Geçen ay 39. Gün adet olmuştumBen de en gec 23 duymuştum vay be
İnşallah olur canım :/Bu kadar gec ilk kez duyuyorum canim valla hadi bakalim insallah olur
İnşallah olur canım :/
Ovulasyon testinde bu 2. Ay bakalım inşallah olur :/Bu kadar gec ilk kez duyuyorum canim valla hadi bakalim insallah olur
Kac gunde bir oluyorsun canim adet
Yaaa seni de heyecanla beliyorum bu ay
Bat ne kadar var canimKızlar bende hala adet olmadım heyecanla bekliyorum 2 gün daha beklemek istiyorum bakalım ne olacak ama daha öncelerde adet olmadan 1 hafta öncesinden göğüs ağrım mide bulantısı cok yaşardım ama bu ay hiç bir şey hissetmiyorum..Sadece ara ara kasık ağrım oluyor...
Yarın sabah ilk idrarla yap bence canım testiKızlar benim bat 3 gün var dayanamadım test yaptım hayalet gibi gördüm ikinci çizgiyi başka markanın test yaptım onda bişi yoktu. Neyse iftardan sonra yani şimdi tekrar yaptım 2. Hayalet çizgi görünüyor bu ikinci çizgi yarın daha belirgin olur mu ki eğer varsa
Hayalet gibi gorduysen insallah vardir bi seyler sabah ilk idrarla yap bi deKızlar benim bat 3 gün var dayanamadım test yaptım hayalet gibi gördüm ikinci çizgiyi başka markanın test yaptım onda bişi yoktu. Neyse iftardan sonra yani şimdi tekrar yaptım 2. Hayalet çizgi görünüyor bu ikinci çizgi yarın daha belirgin olur mu ki eğer varsa
Hayırlı olsun canım allah sağsalim kucağına almayi nasip etsin inşallah belirtin varmiydiKızlarrrrr bende hamişimmmmmmmm yehuuu :) Daha çok yeni ama sormak istedikleriniz varsa burdayım :) Darısı başınızaa kızlar dualarım sizinle
Yarın sabah ilk idrarla yap bence canım testi
İftardan önce yaptığımda daha az belliydi şimdi daha belli sanki. Sabah da yapayım bakayim yine böyle çıkarsa gidip lan test yaptiralim gerçi adet olacak gibiyim ama inşallah bakalımHayalet gibi gorduysen insallah vardir bi seyler sabah ilk idrarla yap bi de
Canım benim kardeşim de gecikmişti testi yaptı 40. Gününde ve ilk silik çıktı sonra baya belirgin silik çıktıysa bence hamilesin. Hadi hayırlısı olsun inşallah :) güzel haberler duyalım inşallah :)İftardan önce yaptığımda daha az belliydi şimdi daha belli sanki. Sabah da yapayım bakayim yine böyle çıkarsa gidip lan test yaptiralim gerçi adet olacak gibiyim ama inşallah bakalım
Bende gecikme uok canom daha 2 gün var regl olmama ondan biraz da tedirgin oldum ama hayırlısı bakalim. Rüyamda altın bilezik taktılar koluma anneme söyledim hamile kalacaksın dedi ☺Canım benim kardeşim de gecikmişti testi yaptı 40. Gününde ve ilk silik çıktı sonra baya belirgin silik çıktıysa bence hamilesin. Hadi hayırlısı olsun inşallah :) güzel haberler duyalım inşallah :)
Ayyyyyy inşallahBende gecikme uok canom daha 2 gün var regl olmama ondan biraz da tedirgin oldum ama hayırlısı bakalim. Rüyamda altın bilezik taktılar koluma anneme söyledim hamile kalacaksın dedi ☺
İnşallah canim yarın sabah olsun bakalomAyyyyyy inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz canım insallah hamilesindir :)İftardan önce yaptığımda daha az belliydi şimdi daha belli sanki. Sabah da yapayım bakayim yine böyle çıkarsa gidip lan test yaptiralim gerçi adet olacak gibiyim ama inşallah bakalım
İnşallah canim bakalım Nasip heycanlandim :)Güzel haberlerini bekliyoruz canım insallah hamilesindir :)
12sinde olmam gerekiyordu olmadım gecti yani ama henüz canımBat ne kadar var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?