Benim dünden beri yumurta akı gibi akıntım var canım çok dikkat ettim hatta dün heyecandan eşime bile gösterdim yumurtaya benziyor mu diyeCanim senin bat da sanirim 30 haziran? Yumurtlaman oldu mu? Benim de 30da ondan sordum:)
Canim o akıntı kesilince catlamis oluyor. Su gibi bir akıntı da olabiliyormuş catlayinca ama ben hic fark etmedim onu. Yumurta aki varsa bugünleri degerlendir mutlakaBenim dünden beri yumurta akı gibi akıntım var canım çok dikkat ettim hatta dün heyecandan eşime bile gösterdim yumurtaya benziyor mu diyeçatladığını nasıl anlayacağım acaba
Benim dünden beri yumurta akı gibi akıntım var canım çok dikkat ettim hatta dün heyecandan eşime bile gösterdim yumurtaya benziyor mu diyeçatladığını nasıl anlayacağım acaba
Canim o akinti gelmeye basladiktan. 1-2 gun sonra yumurta catliyormus. Benim bu ay 2 gun geldi sonra 3. Gun sivi uzamanayn bi akintiya donustu yani catladi. Valla ben gun asiri degerlendiriyorum bu ay. Hayirlisi bakalimBenim dünden beri yumurta akı gibi akıntım var canım çok dikkat ettim hatta dün heyecandan eşime bile gösterdim yumurtaya benziyor mu diyeçatladığını nasıl anlayacağım acaba
Aynen oyle canim benim de:) su an yapiskan puturlu akintim var yani yumurtlama donemi bitmis oluyor dimi?Bu yumurta aki kıvamındaki akinti pat diye kesilecek aynı şekilde sağ yada sol tarafında bazen de her iki tarafta ince sizi ağrı gibi bir şey var mı o da kesilecek
Sadece sıvı bir akıntı olacak *(bunu anlamak biraz zor )
İşte o zaman catlamış demektir :)
Yanma var mi yaparken? Bol su ic cnm bi de oyle kontrol etkızlar benim idrarımda bulut gibi şeyler nedir sizce ? nasıl desem böyle minik pamukcuk gibi görünüyo
yok canım yanma yok iftardan sahura elimden geldiğince suda içiyorum.Yanma var mi yaparken? Bol su ic cnm bi de oyle kontrol et
Evet tuvalet esnasinda rahim girisinde kalan fazla meni atiliyor o da olabiliryok canım yanma yok iftardan sahura elimden geldiğince suda içiyorum.
ilişki sonrası olabilir mi acaba bu spermlerden dolayı.
zaten daha 10 11 günüm var gelecek regle
Evet tuvalet esnasinda rahim girisinde kalan fazla meni atiliyor o da olabilir
Aynen oyle canim benim de:) su an yapiskan puturlu akintim var yani yumurtlama donemi bitmis oluyor dimi?
Canim o akıntı kesilince catlamis oluyor. Su gibi bir akıntı da olabiliyormuş catlayinca ama ben hic fark etmedim onu. Yumurta aki varsa bugünleri degerlendir mutlaka
Bu yumurta aki kıvamındaki akinti pat diye kesilecek aynı şekilde sağ yada sol tarafında bazen de her iki tarafta ince sizi ağrı gibi bir şey var mı o da kesilecek
Sadece sıvı bir akıntı olacak *(bunu anlamak biraz zor )
İşte o zaman catlamış demektir :)
Kızlaarr harikasınız hepinize çok teşekkür ediyorummm sizin sayenizde neler keşfettim neler :) bu ay tutunsun hepimizin bebişi inşAllah :)Canim o akinti gelmeye basladiktan. 1-2 gun sonra yumurta catliyormus. Benim bu ay 2 gun geldi sonra 3. Gun sivi uzamanayn bi akintiya donustu yani catladi. Valla ben gun asiri degerlendiriyorum bu ay. Hayirlisi bakalim
İyi performans canım :) ben hemen sıkılıyorum :)Kızlaarr harikasınız hepinize çok teşekkür ediyorummm sizin sayenizde neler keşfettim neler :) bu ay tutunsun hepimizin bebişi inşAllah :)
Biz bu hafta her gün değerlendirdik haftaya gün aşırı son hafta da bekleme :)
Her şey bebiş için canım hayırlısıyla olsun inşAllah çok istiyorum :)İyi performans canım :) ben hemen sıkılıyorum :)
Canim senin bat da sanirim 30 haziran? Yumurtlaman oldu mu? Benim de 30da ondan sordum:)
Kızlar bu sayfadaki herkes hamile kalana kadar devam edelim bencePek çok kişiye uğurlu geldi. Bize de gelir inşallah
Yok ya mayis baya azdi mesela, haziran cogu kisiye ugurlu geldi. Kismet meselesiKizlâarr masallahhh ne bereketli haziran oldu .
Morordek senin elin baya uğurlu geldi.bundan sonra sen aç topikleri
Aynen valla :) zor oluyormus cidden. Yoksa ben de temmuza kaldim devam da ederdim ama bat yazdirip kaciyor cogu kisiCanım mor ördek için gerçekten zor. İnsanları takip etmek zor :) o tamam derse süper olur tabii ki ama temmuz için boza ben açarım demişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?