• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar benim ablam ilişkiye girmeden hamile kaldı ALLAH'ın hikmetini görüyormusunuz :skandal:
Rabbim hepimizede şu mübarek günler hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin:KK19:

Kızlar benim ablam ilişkiye girmeden hamile kaldı ALLAH'ın hikmetini görüyormusunuz :skandal:
Rabbim hepimizede şu mübarek günler hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin:KK19:
Rabbim "Ol!" Desin yeter olmayacak sey yoktur nasip herseyin vakti zamanı var imkansiz diye birsey yok

Rabbim "Ol!" Desin yeter olmayacak sey yoktur nasip herseyin vakti zamanı var imkansiz diye birsey yok

Aynen öyle kardeşim umut herzaman olmalı
Kurban olduğum ALLAH yazdıysa bizede nasip edecektir inşaAllah hayırlısını versin

Aynen öyle kardeşim umut herzaman olmalı
Kurban olduğum ALLAH yazdıysa bizede nasip edecektir inşaAllah hayırlısını versin
Cok şükür denemeler sonucu fos ciksada o anlik disinda umut kaybi falan olmuyor pes etmiyorum ama gecikince hevesleniyorum regl olunca icim kararıyor yumurtalama gunlerim yaklasiyor esime diyorum hadi denemeye devam elbet birgun nasip olur biz elimizden geleni yapalım kul olarak:halay:

Cok şükür denemeler sonucu fos ciksada o anlik disinda umut kaybi falan olmuyor pes etmiyorum ama gecikince hevesleniyorum regl olunca icim kararıyor yumurtalama gunlerim yaklasiyor esime diyorum hadi denemeye devam elbet birgun nasip olur biz elimizden geleni yapalım kul olarak:halay:

İnşallah ALLAH gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin
Aynen durmak yok yola devam :KK54:
Bizimki aksıyor eşimin mesaileri yüzünden ama yinede umutsuzluğa düşmüyorum.. sen ne kadar zamandır deniyorsun bacım?
Ben yinede en azından vaktinde adet görüyorsak ona şükrediyorum geçen ay çok gecikti mesela ve çocuğu bile bi kenara koydum o an sadece adet görmeyi istedim
Herşeyden önemlisi önce sağlığımız

İnşallah ALLAH gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin
Aynen durmak yok yola devam :KK54:
Bizimki aksıyor eşimin mesaileri yüzünden ama yinede umutsuzluğa düşmüyorum.. sen ne kadar zamandır deniyorsun bacım?
6.deneme biz epey erken basladik evlendigimiz ilk aydan 7.aya giricez ve bakalım bu ay gelmis olucakmis bebisimiz:KK46:

6.deneme biz epey erken basladik evlendigimiz ilk aydan 7.aya giricez ve bakalım bu ay gelmis olucakmis bebisimiz:KK46:

Gelir gelir inşallah daha yeni sayılır... sağlığımız yerinde olsunda önce herşeyden önemlisi o şükretmemiz gerek herzaman
Allah telafisi olmayan dertler vermesin yeterki herşeyin çaresi bulunur

Gelir gelir inşallah daha yeni sayılır... sağlığımız yerinde olsunda önce herşeyden önemlisi o şükretmemiz gerek herzaman
Allah telafisi olmayan dertler vermesin yeterki herşeyin çaresi bulunur
Aynen canım cok sukur doktora gitmedim daha ama bir sorunumuz yok diye düşünüyorum dedigin gibi saglik olsunda geri kolay

Yok ya mayis baya azdi mesela, haziran cogu kisiye ugurlu geldi. Kismet meselesi :KK70: Temmuza dayanamayacagim artik bak yesa da demis zaten insanlarin pesinden kosmak cok zor :KK70:

Aynen valla :) zor oluyormus cidden. Yoksa ben de temmuza kaldim devam da ederdim ama bat yazdirip kaciyor cogu kisi :KK70: kimse acmazsa da burdan muhabbete devam edelim ama herkesin bat'ini takip etmeyecegim artik :))
@nisandeniz sen hamile kalirsan seni haziran hamilesi sayalim ne de olsa ha 30 haziran ha 1 temmuz fark etmez :))

Çok tuhaf ama bir ay durgun 1 ay coşkulu geçiyor

Mart durgun
nisan coşkulu
mayıs durgun
haziran Coşkun

:)

Ooo boza gelmiş selam canım yeni ay için açacak misin :)

Ya da inşalla hamile misin:)

Selam canım. Ah keşke hamile olsam ama bilmiyorum ki öyle miyim :) Daha bat'a 10 gün var neredeyse :) Başladı mı temmuz bat'ları? Valla açayım istiyorum ama morordek morordek gibi takip edemezsem diye çekiniyorum :))

