• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canim senin bat da sanirim 30 haziran? Yumurtlaman oldu mu? Benim de 30da ondan sordum:)
Benim dünden beri yumurta akı gibi akıntım var canım çok dikkat ettim hatta dün heyecandan eşime bile gösterdim yumurtaya benziyor mu diye:KK48::KK48: çatladığını nasıl anlayacağım acaba:KK64:

Benim dünden beri yumurta akı gibi akıntım var canım çok dikkat ettim hatta dün heyecandan eşime bile gösterdim yumurtaya benziyor mu diye:KK48::KK48: çatladığını nasıl anlayacağım acaba:KK64:
Canim o akıntı kesilince catlamis oluyor. Su gibi bir akıntı da olabiliyormuş catlayinca ama ben hic fark etmedim onu. Yumurta aki varsa bugünleri degerlendir mutlaka ;)

Bu yumurta aki kıvamındaki akinti pat diye kesilecek aynı şekilde sağ yada sol tarafında bazen de her iki tarafta ince sizi ağrı gibi bir şey var mı o da kesilecek

Sadece sıvı bir akıntı olacak *(bunu anlamak biraz zor )

İşte o zaman catlamış demektir :)

kızlar benim idrarımda bulut gibi şeyler nedir sizce ? nasıl desem böyle minik pamukcuk gibi görünüyo

Canim o akinti gelmeye basladiktan. 1-2 gun sonra yumurta catliyormus. Benim bu ay 2 gun geldi sonra 3. Gun sivi uzamanayn bi akintiya donustu yani catladi. Valla ben gun asiri degerlendiriyorum bu ay. Hayirlisi bakalim

Bu yumurta aki kıvamındaki akinti pat diye kesilecek aynı şekilde sağ yada sol tarafında bazen de her iki tarafta ince sizi ağrı gibi bir şey var mı o da kesilecek

Aynen oyle canim benim de:) su an yapiskan puturlu akintim var yani yumurtlama donemi bitmis oluyor dimi?

Yanma var mi yaparken? Bol su ic cnm bi de oyle kontrol et
yok canım yanma yok iftardan sahura elimden geldiğince suda içiyorum.
ilişki sonrası olabilir mi acaba bu spermlerden dolayı.
zaten daha 10 11 günüm var gelecek regle

yok canım yanma yok iftardan sahura elimden geldiğince suda içiyorum.
ilişki sonrası olabilir mi acaba bu spermlerden dolayı.
zaten daha 10 11 günüm var gelecek regle
Evet tuvalet esnasinda rahim girisinde kalan fazla meni atiliyor o da olabilir

Aynen oyle canim benim de:) su an yapiskan puturlu akintim var yani yumurtlama donemi bitmis oluyor dimi?

O akintiyi bilemedim canimm bi yerden sonra tamamen kişi ile alakali oluyor genelleme yapmak zor oluyor ama anladigim kadariyla catlamış senin :)

Canim o akıntı kesilince catlamis oluyor. Su gibi bir akıntı da olabiliyormuş catlayinca ama ben hic fark etmedim onu. Yumurta aki varsa bugünleri degerlendir mutlaka :KK66:

Canim o akinti gelmeye basladiktan. 1-2 gun sonra yumurta catliyormus. Benim bu ay 2 gun geldi sonra 3. Gun sivi uzamanayn bi akintiya donustu yani catladi. Valla ben gun asiri degerlendiriyorum bu ay. Hayirlisi bakalim
Kızlaarr harikasınız hepinize çok teşekkür ediyorummm sizin sayenizde neler keşfettim neler :) bu ay tutunsun hepimizin bebişi inşAllah :)
Biz bu hafta her gün değerlendirdik haftaya gün aşırı son hafta da bekleme :)

Kızlaarr harikasınız hepinize çok teşekkür ediyorummm sizin sayenizde neler keşfettim neler :) bu ay tutunsun hepimizin bebişi inşAllah :)
Biz bu hafta her gün değerlendirdik haftaya gün aşırı son hafta da bekleme :)
İyi performans canım :) ben hemen sıkılıyorum :)

Canim senin bat da sanirim 30 haziran? Yumurtlaman oldu mu? Benim de 30da ondan sordum:)

Evet yavrm 30 haziran benimkide bu ay tedaviye basladim ya dun doktora gittim 4 yumusum vardi ve catlatma ignesi vuruldm 36 saat gecti iste yeni çalışmalara basladik bizde su bikac gun yogunuz yani :D seninde oyle olur muhtemelen :D

Kizlâarr masallahhh ne bereketli haziran oldu .
Morordek senin elin baya uğurlu geldi.bundan sonra sen aç topikleri :KK19::KK70:
Yok ya mayis baya azdi mesela, haziran cogu kisiye ugurlu geldi. Kismet meselesi :KK70: Temmuza dayanamayacagim artik bak yesa da demis zaten insanlarin pesinden kosmak cok zor :KK70:
Canım mor ördek için gerçekten zor. İnsanları takip etmek zor :) o tamam derse süper olur tabii ki ama temmuz için boza ben açarım demişti :)
Aynen valla :) zor oluyormus cidden. Yoksa ben de temmuza kaldim devam da ederdim ama bat yazdirip kaciyor cogu kisi :KK70: kimse acmazsa da burdan muhabbete devam edelim ama herkesin bat'ini takip etmeyecegim artik :))
@nisandeniz sen hamile kalirsan seni haziran hamilesi sayalim ne de olsa ha 30 haziran ha 1 temmuz fark etmez :))

Back