :KK48:) beklemediği bir ayda hamile kaldı :KK71:
@_Dusler_Akedemisi_ - 28 Mayıs :anneadayı::nazar:

@lale_cik - 30 Mayıs - :anneadayı::nazar:

2016 Haziran Hamile Listesi
@serapozcan3343 - 2 Haziran :anneadayı::nazar: - 12. ayında hamile kaldı :KK71:
Y YESIMBOZ - 5 Haziran :anneadayı::nazar: - 4. ayında ovulasyon testi yardımıyla hamile kaldı :KK71::KK200:
@The ilknur - 6 Haziran :anneadayı::nazar: - 6. ayında hamile kaldı :KK71:
@bebekim4 - 8 Haziran :anneadayı::nazar:
@Ask sana benzer - 12 Haziran :anneadayı::nazar: - 2. yılında hamile kaldı :KK71:
@cleopatracat - 14 Haziran :anneadayı::nazar:
@gul_22116 - 14 Haziran :anneadayı::nazar:
@The Black - 14 Haziran :anneadayı::nazar:
@HedefVeBasari - 16 Haziran :anneadayı::nazar:

2016 Haziran Hamile Aday Listesi

yagmur0790 yagmur0790 - 17 Haziran
@kushi - 18 Haziran
B BenanAsiye - 18 Haziran
@Ogemibirgungelecek - 21 Haziran
@zeplin88 - 21 Haziran
@gmzvcc - 21 Haziran
@hicran17 - 22 Haziran