- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
Evet kesinlesti 6 hafta 2 gunluk hamileyim bebegiimi gordum henuz kalp atisi yok dedi doktor hadtaya tekrr gidicem kontroleaaa kesinleştimi çok sevindim hayırlı olsun canım ben demiştim ama dimi hamilesin diye :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kesinlesti 6 hafta 2 gunluk hamileyim bebegiimi gordum henuz kalp atisi yok dedi doktor hadtaya tekrr gidicem kontroleaaa kesinleştimi çok sevindim hayırlı olsun canım ben demiştim ama dimi hamilesin diye :))
Tebrikler canım masallh maşallahEvet kesinlesti 6 hafta 2 gunluk hamileyim bebegiimi gordum henuz kalp atisi yok dedi doktor hadtaya tekrr gidicem kontrole
Yok canım yapamadım tatildeyim test alabileceğim bi yer yok oteldeyim. Ama eşimi ikna ettim yarın çarşıya inip test alacam. Olmazdı cuma akşam dönüyoruz döndüğümde kan testi yaptırıcam. Bugün 6 gün oldu gecikeli. Hamileyim galiba ama yinede kesinleşsin bakalımtest yaptınmı canım merak ettim
Saol cnm :)Tebrikler canım masallh maşallah
dur kız önce bir kan tahlili yaptırım da sonra hayırlı olsun dersin :Ayyy canım hayırlı olsun çok sevindim
Yok canım yapamadım tatildeyim test alabileceğim bi yer yok oteldeyim. Ama eşimi ikna ettim yarın çarşıya inip test alacam. Olmazdı cuma akşam dönüyoruz döndüğümde kan testi yaptırıcam. Bugün 6 gün oldu gecikeli. Hamileyim galiba ama yinede kesinleşsin bakalım
Hayırlısı olsun canım ya inşallah hepimiz güzel haberler alırızbencede öylesin canım bakalım benim 3 gün kaldı bekliyoruz bakalım..
Çok sevindim canım demek ki yerleşme kanaması yaşamışsın dimi değişik olmuştu adetinEvet kesinlesti 6 hafta 2 gunluk hamileyim bebegiimi gordum henuz kalp atisi yok dedi doktor hadtaya tekrr gidicem kontrole
Doktorda ole dedi genetik mi acaba diye sordum hatta cunki annemde bana hamileyken aynisini yasamis olabilir dedi doktor bazi durumlar genetik oluyormus .bakalim hayirlisi darisi basina artik kuzumÇok sevindim canım demek ki yerleşme kanaması yaşamışsın dimi değişik olmuştu adetin
sağol canım inşallah :)Doktorda ole dedi genetik mi acaba diye sordum hatta cunki annemde bana hamileyken aynisini yasamis olabilir dedi doktor bazi durumlar genetik oluyormus .bakalim hayirlisi darisi basina artik kuzum
Hemen kan ver canım kesinlessin, ben de baya gördüm ikinci cizgiyi :))Şimdi yaptım erken gebelik testi aldım yaptım galiba var bak ekleyeyim
Hayırlı olsun canım insallah kucagına alırsın saglıkla bebeginiEvet hamileyim cnm
Senden de umutluyum ben, hadi dön de yaptır testi rahatlayalımYok canım yapamadım tatildeyim test alabileceğim bi yer yok oteldeyim. Ama eşimi ikna ettim yarın çarşıya inip test alacam. Olmazdı cuma akşam dönüyoruz döndüğümde kan testi yaptırıcam. Bugün 6 gün oldu gecikeli. Hamileyim galiba ama yinede kesinleşsin bakalım
canım bende bu ay olmaz diyordum çünkü baya sivilce felan döktüm ama dün test yaptım pozitif gibi bugün kan verecem bakalım. sen çok takma olur hakkına hayırlısı olsun hem yaşın küçük hem yeni evlisin zamana bırak stres yapma hemen olur :)Selam canlar,
Canlar diyorum çünkü burda çok sıcak ve samimi bir ortam var masaAllah
