• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

400. Sayfaya ulaşmamızın şerefine yazıyorum En Büyük KK bu ay artık adet olarak sıramı savdım ama yesa yesa i tabiki merakla ve duayla bekliyorum. Pazartesi günü rahim filmi cekilecegim sonuca göre bakacagız artık. Esim ameliyat olalı 6 ay oldu bende de sıkıntı cıkarsa ona göre bir yol çizeceğiz çıkmazsa da zamana bırakacagım demek ki zamanı var daha deyip. Benimle beraber evlat sahibi olmak için cabalayan herkese Mevlam sabrının meyvesini tez zamanda versin inşaallah. AMİN.

Canımmm ne güzel yazmissin öyle çoook Teşekkür ederimmmmm :)

Evet kan testi sonucu yorumlarınızı bekliyorim

Can'ım demekki rüya doğruymuş tebrik ederim çok çok , Rabbim kucağına Alman'ı nasip Etsin inşallah :KK46::nazar: Darısı bizlere benim rüyamda çıkar inşallah :KK200: Annen söylemişti sana sanırım, zahmet olmazsa benimkinide sorarmısın.. Rüyamda eşim 4 tane çeyrek altını koyu mavi lacivert gibi kurdeleye baglanmıs şekilde boynuma takıyor bende diyorum neden kırmızı degil kurdele .... :KK200::KK200::KK200::KK200:

Tebrik ederim cnm hamilesin allahım kucağına almayı da nasip eder inşallah

0-50 arasina gebelik diye yazmislar yanda seninki 33lerde bu var demektir o zaman ee gözünaydin diyelim saglikla gelsin inşaAllah bebisin bize de nasip olsun isteyenlere:KK200:

Canım hamilesin tebrik ederim:anneadayı:

H HedefVeBasari canım gözün aydın inşallah kat kat düzenli artar :)

Hamilesin canım Tebrikler 2 gün sonra tekrar kan ver 2ye katlanması lazım değerin :)

Tebrik ederim canim saglikla kucagina alirsin insallah:KK200:
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Cumartesi eşimle doktora gidecez insallah hem kan değerlerine birdaha bakti racam hemde muayene placam doktorla konuştuktan sonra hamileyim diyebilirim şimdi hala inanamıyorum
ALLAH HEPINIZE NASİP ETSİN

Can'ım demekki rüya doğruymuş tebrik ederim çok çok , Rabbim kucağına Alman'ı nasip Etsin inşallah :KK46::nazar: Darısı bizlere benim rüyamda çıkar inşallah :KK200: Annen söylemişti sana sanırım, zahmet olmazsa benimkinide sorarmısın.. Rüyamda eşim 4 tane çeyrek altını koyu mavi lacivert gibi kurdeleye baglanmıs şekilde boynuma takıyor bende diyorum neden kırmızı degil kurdele .... :KK200::KK200::KK200::KK200:
Yarın ilk iş anneme onu sormak olacak canim inşallah senin rüyanda hayırlı haberdir

Kızlar 14 haziran regl günümdü olmayınca test yaptım çizft çizgiyi gördüm bin şükür, hemen acile gidip kan verdim. 184,75 çıktı değer.
Bu değer nasıl?
Yarın doktora gitmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah.

Değer güzel canım tebrik ederim ;)

Değer güzel canım tebrik ederim :KK66:
Çok teşekkür ederim. Bugün doktora gidecektim ama önümüzdeki haftaya kadar bekleyip betahcg artışını takip edeyim diyorum.
Çok heyecanlıyım. Allah isteyen herkese nasip etsin bana da sağlıkla kalp atışını duymayı nasip etsin İnşallah.

bata 2 gün kala test yaptım tertemiz bir test çıktı nokta bile yok :bicak: umutsuzluk için erken biliyorum ama üzülüyo insan:KK61:

Kızlar 14 haziran regl günümdü olmayınca test yaptım çizft çizgiyi gördüm bin şükür, hemen acile gidip kan verdim. 184,75 çıktı değer.
Bu değer nasıl?
Tebrikler canım :KK200: Rabbim tamamına erdirsin inşallah :anneadayı::nazar:

Bu değer nasıl?
Tebrik ederim canimm değerin baya yüksek benimki daha minnik mis 33. 40 felan Xi benim değer sağlıkla gelsinler insallah

Selam kızlar konu çok güzelmiş bende aranıza katılmak istiyorum :KK49: batım 17 haziran ates takibi yapıyorum :işsiz:

Back