• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

oldu canım 3. günü ovulasyonun ağrılarım kesildi sanırım çatladı bugün 1. gününü değerlendirdik dün ara verdik bu akşamı ve sonrasını da gün aşırı değerlendiricez hayırlısı bakalım :) sen ne durumdasın
Nasil yani 3. Gunu anlamadim:) benim de sanirim dun catladi ya dunu degerlendiremedik ama onceki gunu degerlendirmistik bir de bugun. Ben bu kadar erken olacagini hic tahmin etmedim hep 15te oluyor. Akintimdan anladim ben de dun yumurta akiydi bugun sivi su gibi

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 19 muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

benim de bir uygulamaya göre 18 diğerine göre 19:)

17si sabahında test yapacağımmmmmmmmm sen de gel katıl bize :)
Kuzum ben yumurtlama haftasını değerlendiremedim. Yumurtlama tarihinden 1 gün sonrasını değerlendirdim. Şansım çok zor yani ama ovulasyon sipariş ettim gelince içinde gebelik testi de var. Beraber yaparız :)

Hahahha :KK70: Ayol resmen adamlari damizlik yaptik iyi mi :KK70:

Valla ben de bu ay damızlık moduna soktum adamı :KK70:
Gecen ay hadi ilk deneme dedim üstüne gitmedim adam şehir dışına gitti yumurtlama günlerimde :KK70: Dün reglim bitti ve hemen dedim "yarın çalışmaya başlıyoruz" :KK8::KK53:

Ay ne yapayım ama. Bu ay çok bilimsel çalıştık testle falan. Ben bu kadar uğraşırken o yan gelip yatsın mı? :KK70::KK70::KK70:

Şaka bir yana. Her şey Allahtan. Hayırlısıysa olsun bu ay. Daha fazla bekletmesin anasıyla babasını. Sağlıkla gelsin :)

İnşallah değildir canım ya bide
Değildir değildir inşallah :)
denize havuza giriyorum ondanda korkuyorum ama bu güzelliği görüpte nasıl girmeyim baksana. Sahilde sürekli elimde telefon. Hamilelik sitelerinde gezip duruyorum. Eşimle bebişin ismini fln konuşuyoruz. Olmazsa fena hayal kırıklığı olacak

Kuzum ben yumurtlama haftasını değerlendiremedim. Yumurtlama tarihinden 1 gün sonrasını değerlendirdim. Şansım çok zor yani ama ovulasyon sipariş ettim gelince içinde gebelik testi de var. Beraber yaparız :)

Yumurtlama tarihinden bir gün sonra da ihtimal var canım :)

İnşallah değildir canım ya bide

denize havuza giriyorum ondanda korkuyorum ama bu güzelliği görüpte nasıl girmeyim baksana. Sahilde sürekli elimde telefon. Hamilelik sitelerinde gezip duruyorum. Eşimle bebişin ismini fln konuşuyoruz. Olmazsa fena hayal kırıklığı olacak

Canım lütfen olmazsa hayal kırıklığı falan deme hayırlısı boyleymis gelecek aya inşallah de :)

Kızlar yumurtladım erken oldu baya 12. Günde inşaAllah güzel değerlendiririz Rabbim de izin verirse tutar hayırlısı ile ben böyle erken yumurtladığım da 18. Gün gibi bi daha yumurtluyorum Ayy en çok istediğim şeydi Ramazan mübarek ayda hamile kalmak Rabbim gönlüme göre verir inşaAllah :))
ay resmen aynı gün yumurtlamışız ahaha:)) tek fark ben değerlendiremedim:(

Merhaba hanımlar, umudu Haziran'a kalanlar ve bu aylarda ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar :KK3:
Umarım bu ay hepimize cok ugurlu gelir, teker teker hamile haberleri alırız :anneadayı:

Katılmak isteyenler varsa BAT ile birlikte yazsın :)

2016 Mayıs Hamile Listesi
@Gojiberries - 2 Mayıs :anneadayı::nazar:
@kuzu66 - 8 Mayıs :anneadayı::nazar:
@Helenece - 10 Mayıs :anneadayı::nazar: - 6. ayında hamile kaldı :KK71:
@ArzuErcann - 12 Mayıs :anneadayı::nazar:
@123mine - 13 Mayıs :anneadayı::nazar: - 6. ayında soğan kürü yardımı ile hamile kaldı :KK71:
@1melekvardi - 14 Mayıs:anneadayı::nazar:
@fufucukkk - 15 Mayıs :anneadayı::nazar: - 5. ayında hamile kaldı :KK71:
@dream7 - 16 Mayıs :anneadayı::nazar:
@refiaa90 - 24 Mayıs :anneadayı::nazar:
@blueest - 26 Mayıs :anneadayı::nazar: - 2. ayında yumurtlamayı program ile takip ederek hamile kaldı :KK71:

@Martle - 26 Mayıs:anneadayı::nazar: - 3. ayında kafasına takmayarak (stressiz yani :KK48:) beklemediği bir ayda hamile kaldı :KK71:
@lale_cik - 30 Mayıs - :anneadayı::nazar:

2016 Haziran Hamile Listesi
@serapozcan3343 - 2 Haziran :anneadayı::nazar: - 12. ayında hamile kaldı :KK71:
Y YESIMBOZ - 5 Haziran :anneadayı::nazar: - 4. ayında ovulasyon testi yardımıyla hamile kaldı :KK71::KK200:
@The ilknur - 6 Haziran :anneadayı::nazar: - 6. ayında hamile kaldı :KK71:
@bebekim4 - 8 Haziran :anneadayı::nazar:
@Ask sana benzer - 12 Haziran :anneadayı::nazar: - 2. yılında hamile kaldı :KK71:
@cleopatracat - 14 Haziran :anneadayı::nazar:
@gul_22116 - 14 Haziran :anneadayı::nazar:

