- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Eee test yapmadın mi testte çıkması. Lazim12sinde olmam gerekiyordu olmadım gecti yani ama henüz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee test yapmadın mi testte çıkması. Lazim12sinde olmam gerekiyordu olmadım gecti yani ama henüz canım
Canımmm ben de senin güzel haberini bekliyorum. En hayırlı zamanda inşallah.sağol canım ben de hepinizden inşallah
hatta @cansu0812 ve @nisandeniz en çok merak ettiğim iki kişiden biri :)
Kızlar benim bat 3 gün var dayanamadım test yaptım hayalet gibi gördüm ikinci çizgiyi başka markanın test yaptım onda bişi yoktu. Neyse iftardan sonra yani şimdi tekrar yaptım 2. Hayalet çizgi görünüyor bu ikinci çizgi yarın daha belirgin olur mu ki eğer varsa
Test yapamadım daha çünkü fırsatım olmadı eşimin işinden dolayi bi koyde oturuyorum merkeze gidip almam lazım anca hafta sonu çok meraktayim ama beklemek zorundayımEee test yapmadın mi testte çıkması. Lazim
Canım öncelikle Allah kolaylık versin.İnşallah yine en kısa zamanda bu güzel haberi alırsın. Benim kuzenim de kimyasal gebelik yaşadı, genetik nedenlerini araştırdılar, hiçbir şey çıkmadı, sonra hemen hamile kaldı. Geçen ay doğdu bebiş. İnşallah sen de sağlıkla atlatırsın bu süreciKızlar benim betahcg 17,8 çıkmıştı yumurtlamadan sonraki 12. Günde baktırmıştım. Değer baya düşüktü bugün tekrar yaptırdım 4,4 çıktı baya baya düşmüş sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum kısmet değilmiş çok üzgünüm çokkimyasal gebelik geçiren var mı aranızda bunun sebebi nedir ki şimdi ne olacak hala adet olmadım ben kaç gün sonra tam olarak bu değer düşecek? Bi daha ne Zaman Bebek düşünmeye başlamalıyız? Tekrar böyle bişey yaşarmıyım? Çalıştığım için henüz doktora gösteremedim sonucu mesaj olarak aldım. O yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var. Bekliyordum böyle bişey olacağını Allah kimseye yaşatmasın çok zor
inşallah sende hamilesindir yarın test yapacaksın galiba inşallah çift kırmızıyi görürsün bol bol dua ediyorum sana ve tüm isteyen herkese...CanimInşallah vard
Test yapamadım daha çünkü fırsatım olmadı eşimin işinden dolayi bi koyde oturuyorum merkeze gidip almam lazım anca hafta sonu çok meraktayim ama beklemek zorundayım
Anladım canım. Hayırlısı ı salla vardır Allah isteyen herkese nasip etsinCanimInşallah vard
Test yapamadım daha çünkü fırsatım olmadı eşimin işinden dolayi bi koyde oturuyorum merkeze gidip almam lazım anca hafta sonu çok meraktayim ama beklemek zorundayım
Benim de oyle ama sanki bu ay 12. Gun yumurtlama oldu. Bakalim akintim eger kesilirse yumurtladim29-30 günde bir Canım.
Ben dün erken gebelik testi yaptım negatifti ama hala adet olmadım, geç yumurtamamdqn kaynaklı ise 3 günüm daha var beklemedeyim yaniMerhaba hanımlar, umudu Haziran'a kalanlar ve bu aylarda ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar
Umarım bu ay hepimize cok ugurlu gelir, teker teker hamile haberleri alırız
Katılmak isteyenler varsa BAT ile birlikte yazsın :)
2016 Mayıs Hamile Listesi
@Gojiberries - 2 Mayıs
@kuzu66 - 8 Mayıs
@Helenece - 10 Mayıs - 6. ayında hamile kaldı
@ArzuErcann - 12 Mayıs
@123mine - 13 Mayıs - 6. ayında soğan kürü yardımı ile hamile kaldı
@1melekvardi - 14 Mayıs
@fufucukkk - 15 Mayıs - 5. ayında hamile kaldı
@dream7 - 16 Mayıs
@refiaa90 - 24 Mayıs
@blueest - 26 Mayıs - 2. ayında yumurtlamayı program ile takip ederek hamile kaldı
@Martle - 26 Mayıs - 3. ayında kafasına takmayarak (stressiz yani ) beklemediği bir ayda hamile kaldı
@lale_cik - 30 Mayıs -
2016 Haziran Hamile Listesi
@serapozcan3343 - 2 Haziran - 12. ayında hamile kaldı
Y YESIMBOZ - 5 Haziran - 4. ayında ovulasyon testi yardımıyla hamile kaldı