6.5 aylık evliyim ve içime doğmuş sanki hemen olmayacağı ilk aydan beri bebek deniyoruz ama hala tık yok gelmiyor anneciğine imtihan devam ediyor.Cok istekliyim kendimi hazir hissediyorum bu arada yaşım 23 ne gec ne erken bence çünkü 2. Kismetse 3. Düşünüyorum (daha ilki yok ben 2. 3. Istiyorum oh iyi iyi ).Neyse o yüzden cok beklemeye gerek duymadim hatta hiç beklemedim diyebiliriz.Evlenmeden önce 3 yıl sevgiliydik eşimle zaten hani şu bir evliliginize alisin falan gibi durumlari beklemeye neden olarak görmedim gezdik tozduk tanıdık tamamdı yani birde evlilige alışmaya gerek yoktu.Cok uzun oluyor kusura bakmaya ilk yazı önsöz gibi falan bu şuan.Gecen ay 13 gün geciktim oley bu ay geldi bebegim dedim ama tam randevu aldigim doktora kan testi icin gidicegim günün sabahı regl oldum o an üzüldüm birkac gün daha ama cok sukur her ay olduğu gibi pes etmedim.Nisan ayında da 7 gün geciktim yine doktora gidicegimin oncesi gecesi oldu bunda da.Gecikmelere neden oluyor doktora gitmedim bilmiyorum umarım birsey yoktur bu ayda olursa gidicem üçe tamamlansin yoksa stres yapıyorum ondandir diye erteledim birde ikinci ayda falan doktora gittim üstün köru genelde olan devlet hastanesi durumlari baktı yumurtaliklarima folic-1 verdi güzel dedi bunu kullan üç ay dedi kullandim bitti.Neyse yarin bat günüm umudum yok bu aydan sivilce kasık ağrısı gibi regl belitileri var.Her ay yaptığım gibi yumurtalama günume bakıp denemeye devam birde o var yani her ay ona da dikkat ediyoruz ama veren Allah (c.c) olmayinca olmuyor işte bu ay da sogan kürü meryem suresi ve yumurtalama esliginde deniyicem isteyen herkese nasip olsun benimki ne ki senelerce bekleyenlerin Kucağı dolsun insaAllah.
çıkışta baktıracam canım akşam yazarım inşallah sonucuHemen kan ver canım kesinlessin, ben de baya gördüm ikinci cizgiyi :))
Hiç bir şey yok kırmızı kartta yok çift çizgide yokEveeet ben bi yoklama daha alayım:
@Aycinimo - 30 Mayıs
@emelll42 - 3 Haziran
@xiexie - 6 Haziran
cansu0812 - 9 Haziran
@Bahtubahtu - 10 Haziran
@Cemre Yaman - 12 Haziran
@arzus - 12 Haziran
@akrepbasak - 12 Haziran
@nicksiz123 - 13 Haziran
@panikdepresif - 13 Haziran
Hanımlar durumunuz nedir? :) yok mu güzel haber?
Alla alla baya da gecikti canım. Gerci sende de PKO mu vardı yanlıs mı hatırlıyorum?Hiç bir şey yok kırmızı kartta yok çift çizgide yok
Teşekkür ederim canım. Kolay bir örnek. Biraz daha renklendirdimMaşallah elin çok güzelmiş. Kitap gibi örüyorsun.
Ah takmamak mümkün olmuyor ki birde biz esimin ailesiyle beraber yaşıyoruz ilk aydan beri kaynanam istekli torun diye birazda beni gaza getiren o evlenmeden önce esimle konusuyorduk hemen yapmayız bir sene falan bekleriz diye konuşurduk evlendikten sonra kendimi baska bir modda buldum megerse icimde varmış gaza gelince ya da baskimi diyim artik bilmiyorum ondan sonra her ay durum bu bende birde nasip falan diyor regl oldugumu ogrenince ama tvde orda burda bebek gorse ay bebege bak diyor ya da bir bebegi seversek dönüp bana hemen bebis yap diyor gülümseyip geçiyorum ama acikcasi ne kadar istesemde beni cok strese ve cozemedigim bir duyguya sokuyor bu ayda aynisini yasiyicaz eminim bunu niye anlattim çünkü takmamak elde degil su durumlardancanım bende bu ay olmaz diyordum çünkü baya sivilce felan döktüm ama dün test yaptım pozitif gibi bugün kan verecem bakalım. sen çok takma olur hakkına hayırlısı olsun hem yaşın küçük hem yeni evlisin zamana bırak stres yapma hemen olur :)
Teşekkür ederim canım. Kolay bir örnek. Biraz daha renklendirdimEki Görüntüle 1846773