Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim "Ol!" Desin yeter olmayacak sey yoktur nasip herseyin vakti zamanı var imkansiz diye birsey yokKızlar benim ablam ilişkiye girmeden hamile kaldı ALLAH'ın hikmetini görüyormusunuz
Rabbim hepimizede şu mübarek günler hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Rabbim "Ol!" Desin yeter olmayacak sey yoktur nasip herseyin vakti zamanı var imkansiz diye birsey yok
Cok şükür denemeler sonucu fos ciksada o anlik disinda umut kaybi falan olmuyor pes etmiyorum ama gecikince hevesleniyorum regl olunca icim kararıyor yumurtalama gunlerim yaklasiyor esime diyorum hadi denemeye devam elbet birgun nasip olur biz elimizden geleni yapalım kul olarakAynen öyle kardeşim umut herzaman olmalı
Kurban olduğum ALLAH yazdıysa bizede nasip edecektir inşaAllah hayırlısını versin
Cok şükür denemeler sonucu fos ciksada o anlik disinda umut kaybi falan olmuyor pes etmiyorum ama gecikince hevesleniyorum regl olunca icim kararıyor yumurtalama gunlerim yaklasiyor esime diyorum hadi denemeye devam elbet birgun nasip olur biz elimizden geleni yapalım kul olarak
6.deneme biz epey erken basladik evlendigimiz ilk aydan 7.aya giricez ve bakalım bu ay gelmis olucakmis bebisimizİnşallah ALLAH gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin
Aynen durmak yok yola devam
Bizimki aksıyor eşimin mesaileri yüzünden ama yinede umutsuzluğa düşmüyorum.. sen ne kadar zamandır deniyorsun bacım?
6.deneme biz epey erken basladik evlendigimiz ilk aydan 7.aya giricez ve bakalım bu ay gelmis olucakmis bebisimiz
Aynen canım cok sukur doktora gitmedim daha ama bir sorunumuz yok diye düşünüyorum dedigin gibi saglik olsunda geri kolayGelir gelir inşallah daha yeni sayılır... sağlığımız yerinde olsunda önce herşeyden önemlisi o şükretmemiz gerek herzaman
Allah telafisi olmayan dertler vermesin yeterki herşeyin çaresi bulunur
Yok ya mayis baya azdi mesela, haziran cogu kisiye ugurlu geldi. Kismet meselesi Temmuza dayanamayacagim artik bak yesa da demis zaten insanlarin pesinden kosmak cok zor
Aynen valla :) zor oluyormus cidden. Yoksa ben de temmuza kaldim devam da ederdim ama bat yazdirip kaciyor cogu kisi kimse acmazsa da burdan muhabbete devam edelim ama herkesin bat'ini takip etmeyecegim artik :))
@nisandeniz sen hamile kalirsan seni haziran hamilesi sayalim ne de olsa ha 30 haziran ha 1 temmuz fark etmez :))
kızlar benim idrarımda bulut gibi şeyler nedir sizce ? nasıl desem böyle minik pamukcuk gibi görünüyo
İlişkiden sonra içinizde kalan spermlerdir onlar. Telaş yapmayın.
Ooo boza gelmiş selam canım yeni ay için açacak misin :)
Ya da inşalla hamile misin:)
Selam canım. Ah keşke hamile olsam ama bilmiyorum ki öyle miyim :) Daha bat'a 10 gün var neredeyse :) Başladı mı temmuz bat'ları? Valla açayım istiyorum ama morordek gibi takip edemezsem diye çekiniyorum :))
arkadaşlar yumurtalama günü aslinda adet bitiminden 12 yada 14 gün sora oluyormuş son adetten geriye sayımı degilmişş... çözdüm bunu..
benim telefonumda son adetten sora geirye 14 günü sayılıyordu.. bende takvime baktim.. 17 günü denk getirdi..
yumurtalama günü 18 haziran ( 17 . günü ) gösteriyor.. yanlış degilmi kızlar..
oysa ben yanlış gününde yapmışım. yumurtalama tarihi bilememişim kızlar 4 ay böle bilmişim.
ben bilemiyorum telefona göre yapıyorum baktim 14. günü bile degil.. çok karışık:))canım yumurtalama günü adetten şu kadar sonra şu kadar önce diye bir şey yok
10. gün yumurtlayan da var 23. gün yumurtalayan da ve her iki kişinin de döngüsü 28
o yüzden ovu testi ya da doktor kontrolü haricinde ya da belirtileri gerçekten çok iyi bilip anlama haricinde zor tahmin yapabilmek :)
Ovulasyon testi al tatlim rahatlıkla bulursun ınsallh stres yapma allah büyükben bilemiyorum telefona göre yapıyorum baktim 14. günü bile degil.. çok karışık:))
ilk oğluma doktor kontrolünden sora hamile kalmişım..
devlete gidiyorum yumurtallarin güzel diyip geçiyo ne zaman yumurtlayacagi söleseler bari:)
off çok karışık nasıl bulcam yumurtalama günümü:)
ovulasyon testi stres yapmaz mi hergün takip edicem.. stres yapmak istemiyorum.Ovulasyon testi al tatlim rahatlıkla bulursun ınsallh stres yapma allah büyük