• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Alla alla baya da gecikti canım. Gerci sende de PKO mu vardı yanlıs mı hatırlıyorum?
Aynen PKO var..2016 yıl başında hamileydim ama daha kalp atışını duyamadan kaybettim bebeğimi..ki oda 1 yıl uğraşla olmuştu..şubat ayında korunduk yaklaşık 3 aydırda korunmuyoruz ve haliyle yok :( geçen ay tarlusalla anca regl olabilmiştim..benim bat yazmam hataydı zaten çok moralim bozuk artık zorlanmaya başladım ben :(

Aynen PKO var..2016 yıl başında hamileydim ama daha kalp atışını duyamadan kaybettim bebeğimi..ki oda 1 yıl uğraşla olmuştu..şubat ayında korunduk yaklaşık 3 aydırda korunmuyoruz ve haliyle yok :KK43: geçen ay tarlusalla anca regl olabilmiştim..benim bat yazmam hataydı zaten çok moralim bozuk artık zorlanmaya başladım ben :KK43:
Canım sıkma canını her seye care var elbet. Bircok PKO'lu hamile kalabiliyor, sen neden kalamayasın? Sadece biraz sabretmek gerekiyor.
Doktora gitmissindir elbet ama reglinin düzene girmesi icin bir ilac vs vermedi mi doktor? Belki önce o şekilde bir tedavi alsan hamile kalman da kolaylasır. Cok bi bilgim yok tabi ama...

Canım sıkma canını her seye care var elbet. Bircok PKO'lu hamile kalabiliyor, sen neden kalamayasın? Sadece biraz sabretmek gerekiyor.
Doktora gitmissindir elbet ama reglinin düzene girmesi icin bir ilac vs vermedi mi doktor? Belki önce o şekilde bir tedavi alsan hamile kalman da kolaylasır. Cok bi bilgim yok tabi ama...
bi çok ilaç denedik genellikle düzene girmiyor (Yasmin hariç tabi ama oda malum bana uygun değil) glifor biraz düzene soktu gibiydi ama şu an onu bırakmamı istedi doktor..şimdi sadece inofolic kullanıyorum..Yıl sonuna kadar bekleyelim olmazsa çatlatma tedavisine başlayalım demişti doktorum..hayırlısı canım ya sabretmeye çalışıcam ama bugün ne desense sıkıntı çöktü içime :(

bi çok ilaç denedik genellikle düzene girmiyor (Yasmin hariç tabi ama oda malum bana uygun değil) glifor biraz düzene soktu gibiydi ama şu an onu bırakmamı istedi doktor..şimdi sadece inofolic kullanıyorum..Yıl sonuna kadar bekleyelim olmazsa çatlatma tedavisine başlayalım demişti doktorum..hayırlısı canım ya sabretmeye çalışıcam ama bugün ne desense sıkıntı çöktü içime :KK43:
Umutsuzluga kapılma canım ne zaman neyin olacagını bilemeyiz. İnsallah bebegin seni cok bekletmez :KK68:

buyur canım pek takip edemedim bugün işlerim çok yoğun :)
Ya 11 ve 12. Gun yumurta aki geldi sonra 13. Gun akintim sivilasti su gibi bazen beyaz ben sadece 11 ve 13. Gunu degerlendirdim. Yumurtam 12 de catladi galiba normalde 15te yani yarin catliyo. Uzuldum ya ben o gunu de bos grcmem diyr dusundum. Ama yani o yumurtlama bittiginde yapiskan puturlu akinti oluyor ya daha oyle olmadi henuz

Ya 11 ve 12. Gun yumurta aki geldi sonra 13. Gun akintim sivilasti su gibi bazen beyaz ben sadece 11 ve 13. Gunu degerlendirdim. Yumurtam 12 de catladi galiba normalde 15te yani yarin catliyo. Uzuldum ya ben o gunu de bos grcmem diyr dusundum. Ama yani o yumurtlama bittiginde yapiskan puturlu akinti oluyor ya daha oyle olmadi henuz
Ben bu akıntı işinden pek anlamıyorum canım ya ağrıdan anlıyorum ben yunurtladığımı az bi de akıntım oluyor sümüğümsü o kadar ama ağrım çatlayana kadar sürüyor sonra şıp diye gidiyor çatlayınca akıntı hakkında bilgim yok pek

