• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Aaa supermis:) peki 12. Ayina kadar herhangi bir hotrmon testi yaptirdin mi yani engel teskil edecek bir sey var miymis canim
Canım yaptırdım hormon testi hiç bir sıkıntı yok. Aslında biz o 12 ay boyunca hep denemedik çoğu zaman geliştirdik. İki aydır ovulasyon testi ile üzerine düştük bu konunun.

Bazen üç günde bir oldu bazen ailelerin yanına gidince kardeşimin düğünü olunca filan kaynadı hep. Biliyorsunki yumurta 24-36 saat canlı kalıyormuş o aralıkta tutturdun tutturdun yoksa olmuyor

İyi akşamlar kızlar. Cumartesi günü aşılamanın 13. günü gidip kan vereceğim inşallah. Belirtilerim yok :) Yani normalde regl öncesi sivilcelerim çıkar ve ruhsal değişim olur, bir de libido yükselmesi. Şu an hiçbiri yok. Eğer hamileysem hiçbir belirtimin olmamasından anladım diyeceğim :D

Kızlar şuan çok mutsuzum kahverengi çok katı azcık bi akıntım oldu peçeteye geldi yani uf hasta olmayayım lütfeenn :(

kızlar benıde ekler mısınız listeye
bat 25 hazıran 5 aydır denıyoruz
olur inşallah

Bu haftasonu bayram tatili planımız netleşecek. Benim bat pazartesi. Acaba erken Gebelik testi mi alsam yoksa direkt gidip kan mı versem? Benim sıcakla aram hiç iyi değil. Eğer gebelik varsa gitmeyi planladığımız yerden vazgeçeceğiz. Tabİ kayınvalidelerle birlikte gideceğiz onların durumdan haberi yok. O yüzden de sürekli geçiştiriyoruz. Siz ne dersiniz kızlar? 12sinde yumurtladım, 11 gün oldu. Oyduysa artık kanda çıkar herhalde? yesa yesa morordek morordek Y YESIMBOZ

Benim eşimede vermemişti doktor sonra tekrarlayınca eşim de ben de kullandık ondan sonra olmadı çok şükür. Tekrarlarsa doktora tekrar git canım.
Hee tamam canim simdi oldu bak. Ya ben bikac yil once cektim bu derdi. 2 yil boyinca hicbir tedavi cevap vermedi surekli antibiyotik fitil esli tedavi neler cektim bu arada da surekli yanmalarim vardi.dogumdan sonra duzelmisti 2.5 yildir cok rahattim Allahim insallah gecicidir yine kroniklesmez insallah

Bu haftasonu bayram tatili planımız netleşecek. Benim bat pazartesi. Acaba erken Gebelik testi mi alsam yoksa direkt gidip kan mı versem? Benim sıcakla aram hiç iyi değil. Eğer gebelik varsa gitmeyi planladığımız yerden vazgeçeceğiz. Tabİ kayınvalidelerle birlikte gideceğiz onların durumdan haberi yok. O yüzden de sürekli geçiştiriyoruz. Siz ne dersiniz kızlar? 12sinde yumurtladım, 11 gün oldu. Oyduysa artık kanda çıkar herhalde? yesa yesa morordek morordek Y YESIMBOZ
Benim ilk hamileligim 12 gun sonra cikmisti canim ama bir gun once yapsam yine cikardi cunku cok net belliydi. Hem de ucuz testlerle. Sen bence yap erken gebelik yap garanti gibi bisi olur. Bu arada benim de barsaklarda hareketlenme var kizimda da bebek tutunduktan sonra boyle olmustum hadi insallahhhh

Benim ilk hamileligim 12 gun sonra cikmisti canim ama bir gun once yapsam yine cikardi cunku cok net belliydi. Hem de ucuz testlerle. Sen bence yap erken gebelik yap garanti gibi bisi olur. Bu arada benim de barsaklarda hareketlenme var kizimda da bebek tutunduktan sonra boyle olmustum hadi insallahhhh

Benim de bu hafta başından beri göğüs dolgunluğu bir de regl Ağrı'sı gibi sandım var iki gündür. Bu ay ovulasyon testi de kullandım. İyi çalıştık yani. Dur işe giderken kan vereyim ben ya :)

Bence yarin yapsan belli olur buyuk ihtimalle canim.

Benim de bu hafta başından beri göğüs dolgunluğu bir de regl Ağrı'sı gibi sandım var iki gündür. Bu ay ovulasyon testi de kullandım. İyi çalıştık yani. Dur işe giderken kan vereyim ben ya :)
Ver kiz bakalim :) yaa cok heyecanli be :)

maalesef benim pembe akıntım geldi..
bu akşam yada yarına kırmızıya döner :(

bat 20 temmuz :KK61: nasılsa tatile gitcez aman midem bulanır bu ay istemiyorum diyordum ama aslında istiyordum tabiki...
üzgünüm :( 6 ay bitti dolu dolu çok üzülüyorum..

hormon testi de yaptırdım hiç bişi çıkmadı.. doktor tam 1 sene dolsun rahim filmi çekcez dedi :(

12 sinde yumurtan çatladıysa belli olur bence ama çift çizgiyi yakaladığın günse henüz kanda çıkmayabilir

çok heyecan yaptım şuan:KK71: senin de mi pembe akıntı geldi yada senin de mi testin öyle oldu?

testi ben 6 gün gecikince yapmıştım canım bariz çift çizgi çıkmıştı. öncesinde hiç test yapmadım. ama pembe akıntım gelmişti bat'dan 3-4 gün önce ben erken regl oldum sanmıştım meğersem yerleşme lekesiymiş. ama benim iç çamaşırda 2-3 damla şeklinde 1 kez oldu başka olmadı. umarım hayırlı güzel haberler alırsın canım

Yumurtlamadan 12 gün sonramı çıktı maşallh nekadar erkenmiş şaşırdım

çıkar canım 11 güne :)

Back