@The ilknur - 6 Haziran - 6. ayında hamile kaldı
@bebekim4 - 8 Haziran
@Ask sana benzer - 12 Haziran - 2. yılında hamile kaldı
@cleopatracat - 14 Haziran
@gul_22116 - 14 Haziran
2016 Haziran Hamile Aday Listesi
@ladylone - 14 Haziran
@The Black - 14 Haziran
@titiz gelin - 15 Haziran
H HedefVeBasari - 16 Haziran
@aaynaa - 16 Haziran
@sweetwitch01 - 17 Haziran
@yagmur0790 - 17 Haziran
@kushi - 18 Haziran
@yesa1 - 19 Haziran
@olcaaay - 19 Haziran
@Dilektuttum - 19 Haziran
@Ogemibirgungelecek - 21 Haziran
@dilo00 - 21 Haziran
@zeplin88 - 21 Haziran
@gmzvcc - 21 Haziran
@hicran17 - 22 Haziran
@hrm - 23 Haziran
Kontes001 - 24 Haziran
@meleklerim benim2 - 24 Haziran
@pembesu - 24 Haziran
endless love - 24 Haziran
@xDerinMavix - 25 Haziran
@myzt - 25 Haziran
@caaadiii - 26 Haziran
@-Lidya- - 26 Haziran
@angelkf - 26 Haziran
@Ottomania - 26 Haziran
@boza - 28 Haziran
@Molly123 - 28 Haziran
@friendly8584 - 28 Haziran
@_simay_ - 29 Haziran
@Zilan92 - 30 Haziran
@country - 30 Haziran
ruzigarr - 30 Haziran
@tostos16 - 30 Haziran
Haziran BAT'ı eksik olanlar
@Enise54 - ? Haziran
@aylinelfin - ? Haziran
Beklemede olanlar
@_Dusler_Akedemisi_ - 28 Mayıs
@Aycinimo - 30 Mayıs
@emelll42 - 3 Haziran
@xiexie - 6 Haziran
@cansu0812 - 9 Haziran
Bahtubahtu - 10 Haziran
akrepbasak - 12 Haziran
panikdepresif - 13 Haziran
@nicksiz123 - 13 Haziran
Durumu belli olmayanlar
@Liss - 21 Mayıs
@aylaege - 23 Mayıs
@Londoner_ - 30 Mayıs
2016 Temmuz Adayları
@nisandeniz - 1 Temmuz
@prensesule - 1 Temmuz
@kubito - 1 Temmuz
@orkidekaramel - 2 Temmuz
@Hijyenik - 3 Temmuz
morordek - 4 Temmuz
@sinkar - 4 Temmuz
@Pelukk - 4 Temmuz
@melekler-engelchen - 6 Temmuz
@karahindiba2 - 9 Temmuz
@Ela2411 - 10 Temmuz
@tristris - 11 Temmuz
@aslibo
@minikincir
@enginkelime
@Hira Su 2013
@melekbaby
@syma12
@mucizegibisin
@Cemre Yaman
@arzus
Amiiiinnnn inşallahAnladım canım. Hayırlısı ı salla vardır Allah isteyen herkese nasip etsin
Ben de Gri'nin Elli Tonu'nu okurken "Artık okuma şu kitabı." diye yalvarmıştı eşimValla ben de bu ay damızlık moduna soktum adamı
Gecen ay hadi ilk deneme dedim üstüne gitmedim adam şehir dışına gitti yumurtlama günlerimde Dün reglim bitti ve hemen dedim "yarın çalışmaya başlıyoruz"
ay o kitap çalışma yapanlar için ideal hahahahBen de Gri'nin Elli Tonu'nu okurken "Artık okuma şu kitabı." diye yalvarmıştı eşim
Canım ben de gördüm. 7 haftalık hem de@_Dusler_Akedemisi_ hamile misiiiiinnn? Hamilelik takvimi gördüm!
Bende gecikme uok canom daha 2 gün var regl olmama ondan biraz da tedirgin oldum ama hayırlısı bakalim. Rüyamda altın bilezik taktılar koluma anneme söyledim hamile kalacaksın dedi ☺
Valla annem de yengem de hamile kalacaksın dediler rüyalarında görmüş onlarda altın takıldığında hamile kalmışlar hatta ikiside kız olur dedile ☺Ay Can'ım simdi okudum rüyalarımız neredeyse aynı benimde eşim boynuma çeyrek altın taktı 4 tane kurdeleye bağlanmış şekilde.. Benimkinin anlamı ne acaba
Yaa bataniye modelin ne kadar da güzel emziklikte tabii :)Y YESIMBOZ Canım ben de senden özendim başaldım örmeye. Zaten çok severim. Üstteki emzik, kaşık gibi küçük şeyleri koymak için fermuarlı küçük çanta, alttaki de battaniyenin henüz onda biriEki Görüntüle 1846532
Güzel günlerde kullan canım. Darısı başımıza inşallah. Bizde görürüz o günleri.Y YESIMBOZ Canım ben de senden özendim başaldım örmeye. Zaten çok severim. Üstteki emzik, kaşık gibi küçük şeyleri koymak için fermuarlı küçük çanta, alttaki de battaniyenin henüz onda biriEki Görüntüle 1846532
Valla annem de yengem de hamile kalacaksın dediler rüyalarında görmüş onlarda altın takıldığında hamile kalmışlar hatta ikiside kız olur dedile ☺