2016 Haziran Hamile Aday Listesi

@ladylone - 14 Haziran
@The Black - 14 Haziran
@titiz gelin - 15 Haziran
@HedefVeBasari - 16 Haziran
@aaynaa - 16 Haziran
@sweetwitch01 - 17 Haziran
@kushi - 18 Haziran
yesa yesa - 19 Haziran
olcaaay olcaaay - 19 Haziran
@Dilektuttum - 19 Haziran
@Ogemibirgungelecek - 21 Haziran
@dilo00 - 21 Haziran
@zeplin88 - 21 Haziran
@gmzvcc - 21 Haziran
@hicran17 - 22 Haziran
@hrm - 23 Haziran
@i006 - 24 Haziran
@meleklerim benim2 - 24 Haziran
@pembesu - 24 Haziran
@endless love - 24 Haziran
@xDerinMavix - 25 Haziran
@myzt - 25 Haziran
@caaadiii - 26 Haziran
@-Lidya- - 26 Haziran
@angelkf - 26 Haziran
boza boza - 28 Haziran
@Molly123 - 28 Haziran
@friendly8584 - 28 Haziran
@_simay_ - 29 Haziran
@Zilan92 - 30 Haziran
@country - 30 Haziran
ruzigarr ruzigarr - 30 Haziran
@tostos16 - 30 Haziran

Haziran BAT'ı eksik olanlar
@Enise54 - ? Haziran
@aylinelfin - ? Haziran

Beklemede olanlar
@_Dusler_Akedemisi_ - 28 Mayıs
@Aycinimo - 30 Mayıs
@emelll42 - 3 Haziran
@xiexie - 6 Haziran
cansu0812 cansu0812 - 9 Haziran
@Bahtubahtu - 10 Haziran

BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi - 12 Haziran
arzus arzus - 12 Haziran
@akrepbasak - 12 Haziran

@panikdepresif - 13 Haziran
@nicksiz123 - 13 Haziran

Durumu belli olmayanlar
@Liss - 21 Mayıs
@aylaege - 23 Mayıs
@Londoner_ - 30 Mayıs

2016 Temmuz Adayları
@nisandeniz - 1 Temmuz
@prensesule - 1 Temmuz
@kubito - 1 Temmuz

@orkidekaramel - 2 Temmuz
@Hijyenik - 3 Temmuz
morordek morordek - 4 Temmuz
@sinkar - 4 Temmuz
@Pelukk - 4 Temmuz
@melekler-engelchen - 6 Temmuz
@karahindiba2 - 9 Temmuz
@Ela2411 - 10 Temmuz
@tristris - 11 Temmuz

@aslibo
@minikincir

@enginkelime
@Hira Su 2013
@melekbaby
@syma12
@mucizegibisin

benide eklermisin bat 17 haziran :)

Eveeet ben bi yoklama daha alayım:
@Aycinimo - 30 Mayıs
@emelll42 - 3 Haziran
@xiexie - 6 Haziran
cansu0812 cansu0812 - 9 Haziran
@Bahtubahtu - 10 Haziran
BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi - 12 Haziran
arzus arzus - 12 Haziran
@akrepbasak - 12 Haziran
@nicksiz123 - 13 Haziran
@panikdepresif - 13 Haziran
Hanımlar durumunuz nedir? :) yok mu güzel haber?
Merhaba, bugun adet oldum. Yarindan itibaren bal corekotu tarcina basliyorum ayni zamanda inofolic devam :) artik ovulasyon testiyle yumurtlama gunünu beklemedeyim. Allahim insallah bu ay hepimizi bebislerimizi nasip eder :)

Ovulasyon testini ilk kez yapacak arkadaşlara bilgi olsun diye kendi testimi paylaşıyorum.
16. Gün çizginin koyulaşmaya başladığını fark ettiğim için 16 ve 17. Günler iki kez test yaptım. Gördüğünüz üzere de 18. Gün yani bugün ikinci çizginin rengi açılmaya başladı. Yani bu durumda çatlama oldu. Biz 16 ve 17. Günlerde ilişkiye girdik. Bebek tutar mı tutmaz mı bilmiyorum. Bundan sonra da bu akşam olur mu ya da olmalı mı bilmiyorum ama günaşırı devam ederin inşallah her ihtimale karşı.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 197
Ovulasyon testini ilk kez yapacak arkadaşlara bilgi olsun diye kendi testimi paylaşıyorum.
16. Gün çizginin koyulaşmaya başladığını fark ettiğim için 16 ve 17. Günler iki kez test yaptım. Gördüğünüz üzere de 18. Gün yani bugün ikinci çizginin rengi açılmaya başladı. Yani bu durumda çatlama oldu. Biz 16 ve 17. Günlerde ilişkiye girdik. Bebek tutar mı tutmaz mı bilmiyorum. Bundan sonra da bu akşam olur mu ya da olmalı mı bilmiyorum ama günaşırı devam ederin inşallah her ihtimale karşı.
Yaaa seni de heyecanla beliyorum bu ay :KK200:

Kac gunde bir oluyorsun canim adet

Evet ovulasyon testine göre resmen 27. Gün yumurtlama oldu geç yumurtlama oldu bende. Bizde 1 senedir istiyoruz arkadaşlar bu 12. Ayımız inşallah Rabbim bize de nasip eder çok istiyorum bu ay olsun
Bu kadar gec ilk kez duyuyorum canim valla hadi bakalim insallah olur

Back