Canım gebelik testi al bence ya adet olacaksın geç yumurtlama olduğu için geciktin ya da hamilesin :))Merhaba kızlar yardıma ihtiyacım var.. Adet tarihimi 5 gün geçti 10 haziranda olmam gerekiyordu ama hala olmadım test almamada eşim izin vermedi daha erken bekleyelim diyor. Normal adet olmam gereken günde 1 gün önce yani 9 haziranda akıntımın rengi biraz koyu olmuştu dedim tamam geliyor galiba kırmızılar ama hala gelmedi simdi yine tuvalete gittim akıntım koyu sarı ve biraz sulu... Sizce neden böyle bisey olmuş olabilir ?
Canım gebelik testi al bence ya adet olacaksın geç yumurtlama olduğu için geciktin ya da hamilesin :))
Peki o zaman ne diyelim :)merhabamorordek , benim bat evet bugün. adet olmadım ama ne adet belirtisi var ne hamilelik. ne yapacağımı bilmiyorum. test yapmak istemiiyorum.
Peki o zaman ne diyelim :)
Olur da test yaparsan ya da kırmızılar gelirse yazarsın madem :)
Hosbulduk tesekkür ederim :)Coook sevindim canım insallah saglıkla da kucagına alırsın
Ya ofİnan güzel haber gelecek sandım
Hoşgeldin hemen ekliyorum listeye :)
Ben de yaa
Evet ya ben de seni merak ediyordum gozukmedin cidden bu ara :)
Hayırlısı olsun canım, stres regli geciktiriyor, tecrübeyle sabit :)
Temmuzu ben tutmayacagım artık eger yeni topik acan olursa diye ilk mesaja yazıyorum :)
Güzel haber gelir insallah :)morordek Beni de listeye ekler misin?
Bugün bat günüm ama olmadım daha artık sonuca göre bildiririm sana durumu hayırlısı ya buya da bu
Kırmızı kartı görmeden ümit kesmeyelim canımMalesef kızlar güzel haber yok
Erken gebelik testi aldim ilişkinin üzerinden 7 gün geçmesi bile yetiyor benim 13 gun gecti ama negatif Bat son 3 normal gebelik testi bile çıkabilirdi ama bunu aldım kesin olsun diye
Hayırlısı bakalim gelecek aya inşallah :)
İnsaAllah canım sagol listeye ekledigin icinGüzel haber gelir insallah :)
Eveeet bu ay cok bereketli olduNe güzel her gün bi tane de olsa hamile haberi alıyoruz maşallah :)
Aynen darısı başımıza inşallahhh :) hamişler bize dua edin :)Eveeet bu ay cok bereketli oldu
Kizlar folik asit hamile kalmayi kolaylastiriyomu yoksa sadece bir vitaminmi ? Bilgisi olan varmi
Multivitamin+folik asit+vitamin D +iyotBen folik 1 kullanıyorum canım sadece vitamin kolaylaştırmiyor benimki:)
Multivitamin+folik asit+vitamin D +iyot
Yaziyo benimkinde anaammm bunlar kiloda aldirirhayirlisi bakalim eşimede verdi banada sperm kalitesini artiriyomuş erkeklerde bilginize kizlar
Aa hangi marka o canim?Multivitamin+folik asit+vitamin D +iyot
Yaziyo benimkinde anaammm bunlar kiloda aldirirhayirlisi bakalim eşimede verdi banada sperm kalitesini artiriyomuş erkeklerde bilginize kizlar
Canim senin bat da sanirim 30 haziran? Yumurtlaman oldu mu? Benim de 30da ondan sordum:)Bende folidoce iciyorum folik arti b vit. Var ve tam günlük alman gereken dozda tavsiye ederim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?