2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Nasil yani 3. Gunu anlamadim:) benim de sanirim dun catladi ya dunu degerlendiremedik ama onceki gunu degerlendirmistik bir de bugun. Ben bu kadar erken olacagini hic tahmin etmedim hep 15te oluyor. Akintimdan anladim ben de dun yumurta akiydi bugun sivi su gibi

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 19 muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

benim de bir uygulamaya göre 18 diğerine göre 19:)

17si sabahında test yapacağımmmmmmmmm sen de gel katıl bize :)
Kuzum ben yumurtlama haftasını değerlendiremedim. Yumurtlama tarihinden 1 gün sonrasını değerlendirdim. Şansım çok zor yani ama ovulasyon sipariş ettim gelince içinde gebelik testi de var. Beraber yaparız :)

Hahahha Ayol resmen adamlari damizlik yaptik iyi mi

Ay ne yapayım ama. Bu ay çok bilimsel çalıştık testle falan. Ben bu kadar uğraşırken o yan gelip yatsın mı?

Şaka bir yana. Her şey Allahtan. Hayırlısıysa olsun bu ay. Daha fazla bekletmesin anasıyla babasını. Sağlıkla gelsin :)

İnşallah değildir canım ya bide
Değildir değildir inşallah :)
denize havuza giriyorum ondanda korkuyorum ama bu güzelliği görüpte nasıl girmeyim baksana. Sahilde sürekli elimde telefon. Hamilelik sitelerinde gezip duruyorum. Eşimle bebişin ismini fln konuşuyoruz. Olmazsa fena hayal kırıklığı olacak

Kuzum ben yumurtlama haftasını değerlendiremedim. Yumurtlama tarihinden 1 gün sonrasını değerlendirdim. Şansım çok zor yani ama ovulasyon sipariş ettim gelince içinde gebelik testi de var. Beraber yaparız :)

Yumurtlama tarihinden bir gün sonra da ihtimal var canım :)

Canım lütfen olmazsa hayal kırıklığı falan deme hayırlısı boyleymis gelecek aya inşallah de :)

ay resmen aynı gün yumurtlamışız ahaha:)) tek fark ben değerlendiremedim

benide eklermisin bat 17 haziran :)

Merhaba, bugun adet oldum. Yarindan itibaren bal corekotu tarcina basliyorum ayni zamanda inofolic devam :) artik ovulasyon testiyle yumurtlama gunünu beklemedeyim. Allahim insallah bu ay hepimizi bebislerimizi nasip eder :)

Ovulasyon testini ilk kez yapacak arkadaşlara bilgi olsun diye kendi testimi paylaşıyorum.
16. Gün çizginin koyulaşmaya başladığını fark ettiğim için 16 ve 17. Günler iki kez test yaptım. Gördüğünüz üzere de 18. Gün yani bugün ikinci çizginin rengi açılmaya başladı. Yani bu durumda çatlama oldu. Biz 16 ve 17. Günlerde ilişkiye girdik. Bebek tutar mı tutmaz mı bilmiyorum. Bundan sonra da bu akşam olur mu ya da olmalı mı bilmiyorum ama günaşırı devam ederin inşallah her ihtimale karşı.

Eklentiler

• image.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 197
Yaaa seni de heyecanla beliyorum bu ay

Kac gunde bir oluyorsun canim adet

Evet ovulasyon testine göre resmen 27. Gün yumurtlama oldu geç yumurtlama oldu bende. Bizde 1 senedir istiyoruz arkadaşlar bu 12. Ayımız inşallah Rabbim bize de nasip eder çok istiyorum bu ay olsun
Bu kadar gec ilk kez duyuyorum canim valla hadi bakalim insallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…