• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

günaydın kızlarr :) hamişlerimiz var tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın kızlar inşallah :) ben bu ay kafama takmadım.. umursamadım.. hatta buralara da pek girmedim.. belirti aramadım kendimde... geçen aylar hep adetimi boşuna geçirmişim benim yüzümden hep gecikmiş psikolojikmiş bunu anladım.. morordek morordek canım yeni bat 13 temmuz :) dün gece regl oldum :) :duduk: kısmet temmuza... ama kafaya takmıyorum olursaaaa olur diyorum :) sizin bebiş haberlerinizi takip ediyorummmm :KK200::anneadayı::KK36:

YENİ HAMİŞLERİMİZ TEBRİK EDERİM RABBİM KUCAGİNİZA ALMAYA NASİP ETSİN..:)
benim bat 2 temmuz ama hiç sanmiyorum bu ay hamile olacagima..
bi zerre kadar hissedemiyorum aramiyorum burayada pek girmiyorum..

Kızlar 14 haziran regl günümdü olmayınca test yaptım çizft çizgiyi gördüm bin şükür, hemen acile gidip kan verdim. 184,75 çıktı değer.
Bu değer nasıl?
Yarın doktora gitmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah.

Canım Tebrik ederim :anneadayı::nazar: Allah kucağına Almanıda nasip etsin inşallah :KK46::KK200::nazar:

Benim adetime 5gün kala idrar testinde 4gün kala da kan testinde öğrenmiştim. Genelde adet sancısı gibi kasık ağrısı oluyo.
adet sancısı gibi kasık ağrısı oluyo demişsin canım benim adetime 1 hafta var ve inanılmaz derecede adet sancısı gibi kasık ağrım bel ve bacaklarımda ağrı var ve sarı akıntım var belirti olabilirmi diye düşünüyorum. senin kaç gün önce başladı.

Kızlar 14 haziran regl günümdü olmayınca test yaptım çizft çizgiyi gördüm bin şükür, hemen acile gidip kan verdim. 184,75 çıktı değer.
Bu değer nasıl?
Yarın doktora gitmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah.
Coook sevindim canım insallah saglıkla da kucagına alırsın :KK200:
Ben de bu sabah evdeki tek gebelik testini yapmaya karar verdim

cumaya kadar sabredemedim :) @kubito

ancak bi baktım son kullanma tarihi geçmişşş :kusmuk:
Ya of :D İnan güzel haber gelecek sandım :D
Selam kızlar konu çok güzelmiş bende aranıza katılmak istiyorum :KK49: batım 17 haziran ates takibi yapıyorum :işsiz:
Hoşgeldin hemen ekliyorum listeye :)
Amaaan heyecan yaptırdın sonunu okuyana kadar :)
Ben de yaa :D
günaydın kızlarr :) hamişlerimiz var tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın kızlar inşallah :) ben bu ay kafama takmadım.. umursamadım.. hatta buralara da pek girmedim.. belirti aramadım kendimde... geçen aylar hep adetimi boşuna geçirmişim benim yüzümden hep gecikmiş psikolojikmiş bunu anladım.. morordek morordek canım yeni bat 13 temmuz :) dün gece regl oldum :) :duduk: kısmet temmuza... ama kafaya takmıyorum olursaaaa olur diyorum :) sizin bebiş haberlerinizi takip ediyorummmm :KK200::anneadayı::KK36:
Evet ya ben de seni merak ediyordum gozukmedin cidden bu ara :)
Hayırlısı olsun canım, stres regli geciktiriyor, tecrübeyle sabit :)
Temmuzu ben tutmayacagım artık eger yeni topik acan olursa diye ilk mesaja yazıyorum :)

Malesef kızlar güzel haber yok

Erken gebelik testi aldim ilişkinin üzerinden 7 gün geçmesi bile yetiyor benim 13 gun gecti ama negatif Bat son 3 normal gebelik testi bile çıkabilirdi ama bunu aldım kesin olsun diye

Hayırlısı bakalim gelecek aya inşallah :)

Malesef kızlar güzel haber yok

Erken gebelik testi aldim ilişkinin üzerinden 7 gün geçmesi bile yetiyor benim 13 gun gecti ama negatif Bat son 3 normal gebelik testi bile çıkabilirdi ama bunu aldım kesin olsun diye

Hayırlısı bakalim gelecek aya inşallah :)
Hayırlısı olsun canım, temmuzu bekleriz ikimiz de :KK19:
Gerci bi de senin lafın "Kırmızı kart yemeden ümit kesilmez" :)

Kızlar ovulasyon testine göre yumurtlama günümde ilişkiden sonra çok çok az kan geldi :/ yumurtlama kanaması mı acaba sizce :/

Merhaba kızlar yardıma ihtiyacım var.. Adet tarihimi 5 gün geçti 10 haziranda olmam gerekiyordu ama hala olmadım test almamada eşim izin vermedi daha erken bekleyelim diyor. Normal adet olmam gereken günde 1 gün önce yani 9 haziranda akıntımın rengi biraz koyu olmuştu dedim tamam geliyor galiba kırmızılar ama hala gelmedi simdi yine tuvalete gittim akıntım koyu sarı ve biraz sulu... Sizce neden böyle bisey olmuş olabilir ?

Evet canım. Normalmis yunurtlama zamanı hafif kanama ya da yumurta aki kıvamındaki akıntınin üzerinde kan falan
Teşekkür ederim canım :) tam yumurtlama günü oldu kanama ayy inşallah bu ay tutar ya :halay:

Back