Selam canım. Ah keşke hamile olsam ama bilmiyorum ki öyle miyim :) Daha bat'a 10 gün var neredeyse :) Başladı mı temmuz bat'ları? Valla açayım istiyorum ama morordek morordek gibi takip edemezsem diye çekiniyorum :))

İnşallah hamilesindir canım ama edersin edersin bence arada etiket yapmak gerek sadece :)

Biz de yardımcı olmaya calisiriz etiket konusunda :)

arkadaşlar yumurtalama günü aslinda adet bitiminden 12 yada 14 gün sora oluyormuş son adetten geriye sayımı degilmişş... çözdüm bunu..
benim telefonumda son adetten sora geirye 14 günü sayılıyordu.. bende takvime baktim.. 17 günü denk getirdi..
yumurtalama günü 18 haziran ( 17 . günü ) gösteriyor.. yanlış degilmi kızlar..
oysa ben yanlış gününde yapmışım.:( yumurtalama tarihi bilememişim kızlar 4 ay böle bilmişim.

arkadaşlar yumurtalama günü aslinda adet bitiminden 12 yada 14 gün sora oluyormuş son adetten geriye sayımı degilmişş... çözdüm bunu..
benim telefonumda son adetten sora geirye 14 günü sayılıyordu.. bende takvime baktim.. 17 günü denk getirdi..
yumurtalama günü 18 haziran ( 17 . günü ) gösteriyor.. yanlış degilmi kızlar..
oysa ben yanlış gününde yapmışım.:KK43: yumurtalama tarihi bilememişim kızlar 4 ay böle bilmişim.

canım yumurtalama günü adetten şu kadar sonra şu kadar önce diye bir şey yok

10. gün yumurtlayan da var 23. gün yumurtalayan da ve her iki kişinin de döngüsü 28

o yüzden ovu testi ya da doktor kontrolü haricinde ya da belirtileri gerçekten çok iyi bilip anlama haricinde zor tahmin yapabilmek :)

canım yumurtalama günü adetten şu kadar sonra şu kadar önce diye bir şey yok

10. gün yumurtlayan da var 23. gün yumurtalayan da ve her iki kişinin de döngüsü 28

o yüzden ovu testi ya da doktor kontrolü haricinde ya da belirtileri gerçekten çok iyi bilip anlama haricinde zor tahmin yapabilmek :)
ben bilemiyorum telefona göre yapıyorum baktim 14. günü bile degil.. çok karışık:))
ilk oğluma doktor kontrolünden sora hamile kalmişım..
devlete gidiyorum yumurtallarin güzel diyip geçiyo ne zaman yumurtlayacagi söleseler bari:)
off çok karışık nasıl bulcam yumurtalama günümü:)

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BEN İYİ DEĞİLİM SALI GÜNÜ YİNE KAHVERENGİ AKINTIM OLDU ADETİME 5 GÜN VARDI DAHA GİTTİM İLÇE DE ÖLÇTÜRDÜM BETA YI 7.41 ÇIKTI DİĞER GÜN HEMEN KENDİ DOKTORUMA GİTTİM ORDA ÖLÇTÜM 5.5 ÇIKTI DEĞER DÜŞMÜŞ ÇOK KÖTÜYÜM 4. DÜŞÜK OLUYOR MORALİM ÇOK BOZUK..BÖYLE BİRŞEY BAŞINA GELEN VAR MI ACABA

ben bilemiyorum telefona göre yapıyorum baktim 14. günü bile degil.. çok karışık:))
ilk oğluma doktor kontrolünden sora hamile kalmişım..
devlete gidiyorum yumurtallarin güzel diyip geçiyo ne zaman yumurtlayacagi söleseler bari:)
off çok karışık nasıl bulcam yumurtalama günümü:)
Ovulasyon testi al tatlim rahatlıkla bulursun ınsallh stres yapma ;) allah büyük

Ovulasyon testi al tatlim rahatlıkla bulursun ınsallh stres yapma :KK66: allah büyük
ovulasyon testi stres yapmaz mi hergün takip edicem.. stres yapmak istemiyorum.
yumurtalama günümü çok yanlış takip ediyorum belli de olmuyor
benim erken döllenme olduğu farkettim
ilk oğlumda erken döllenmeyle hamile kalmişim.. o şekilde yapmışım.. bilmiyorum. adet bitiminden 3 gün sora yumurtlamişim ilk oğlumda.. çok iyi hatirliyorum.. bundada ayni şekilde yaptım tutacakmi bakalim:)
soğan kürü denedim olcakmi?:)
dua edin kızlar.

Back