Yaa etmem miii. Insallah guzel haberler verirsin kuzum :) Simdi nasil geccek o derslerVerdim valla. 20 tl ye erken gebelik testi alacağıma 30 tl ye kanda baktırayım daha garanti dedim verdim. Öğlen okuldan çıkınca alacağım. Dua et :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa etmem miii. Insallah guzel haberler verirsin kuzum :) Simdi nasil geccek o derslerVerdim valla. 20 tl ye erken gebelik testi alacağıma 30 tl ye kanda baktırayım daha garanti dedim verdim. Öğlen okuldan çıkınca alacağım. Dua et :)
Yaa etmem miii. Insallah guzel haberler verirsin kuzum :) Simdi nasil geccek o dersler
Oooo ama bana toplantilar seminerler hep daha bunaltici gelmistir. uyuyasimn geliyor. Ay uyku demisken mudurum gitsede 1 saat uyusamDers yok neyse ki seminer, toplantı, Vs vakit geçiyor :)
Oooo ama bana toplantilar seminerler hep daha bunaltici gelmistir. uyuyasimn geliyor. Ay uyku demisken mudurum gitsede 1 saat uyusam
üzülme bak taşinmişsin kv den uzaklaşmişsin..maalesef benim pembe akıntım geldi..
bu akşam yada yarına kırmızıya döner
bat 20 temmuz nasılsa tatile gitcez aman midem bulanır bu ay istemiyorum diyordum ama aslında istiyordum tabiki...
üzgünüm 6 ay bitti dolu dolu çok üzülüyorum..
hormon testi de yaptırdım hiç bişi çıkmadı.. doktor tam 1 sene dolsun rahim filmi çekcez dedi
Mudurumle bu konuyu sen konusmak ister misin? Benim yemiyoda hahhaa
Bir de benimkinin normaldede anlama sorunu var hamileyim dedigimde ne yapcak acaba Kacta bitiyo senin seminerler? Heyecanla sonucu bekliyorum :)Müdürleri doğrudan Allah'a havale ediyorum tatlım :)
Bir de benimkinin normaldede anlama sorunu var hamileyim dedigimde ne yapcak acaba Kacta bitiyo senin seminerler? Heyecanla sonucu bekliyorum :)
Canım yaaa benim de aşılamanın 11. günü bugün. Çıkar mı diyorsunuz. Ben cumartesi gecesi yaptıracaktım. Gaza geliyorum bakçıkar canım 11 güne :)
En sagliklisi aslinda bat gecince ama dayanamiyor insan:)heyecan yaptımda benımde öyle bugün ruzigarr beklemedeyim.
ben tedavi için izin istediğimde napcaksin neyin var gibi bi sürü soru soruyordu. benim müdürüm..Bir de benimkinin normaldede anlama sorunu var hamileyim dedigimde ne yapcak acaba Kacta bitiyo senin seminerler? Heyecanla sonucu bekliyorum :)
Evet canim ama benim o kadar belliydi ki hamile oldugum. Bata bir hafta kala feci bel agrisi yasadim gece ugutmadi o kadar. Sonra yine o gunlerde bi gun tek tarafli cok acitan kasik batmasi oldu. Ben emin gibiydim yani:)Yumurtlamadan 12 gün sonramı çıktı maşallh nekadar erkenmiş şaşırdım
Evet canım ya. Bir bayana sormak hiç hoş değil. Bana da sordu müdür. özel bir durum dedim." ne?" diye sordu bir daha. Öküz diyecektim suratına. Kadın hastalığı hocam, tedavi oluyorum dedim. Hanımefendilik bende kalsın diye ters cevap vermedimben tedavi için izin istediğimde napcaksin neyin var gibi bi sürü soru soruyordu. benim müdürüm..
daha hamile degildim.. acil işim vardi hastaneye gidecektim...
dedi ki sık sık izin aliyorsun neyin var diyo...
bende tedavim var dedim sizi ilgilenmez müdürüm diycektim diyemedim...
en son patladii bana ne dedi biliyormusun?
Hamile misin??...
ayy sorduğu soruya bak...
bende yok degilim degilim müdürüm dedim..
izin alicaksam alirim o kadarda abartili sorular sormasina gerek yok işte...
bi amir memura o şekilde soru sorulmaz...
Ay bu ne ya ne bicim insanlar var. Yatip kalkip mudurume dua edeyim ahahahh:)Evet canım ya. Bir bayana sormak hiç hoş değil. Bana da sordu müdür. özel bir durum dedim." ne?" diye sordu bir daha. Öküz diyecektim suratına. Kadın hastalığı hocam, tedavi oluyorum dedim. Hanımefendilik bende kalsın diye ters cevap vermedim
Evet canim ama benim o kadar belliydi ki hamile oldugum. Bata bir hafta kala feci bel agrisi yasadim gece ugutmadi o kadar. Sonra yine o gunlerde bi gun tek tarafli cok acitan kasik batmasi oldu. Ben emin gibiydim yani:)
valla bende öküz diycektim işde gözlüklerin arasindan beni süzüyor düşünüyor. kafasinin Tamam der gibi salliyor..Evet canım ya. Bir bayana sormak hiç hoş değil. Bana da sordu müdür. özel bir durum dedim." ne?" diye sordu bir daha. Öküz diyecektim suratına. Kadın hastalığı hocam, tedavi oluyorum dedim. Hanımefendilik bende kalsın diye ters cevap vermedim