• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Keseyi gordukten 2 hafta sonra cagiracagini soylemisti. Bir de oyle bi risk olunca sanirim garantiye almak istedi. her hafta 2-3 kere cagirip seni de bebegi de strese sokmak istemiyorum 2 hafta sonra garanti olsun dedi. Esime dedim acaba haftasonu baska doktora normal muayene olcak gibi gitsem bi sansimizi denesek belki duyariz. O da eger duyamazsak daha cok strese gireriz bekleyelim diyo. Bilmiyorum yaa Allah buyuktur :KK43:
Icini ferah tut canim stresli zamanlari.sen ne kadar huzurlu olursan bebek de o kadar huzurlu gelisir.

Kizlar dun bir seminere katildim adam olunlu dsunmenin insanlar uzerindeki etkisini anlatiyordu. Deney yapmislar bir bardak suya guzel seyler soyleyip mikro resmini cekmisler su kristallerinin o kadar guzel berrak bir hal almiski. Birinde kufur edip olumsuz konusmuslar kristaller siyah kargacik birgacik bir hal almis. Yani dusunun su bile nasil etkilenmis ki bizim vucudumuz hayli hayli etkilenir stres yapmamaya calisalim:) guzel bir gun olsun hepinize gunaydinnnn muckkks;)

Kizlar dun bir seminere katildim adam olunlu dsunmenin insanlar uzerindeki etkisini anlatiyordu. Deney yapmislar bir bardak suya guzel seyler soyleyip mikro resmini cekmisler su kristallerinin o kadar guzel berrak bir hal almiski. Birinde kufur edip olumsuz konusmuslar kristaller siyah kargacik birgacik bir hal almis. Yani dusunun su bile nasil etkilenmis ki bizim vucudumuz hayli hayli etkilenir stres yapmamaya calisalim:) guzel bir gun olsun hepinize gunaydinnnn muckkks:KK66:
Günaydın :KK25: Rabbim bu mübarek ayda tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Kizlar bi bakin ilk defa kullaniyorum olmusmu yumurtlama simdi bugun ve yarin iliski olmali dimi aksama yine yapicam test bakalim nasil cikicak

Eklentiler

• 20160622_090902.jpg
    20160622_090902.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar bi bakin ilk defa kullaniyorum olmusmu yumurtlama simdi bugun ve yarin iliski olmali dimi aksama yine yapicam bakalim nasil cikicak

çok güzel olmuş canım bugün 14. gün demi :)

bugun mutlaka olsun

yarın sabah tekrar yap hafif silikleşirse çatlamış demektir yarın aksamı da değerlendirin :)

silikleşmez ise duruma göre bakarız artık kaç gün çift çizgi görünecek :)

çok güzel olmuş canım bugün 14. gün demi :)

bugun mutlaka olsun

yarın sabah tekrar yap hafif silikleşirse çatlamış demektir yarın aksamı da değerlendirin :)

silikleşmez ise duruma göre bakarız artık kaç gün çift çizgi görünecek :)
Ayyy sagol cnm benim :) evet 14.gun tamam ben tekrar yaptiklarimi cekip aticam ona gore akil verirsiniz yine bana :KK68:

Kizlar bi bakin ilk defa kullaniyorum olmusmu yumurtlama simdi bugun ve yarin iliski olmali dimi aksama yine yapicam test bakalim nasil cikicak
Yumurtlama yakındır canim degerlendir bu akşamı tekrar siliklestiginde yumurtan çatlamış olacak. O günleri de degerlendir

ben aslında temmuza konsantre olmuştum ama bu ay da korunmasız ilişkiler oldu. ama hamile kalmak amaçlı değildi ve ben hiç öyle yatıp filanda beklemediğim den zaten olmamıştır diye düşündüm.geçen hafta 5 gün açık pembe akıntı geldi. yani nasıl tarif edeyim kan desem kan değil akıntı desem akıntı değil.ve sadece 1 yada 2 damla.gün içinde diğer zamanlar akıntı normal beyaz şeffaf haline dönüyor.yani sace 1 damla kadar iç çamaşırımı lekeleyecek kadar geldi.5 gün sürdü ve bitti. bu akıntı olana kadar hamile kalma ihtimalini hiç düşünmemiştim.neydi bu şimdi :KK43: adetime 3 gün var.bugün dayanamayıp test yaptım. ilk önce bekledim 5 dk. tek çizgi yani negatif. testi sonra atarım diye orada bıraktım. aradan 2 saat filan geçince atmak için gittiğimde diğer çizginin olduğu yerde hafif pembelik vardı. ama tam çizgi gibi de değildi. acaba test mi bozuktu. yaa hamile kalıp kalmamayı da geçtim belirsizlik insanın canını çok sıkıyor. yaptığım test te bir işe yaramadı. mecbur cumayı beklicem.birde belim ağrıyor biraz ve bazen kasıklarımda ağrı ve hareketlilikler oluyor.birde adetime 3-4 gün kala göğüslerim doknamayacak kadar ağrırdı ama şimdi hiç ağrı yok. yada bunların hepsi psikolojik bilmiyorum.velhasılı kelam beklemek ve belirsizlik zor!

bende öyle hamile kaldım desem sana :)

Keseyi gordukten 2 hafta sonra cagiracagini soylemisti. Bir de oyle bi risk olunca sanirim garantiye almak istedi. her hafta 2-3 kere cagirip seni de bebegi de strese sokmak istemiyorum 2 hafta sonra garanti olsun dedi. Esime dedim acaba haftasonu baska doktora normal muayene olcak gibi gitsem bi sansimizi denesek belki duyariz. O da eger duyamazsak daha cok strese gireriz bekleyelim diyo. Bilmiyorum yaa Allah buyuktur :KK43:
Bekle bence. Sabırlı ol

kızlar bişi sorcam benim vajinal yanmam da var hafif. ama kokulu bır akıntımm yok. acaba mantar fln mı oldum ben.

2 gündür deli gibi uykum var uyumalara doyamıyorum..
normalde adet olacağım zaman sinirim tepmde olur bu ay bi dinginlik var.. üstelik ben bu ay için pekte hevesli değildim tatile gitcem rahat edeyim diye ama zaman geçmiyor hç..

dün iş çıkışı eczaneye gittim baktım kapalı. dedim ki kısmet değilmiş.. bakalım 2 gün kaldı er geç bi belirti olacak..

Belirti aramak istemiyorum ama göğüslerim hassas, regl başlangıcı gibi ince ince ağrı var bugün. Bat pazartesi veya salı. Normalde regl olmadan 3 gün önce göğüs Ağrısı çekerdim sadece.

Belirti aramak istemiyorum ama göğüslerim hassas, regl başlangıcı gibi ince ince ağrı var bugün. Bat pazartesi veya salı. Normalde regl olmadan 3 gün önce göğüs Ağrısı çekerdim sadece.
Bende de var aynı belirtiler ama ümitlenmek istemiyorum :( bu belirtiler gebelik belirtisi olabileceği gibi adet belirtisi de olabilir :( bat 26 haziran.

Back