Selam canlar,
Canlar diyorum çünkü burda çok sıcak ve samimi bir ortam var masaAllah:nazar:
6.5 aylık evliyim ve içime doğmuş sanki hemen olmayacağı ilk aydan beri bebek deniyoruz ama hala tık yok gelmiyor anneciğine imtihan devam ediyor.Cok istekliyim kendimi hazir hissediyorum bu arada yaşım 23 ne gec ne erken bence çünkü 2. Kismetse 3. Düşünüyorum (daha ilki yok ben 2. 3. Istiyorum oh iyi iyi :110:).Neyse o yüzden cok beklemeye gerek duymadim hatta hiç beklemedim diyebiliriz.Evlenmeden önce 3 yıl sevgiliydik eşimle zaten hani şu bir evliliginize alisin falan gibi durumlari beklemeye neden olarak görmedim gezdik tozduk tanıdık tamamdı yani birde evlilige alışmaya gerek yoktu.Cok uzun oluyor kusura bakmaya ilk yazı önsöz gibi falan bu şuan.Gecen ay 13 gün geciktim oley bu ay geldi bebegim dedim ama tam randevu aldigim doktora kan testi icin gidicegim günün sabahı regl oldum o an üzüldüm birkac gün daha ama cok sukur her ay olduğu gibi pes etmedim.Nisan ayında da 7 gün geciktim yine doktora gidicegimin oncesi gecesi oldu bunda da.Gecikmelere neden oluyor doktora gitmedim bilmiyorum umarım birsey yoktur bu ayda olursa gidicem üçe tamamlansin yoksa stres yapıyorum ondandir diye erteledim birde ikinci ayda falan doktora gittim üstün köru genelde olan devlet hastanesi durumlari baktı yumurtaliklarima folic-1 verdi güzel dedi bunu kullan üç ay dedi kullandim bitti.Neyse yarin bat günüm umudum yok bu aydan sivilce kasık ağrısı gibi regl belitileri var.Her ay yaptığım gibi yumurtalama günume bakıp denemeye devam birde o var yani her ay ona da dikkat ediyoruz ama veren Allah (c.c) olmayinca olmuyor işte bu ay da sogan kürü meryem suresi ve yumurtalama esliginde deniyicem isteyen herkese nasip olsun benimki ne ki senelerce bekleyenlerin Kucağı dolsun insaAllah.:KK200:
Ne guzel anlatmissin tatlim :)
Bende 17 aylik evliyim 21 yasindayim bir senedir kprunmuyorum
Stres gecikmelere neden oluyo evet kendini uzme birde daha evliligin yeni uzmanlar 1 yil a kadar hamielligin olmayabilecegini normal karsiliyor.insallah evldina kavusursun ...:KK200:

Ne guzel anlatmissin tatlim :)
Bende 17 aylik evliyim 21 yasindayim bir senedir kprunmuyorum
Stres gecikmelere neden oluyo evet kendini uzme birde daha evliligin yeni uzmanlar 1 yil a kadar hamielligin olmayabilecegini normal karsiliyor.insallah evldina kavusursun ...:KK200:
Aynen oyleymis malesef canim 1 yıl normal ama birde yasayanlara 1 yil cok uzun gelir geliyor arastirdim baktim hep cogu seye 6ayla 1 arası normalmis sanırım bunyenin rahmin vs alisma surecimi her ne haltsa artık ama olaninda cat diye oluyor anlayamadım ama dedigin gibi stres olmamasi lazim bu ay fazla beklentim yok belki bana supriz yapar gelir bebegim.
Rabb'im bebegini saglikla kucagini almayi nasip etsin sana insaAllah:KK200:

