• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Merhaba kızlar yardıma ihtiyacım var.. Adet tarihimi 5 gün geçti 10 haziranda olmam gerekiyordu ama hala olmadım test almamada eşim izin vermedi daha erken bekleyelim diyor. Normal adet olmam gereken günde 1 gün önce yani 9 haziranda akıntımın rengi biraz koyu olmuştu dedim tamam geliyor galiba kırmızılar ama hala gelmedi simdi yine tuvalete gittim akıntım koyu sarı ve biraz sulu... Sizce neden böyle bisey olmuş olabilir ?
Canım gebelik testi al bence ya adet olacaksın geç yumurtlama olduğu için geciktin ya da hamilesin :))

Canım gebelik testi al bence ya adet olacaksın geç yumurtlama olduğu için geciktin ya da hamilesin :))

Ah ah su kocalar.. Zor duruyorum eczaneye gitmemek için ama oda üzülmiyim diye engelliyor söz verdirdim ama cumaya kadar olmazsa haftasonu alıcaz.. İnşallah Bebek yapıyordur tüm bunları :KK54:

morordek morordek Beni de listeye ekler misin?
Bugün bat günüm ama olmadım daha artık sonuca göre bildiririm sana durumu hayırlısı ya bu :anneadayı: ya da bu :duduk:

Coook sevindim canım insallah saglıkla da kucagına alırsın :KK200:

Ya of :KK70: İnan güzel haber gelecek sandım :KK70:

Hoşgeldin hemen ekliyorum listeye :)

Ben de yaa :KK70:

Evet ya ben de seni merak ediyordum gozukmedin cidden bu ara :)
Hayırlısı olsun canım, stres regli geciktiriyor, tecrübeyle sabit :)
Temmuzu ben tutmayacagım artık eger yeni topik acan olursa diye ilk mesaja yazıyorum :)
Hosbulduk tesekkür ederim :)

Malesef kızlar güzel haber yok

Erken gebelik testi aldim ilişkinin üzerinden 7 gün geçmesi bile yetiyor benim 13 gun gecti ama negatif Bat son 3 normal gebelik testi bile çıkabilirdi ama bunu aldım kesin olsun diye

Hayırlısı bakalim gelecek aya inşallah :)
Kırmızı kartı görmeden ümit kesmeyelim canım

Ben folik 1 kullanıyorum canım sadece vitamin kolaylaştırmiyor benimki:)
Multivitamin+folik asit+vitamin D +iyot
Yaziyo benimkinde anaammm bunlar kiloda aldirir :KK48: hayirlisi bakalim eşimede verdi banada sperm kalitesini artiriyomuş erkeklerde bilginize kizlar

Yaziyo benimkinde anaammm bunlar kiloda aldirir :KK48: hayirlisi bakalim eşimede verdi banada sperm kalitesini artiriyomuş erkeklerde bilginize kizlar

Hadi hayırlısı bakalim canım güzel haber getir insallah :)

Aa hangi marka o canim?
Bende d vitamini eksikligi de var su an zaten ayrica d vitamini de aliyorum ama degerlerim biraz daha yükselince o senin dedigine mi gecsem ki folik asit ve d vitamini birlikte almis olurum :)

Bende folidoce iciyorum folik arti b vit. Var ve tam günlük alman gereken dozda tavsiye ederim kizlar

Back