• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Bende ovulasyon testi yapayım dedim çoğu kişi gebe olduğunu böylece erken öğrenmiş. Sonuç bu ay da tutmadı :(

maalesef benim pembe akıntım geldi..
bu akşam yada yarına kırmızıya döner :KK43:

bat 20 temmuz :KK61: nasılsa tatile gitcez aman midem bulanır bu ay istemiyorum diyordum ama aslında istiyordum tabiki...
üzgünüm :KK43: 6 ay bitti dolu dolu çok üzülüyorum..

hormon testi de yaptırdım hiç bişi çıkmadı.. doktor tam 1 sene dolsun rahim filmi çekcez dedi :KK43:
üzülme bak taşinmişsin kv den uzaklaşmişsin..
orda huzur sana çok iyi gelecekti ki..
senin kafani toparlamaya ihtiyacin var. stres yaşadin sanirim ondan tutmuyordur...
içiniz bi rahat olsun tatile çik gez hiç gebelik aklina getirme.. olursa olur olmazsa hayırlısı... :) vucudunu bi rahat birak.. stresten dolayı hem gebelik düşündüğü için tetikliyor.

Bir de benimkinin normaldede anlama sorunu var hamileyim dedigimde ne yapcak acaba :KK70: Kacta bitiyo senin seminerler? Heyecanla sonucu bekliyorum :)
ben tedavi için izin istediğimde napcaksin neyin var gibi bi sürü soru soruyordu. benim müdürüm..
daha hamile degildim.. acil işim vardi hastaneye gidecektim...
dedi ki sık sık izin aliyorsun neyin var diyo...
bende tedavim var dedim sizi ilgilenmez müdürüm diycektim diyemedim...
en son patladii bana ne dedi biliyormusun?
Hamile misin??...
ayy sorduğu soruya bak...
bende yok degilim müdürüm dedim..
izin alicaksam alirim o kadarda abartili sorular sormasina gerek yok işte...
bi amir memura o şekilde soru sorulmaz... bu arada müdürüm erkektir.. bayan olsada bişey demezdim ama:D

Yumurtlamadan 12 gün sonramı çıktı maşallh nekadar erkenmiş şaşırdım
Evet canim ama benim o kadar belliydi ki hamile oldugum. Bata bir hafta kala feci bel agrisi yasadim gece ugutmadi o kadar. Sonra yine o gunlerde bi gun tek tarafli cok acitan kasik batmasi oldu. Ben emin gibiydim yani:)

ben tedavi için izin istediğimde napcaksin neyin var gibi bi sürü soru soruyordu. benim müdürüm..
daha hamile degildim.. acil işim vardi hastaneye gidecektim...
dedi ki sık sık izin aliyorsun neyin var diyo...
bende tedavim var dedim sizi ilgilenmez müdürüm diycektim diyemedim...
en son patladii bana ne dedi biliyormusun?
Hamile misin??...
ayy sorduğu soruya bak...
bende yok degilim degilim müdürüm dedim..
izin alicaksam alirim o kadarda abartili sorular sormasina gerek yok işte...
bi amir memura o şekilde soru sorulmaz...
Evet canım ya. Bir bayana sormak hiç hoş değil. Bana da sordu müdür. özel bir durum dedim." ne?" diye sordu bir daha. Öküz diyecektim suratına. Kadın hastalığı hocam, tedavi oluyorum dedim. Hanımefendilik bende kalsın diye ters cevap vermedim :D

Ay b
Evet canım ya. Bir bayana sormak hiç hoş değil. Bana da sordu müdür. özel bir durum dedim." ne?" diye sordu bir daha. Öküz diyecektim suratına. Kadın hastalığı hocam, tedavi oluyorum dedim. Hanımefendilik bende kalsın diye ters cevap vermedim :KK70:
Ay bu ne ya ne bicim insanlar var. Yatip kalkip mudurume dua edeyim ahahahh:)

Aldım sonucumu. Dizlerim titriyor heyecandan 37,56 çıktı. Ne olduğunu bildiğim halde laboratuardaki görevliye 3 kez filan sordum. Sonra da oturdum ağladım. Cumartesi tekrarlamamı istedi testi. Henüz yeni daha küçük dedi. Ben de 3 gün erken yaptırdım deyince tekrarlayalım dedi. Allah'ıma şükürler olsun gönlüme göre dilediğim Zaman'da geldi bebeğim. Şimdi de sağlıkla kavuşmayı kısmet etsin inşallah. Allahım dileyen herkese hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    35,6 KB · Görüntüleme: 73
Evet canım ya. Bir bayana sormak hiç hoş değil. Bana da sordu müdür. özel bir durum dedim." ne?" diye sordu bir daha. Öküz diyecektim suratına. Kadın hastalığı hocam, tedavi oluyorum dedim. Hanımefendilik bende kalsın diye ters cevap vermedim :KK70:
valla bende öküz diycektim işde gözlüklerin arasindan beni süzüyor düşünüyor. kafasinin Tamam der gibi salliyor.. :KK70:
sorada ben çikiyorum hemen..
hiç hoş degil tabi tedavi oluyorsam oluyorum..
dedi ki bebegimi kaybedeli 9 ay felan olmuştu 1 seneyi bekle diyoo.
sanane diycektim.. diyemedim.. bi sene sora yap demek onun mu karari.. allah aşkına..
çocuk doğurmak benim hakkım onun degil hele de benim kocam da degil.. bi memurun özel hayatina karişmamali.. işte bizim öküz müdür işte:KK70:

Back