2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canım gebelik testi al bence ya adet olacaksın geç yumurtlama olduğu için geciktin ya da hamilesin :))

Canım gebelik testi al bence ya adet olacaksın geç yumurtlama olduğu için geciktin ya da hamilesin :))

Ah ah su kocalar.. Zor duruyorum eczaneye gitmemek için ama oda üzülmiyim diye engelliyor söz verdirdim ama cumaya kadar olmazsa haftasonu alıcaz.. İnşallah Bebek yapıyordur tüm bunları

morordek Beni de listeye ekler misin?
Bugün bat günüm ama olmadım daha artık sonuca göre bildiririm sana durumu hayırlısı ya bu ya da bu

Hosbulduk tesekkür ederim :)

Kırmızı kartı görmeden ümit kesmeyelim canım

Kizlar folik asit hamile kalmayi kolaylastiriyomu yoksa sadece bir vitaminmi ? Bilgisi olan varmi

Ben folik 1 kullanıyorum canım sadece vitamin kolaylaştırmiyor benimki:)
Multivitamin+folik asit+vitamin D +iyot
Yaziyo benimkinde anaammm bunlar kiloda aldirir hayirlisi bakalim eşimede verdi banada sperm kalitesini artiriyomuş erkeklerde bilginize kizlar

Yaziyo benimkinde anaammm bunlar kiloda aldirir hayirlisi bakalim eşimede verdi banada sperm kalitesini artiriyomuş erkeklerde bilginize kizlar

Hadi hayırlısı bakalim canım güzel haber getir insallah :)

Aa hangi marka o canim?
Bende d vitamini eksikligi de var su an zaten ayrica d vitamini de aliyorum ama degerlerim biraz daha yükselince o senin dedigine mi gecsem ki folik asit ve d vitamini birlikte almis olurum :)

Bende folidoce iciyorum folik arti b vit. Var ve tam günlük alman gereken dozda tavsiye ederim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…