ben aslında temmuza konsantre olmuştum ama bu ay da korunmasız ilişkiler oldu. ama hamile kalmak amaçlı değildi ve ben hiç öyle yatıp filanda beklemediğim den zaten olmamıştır diye düşündüm.geçen hafta 5 gün açık pembe akıntı geldi. yani nasıl tarif edeyim kan desem kan değil akıntı desem akıntı değil.ve sadece 1 yada 2 damla.gün içinde diğer zamanlar akıntı normal beyaz şeffaf haline dönüyor.yani sace 1 damla kadar iç çamaşırımı lekeleyecek kadar geldi.5 gün sürdü ve bitti. bu akıntı olana kadar hamile kalma ihtimalini hiç düşünmemiştim.neydi bu şimdi
adetime 3 gün var.bugün dayanamayıp test yaptım. ilk önce bekledim 5 dk. tek çizgi yani negatif. testi sonra atarım diye orada bıraktım. aradan 2 saat filan geçince atmak için gittiğimde diğer çizginin olduğu yerde hafif pembelik vardı. ama tam çizgi gibi de değildi. acaba test mi bozuktu. yaa hamile kalıp kalmamayı da geçtim belirsizlik insanın canını çok sıkıyor. yaptığım test te bir işe yaramadı. mecbur cumayı beklicem.birde belim ağrıyor biraz ve bazen kasıklarımda ağrı ve hareketlilikler oluyor.birde adetime 3-4 gün kala göğüslerim doknamayacak kadar ağrırdı ama şimdi hiç ağrı yok. yada bunların hepsi psikolojik bilmiyorum.velhasılı kelam beklemek ve belirsizlik zor!