2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

sağol canım ben de hepinizden inşallah

hatta @cansu0812 ve @nisandeniz en çok merak ettiğim iki kişiden biri :)
Canımmm ben de senin güzel haberini bekliyorum. En hayırlı zamanda inşallah.
Bugün saat 12'de aşılamam yapıldı Allah'a şükür. Şeffaf akıntım da var yani yumurtam çatlamış. Bundan sonrası Allah'ın emrine kalmış. Aklıma tek takılan şey beni sadece on dakika yatırmaları. Burada okuyorum, iki saat yatıran doktorlar bile varmış. Ama zaten şeffaf akıntı spermleri tutuyor ve spermler direkt rahme verildiği için gidecekleri yol çok kısa.
Bu arada aşılama düşüneneler için bilgi vereyim: Aşılama toplamda beş saniye süren bir şey. Vajinayı bir aletle açıyor, rahim ağzından ince bir boruyu içeri sokup makinede hazırlamış spermi rahme enjekte ediyor. Sadece vajinayı aletle açmak acı verici ama dediğim gibi sadece beş saniye. Resmi ekledim kızlar

CanimInşallah vard
Eee test yapmadın mi testte çıkması. Lazim
Test yapamadım daha çünkü fırsatım olmadı eşimin işinden dolayi bi koyde oturuyorum merkeze gidip almam lazım anca hafta sonu çok meraktayim ama beklemek zorundayım

Canım öncelikle Allah kolaylık versin.İnşallah yine en kısa zamanda bu güzel haberi alırsın. Benim kuzenim de kimyasal gebelik yaşadı, genetik nedenlerini araştırdılar, hiçbir şey çıkmadı, sonra hemen hamile kaldı. Geçen ay doğdu bebiş. İnşallah sen de sağlıkla atlatırsın bu süreci

CanimInşallah vard

Test yapamadım daha çünkü fırsatım olmadı eşimin işinden dolayi bi koyde oturuyorum merkeze gidip almam lazım anca hafta sonu çok meraktayim ama beklemek zorundayım
inşallah sende hamilesindir yarın test yapacaksın galiba inşallah çift kırmızıyi görürsün bol bol dua ediyorum sana ve tüm isteyen herkese...

CanimInşallah vard

Anladım canım. Hayırlısı ı salla vardır Allah isteyen herkese nasip etsin

Ben dün erken gebelik testi yaptım negatifti ama hala adet olmadım, geç yumurtamamdqn kaynaklı ise 3 günüm daha var beklemedeyim yani

Ben de Gri'nin Elli Tonu'nu okurken "Artık okuma şu kitabı." diye yalvarmıştı eşim

Bende gecikme uok canom daha 2 gün var regl olmama ondan biraz da tedirgin oldum ama hayırlısı bakalim. Rüyamda altın bilezik taktılar koluma anneme söyledim hamile kalacaksın dedi ☺

Ay Can'ım simdi okudum rüyalarımız neredeyse aynı benimde eşim boynuma çeyrek altın taktı 4 tane kurdeleye bağlanmış şekilde.. Benimkinin anlamı ne acaba

Ay Can'ım simdi okudum rüyalarımız neredeyse aynı benimde eşim boynuma çeyrek altın taktı 4 tane kurdeleye bağlanmış şekilde.. Benimkinin anlamı ne acaba
Valla annem de yengem de hamile kalacaksın dediler rüyalarında görmüş onlarda altın takıldığında hamile kalmışlar hatta ikiside kız olur dedile ☺

Hamişler dualarınızda bizi de düşünün aklınıza gelelim :) hamilelerin duası kabul olur inşallah :)

Valla annem de yengem de hamile kalacaksın dediler rüyalarında görmüş onlarda altın takıldığında hamile kalmışlar hatta ikiside kız olur dedile ☺

Ay insallahhh Günüm geçti ama negatifdir diye test yapmıyorum cumaya kadar beklemek istiyorum.. İnşallah hamişizdirr yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…