Aynen oyleymis malesef canim 1 yıl normal ama birde yasayanlara 1 yil cok uzun gelir geliyor arastirdim baktim hep cogu seye 6ayla 1 arası normalmis sanırım bunyenin rahmin vs alisma surecimi her ne haltsa artık ama olaninda cat diye oluyor anlayamadım ama dedigin gibi stres olmamasi lazim bu ay fazla beklentim yok belki bana supriz yapar gelir bebegim.
Rabb'im bebegini saglikla kucagini almayi nasip etsin sana insaAllah:KK200:
Canim aslinda %80 kadin bir yil icinde de hamile kaliyormus coguda kimyasal gebelik oluyormus kimyasal gebelik adetle sonuclanan gebeliktir.coguda geblik testi yapmadan bunu bilmio oyuzden cnm .saol iyi temenniler icin allah ragzi olsun...darisi tum isteyenlerin basina

P
Ben bu akıntı işinden pek anlamıyorum canım ya ağrıdan anlıyorum ben yunurtladığımı az bi de akıntım oluyor sümüğümsü o kadar ama ağrım çatlayana kadar sürüyor sonra şıp diye gidiyor çatlayınca akıntı hakkında bilgim yok pek
Catlayinca akinti olmaz genelde bazilarinda damla kadar kan gelebilio ama nadir .catladiginda ates basar zaten :)

Canim aslinda %80 kadin bir yil icinde de hamile kaliyormus coguda kimyasal gebelik oluyormus kimyasal gebelik adetle sonuclanan gebeliktir.coguda geblik testi yapmadan bunu bilmio oyuzden cnm .saol iyi temenniler icin allah ragzi olsun...darisi tum isteyenlerin basina
Kimyasal gebeligin ne oldugunut arastirmamistir hic doğrusu sagol soyledigin için test yapmistim onceki gecikmecelerimde negatif cikmisti öyle olmasa acabami diyicektimde once ay 13 gun sonunda regl oldum ama testte yanilma ihtimali olabilir mi ki sonradn anlasilir mi kimyasal gebelik olup olmadığı

Kimyasal gebeligin ne oldugunut arastirmamistir hic doğrusu sagol soyledigin için test yapmistim onceki gecikmecelerimde negatif cikmisti öyle olmasa acabami diyicektimde once ay 13 gun sonunda regl oldum ama testte yanilma ihtimali olabilir mi ki sonradn anlasilir mi kimyasal gebelik olup olmadığı
Cogu kimyasal gebelik testtr gorunecek kadr hcg ye ulasmior ve deger dususe geciyor.13 gunluk gecikmeni bilemem ama dier adetlerinde bile kimyasal gebelik yasamis olabilirsin sadece adet oldum sanmissindir adet olmaktan bi farki yok .vucut sagliksiz gebeligi istemio bucuttan adet yoluyla atiio

Cogu kimyasal gebelik testtr gorunecek kadr hcg ye ulasmior ve deger dususe geciyor.13 gunluk gecikmeni bilemem ama dier adetlerinde bile kimyasal gebelik yasamis olabilirsin sadece adet oldum sanmissindir adet olmaktan bi farki yok .vucut sagliksiz gebeligi istemio bucuttan adet yoluyla atiio
Sagol canım bilgilendirdigin için bu ay da gecikmem olursa doktora gidicem bakalım hayirlisi :KK200:

Evet kan testi sonucu yorumlarınızı bekliyorim

Eklentiler

• 2016-06-14 20.02.00.png
    2016-06-14 20.02.00.png
    155,9 KB · Görüntüleme: 338
400. Sayfaya ulaşmamızın şerefine yazıyorum En Büyük KK bu ay artık adet olarak sıramı savdım ama @yesa1 i tabiki merakla ve duayla bekliyorum. Pazartesi günü rahim filmi cekilecegim sonuca göre bakacagız artık. Esim ameliyat olalı 6 ay oldu bende de sıkıntı cıkarsa ona göre bir yol çizeceğiz çıkmazsa da zamana bırakacagım demek ki zamanı var daha deyip. Benimle beraber evlat sahibi olmak için cabalayan herkese Mevlam sabrının meyvesini tez zamanda versin inşaallah. AMİN.

Back