@YESIMBOZ Canım ben de senden özendim başaldım örmeye. Zaten çok severim. Üstteki emzik, kaşık gibi küçük şeyleri koymak için fermuarlı küçük çanta, alttaki de battaniyenin henüz onda biriEki Görüntüle 1846532
naptın canım test yaptın mı bi dahaİftardan önce yaptığımda daha az belliydi şimdi daha belli sanki. Sabah da yapayım bakayim yine böyle çıkarsa gidip lan test yaptiralim gerçi adet olacak gibiyim ama inşallah bakalım
Şimdi yaptım erken gebelik testi aldım yaptım galiba var bak ekleyeyimnaptın canım test yaptın mı bi daha
Şimdi yaptım erken gebelik testi aldım yaptım galiba var bak ekleyeyim
Bak bakalimnaptın canım test yaptın mı bi daha
Kız ağzın bal yesin. umudum yok ama inşallahYumurtlama tarihinden bir gün sonra da ihtimal var canım :)
Altın bilezik iyi bir haber demek. Ben üniversite zamanımda görmüştüm sorunlu sınavlarım vardı. Bütün sınavlarımı vermiştim.Bende gecikme uok canom daha 2 gün var regl olmama ondan biraz da tedirgin oldum ama hayırlısı bakalim. Rüyamda altın bilezik taktılar koluma anneme söyledim hamile kalacaksın dedi ☺
Evet canım beklemeye baslayabilirsin artıkKizlar akintim beyaz krem gibi oldu bu yumurtlamanin bittigini mi gosterir?
Bugun 14. Gunum ve 29 gunde oluyorum canim ondan kafam karisikEvet canım beklemeye baslayabilirsin artık
Şimdi yaptım erken gebelik testi aldım yaptım galiba var bak ekleyeyim
Evet hamileyim cnm-Lavinia hamile misiiiiinnn? Hamilelik takvimi gördüm!
Var gibi gorunuyor cnm insallah olur kani ne zamn vermeyi dusunuyorsnŞimdi yaptım erken gebelik testi aldım yaptım galiba var bak ekleyeyim
Ayyy canım hayırlı olsun çok sevindimŞimdi yaptım erken gebelik testi aldım yaptım galiba var bak ekleyeyim
aaa kesinleştimi çok sevindim hayırlı olsun canım ben demiştim ama dimi hamilesin diye :))Evet hamileyim cnm
buyur canım pek takip edemedim bugün işlerim çok yoğun :)
İnşallah değildir canım ya bide
denize havuza giriyorum ondanda korkuyorum ama bu güzelliği görüpte nasıl girmeyim baksana. Sahilde sürekli elimde telefon. Hamilelik sitelerinde gezip duruyorum. Eşimle bebişin ismini fln konuşuyoruz. Olmazsa fena hayal kırıklığı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?