Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canin rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin. Adet günün geçmiş miydi. Belirtin falan oldu mu. Ovulasyon testi yaptım mi ates ölçtün mu
Eee baba olmak istiyorsa razı olacak
Kolay değil bu işler
Kızlar yumurta kıvamını nasıl anlıyorsunuz ya
İnş bir an önce adet olurum. Doktorum da öyle dedi kimyasal yaşadığımı adet olacağımı söyledi.Kendiliginden adet olacaksin canim. Benim arkadasima dr 1 ay korun demisti. Sen yone de doktoruna sor tabi
O zaman 17si cuma günü ilk idrar ile gebelik testi yapmaya varım diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ayy hadi hayırlısı.
Çok istiyorum senden güzel haber duymayı :)
oldu canım 3. günü ovulasyonun ağrılarım kesildi sanırım çatladı bugün 1. gününü değerlendirdik dün ara verdik bu akşamı ve sonrasını da gün aşırı değerlendiricez hayırlısı bakalım :) sen ne durumdasın
Ayyy belirti yok yok dedim şimdi kasıklarımda ağrı başladı inşallah adet sancısı değildirsağol canım ben de hepinizden inşallah
hatta cansu0812 ve @nisandeniz en çok merak ettiğim iki kişiden biri :)
Ovulasyonun kaçıncı günüydü peki buda benim ates tablom 18. Gün sabah doktora gittiğimde catlamamisti ama sıvı var demişti doktor çatlama üzereydi akşamına da ağrım başlayınca eşimle hemen değerlendirdik.bugün 10.Gun ne zaman yapsam testi acaba ben hislerime pek güvenmiyorum bana kalsa her ay hamileyim hahahaTeşekkür ederim canım benim Allah isteyen herkesi tez zamanda kavuştursun inşallah :) Adet günüme 4 gün varken idrar testiyle öğrendim kan testiyle doğrulandı biraz düşüktü ama 2 gün sonra tekrar test istedi yükseldi inşallah yükselmeye devam eder işte O kadar çok belirti okudum ve kendimde aradım ki ama tek olan belirti alt karnımdaki ağrıydı,sızlama gibi bi ağırlık hissi bazen bacaklarıma belime vuruyor illaki anlaşılıyor. Ovulasyon testi yapmadım ama ateş ölçme yöntemini kullandım ama kullanmaya 1 kaç ay önceden başlamak gerekiyo yumurtlama gününü kestirebilmek için ben kestirdim sanırsam
Ovulasyonun kaçıncı günüydü peki buda benim ates tablom 18. Gün sabah doktora gittiğimde catlamamisti ama sıvı var demişti doktor çatlama üzereydi akşamına da ağrım başlayınca eşimle hemen değerlendirdik.bugün 10.Gun ne zaman yapsam testi acaba ben hislerime pek güvenmiyorum bana kalsa her ay hamileyim hahaha
26 hazıran bat olmasınnn inşallahhdaa hamile kalayımmmmGunaydın hanımlaar!
Yine bir haziran sabahı ve morordek BAT ya da güzel haber peşinde :)
Aşağıdaki hanımlar sizlerin haziran BAT'larını ogrenebilir miyim??
@Enise54 - ? Haziran
angelkf - ? Haziran
@zeplin88 - ? Haziran
@aylinelfin - ? Haziran
ruzigarr - ? Haziran
T tostos16 - ? Haziran
@sinkar - ? Haziran
Aşağıdakı hanımlar sizlerin de son durumlarını rica edecegim?
@Hijyenik - 26 Mayıs
@_Dusler_Akedemisi_ - 28 Mayıs
@Aycinimo - 30 Mayıs
@emelll42 - 3 Haziran
@Pelukk - 3 Haziran
@Ela2411 - 4 Haziran
@Liss - 21 Mayıs
@aylaege - 23 Mayıs
@Londoner_ - 30 Mayıs
@kubito - 4 Haziran
Ayyy belirti yok yok dedim şimdi kasıklarımda ağrı başladı inşallah adet sancısı değildir
Hahahha Ayol resmen adamlari damizlik yaptik iyi miSabah akiam keçiboynuzu pekmezi kaşıklıyor aklına geldikçe. Ben dedim aylardır folik asit içiyorum sen de iç. Hiç acıma şurada ne kadar uğraşıyorlar :)))
Eşim yanimda değil hayalet çizgi görsem heyecandan düşüp bayılırım görmesem aglamaktan perişan olurum perşembe akşamı beni almaya gelecek bende cuma sabah yaparım iyide olsa kötü de olsa yazarım sonucu. sağolasın canım Rabbim sağlık versin sana da bebisine deCanım uzman değilim tabiki bu konuda ama bence hamile olabilirsin ovulasyondan sonra 8.gün ateşin düşmüş ımplantasyon düşüşü diyolar o olabilir, 18.günde muhtemelen yumurtlamışsın ertesi gün ateşin yükselmiş çünkü ben böyle yorumladım inşallah doğru yorumlamışımdır benim 10.günde acayip net olmasada çizgiyi gördüm bence pozitif sonuç verebilir eğer varsa gebelik.
Buarada çamaşır suyu testide pozitif sonuç verdi bende doğruluğu nedir bilmesemde
Offf merak ettim şimdi test yaparsan sonucunu bildir bizee
Valla ben de bu ay damızlık moduna soktum adamıHahahha Ayol resmen adamlari damizlik yaptik iyi mi
Cooook sevindim canım, insallah saglıkla kucagına da alırsınKızlarrrrr bende hamişimmmmmmmm yehuuu :) Daha çok yeni ama sormak istedikleriniz varsa burdayım :) Darısı başınızaa kızlar dualarım sizinle
Ay cok yasa emii Gel burayaaaaagggValla ben de bu ay damızlık moduna soktum adamı
Gecen ay hadi ilk deneme dedim üstüne gitmedim adam şehir dışına gitti yumurtlama günlerimde Dün reglim bitti ve hemen dedim "yarın çalışmaya başlıyoruz"
Eveeet ben bi yoklama daha alayım:
@Aycinimo - 30 Mayıs
@emelll42 - 3 Haziran
@xiexie - 6 Haziran
cansu0812 - 9 Haziran
Bahtubahtu - 10 Haziran
@Cemre Yaman - 12 Haziran
@arzus - 12 Haziran
@akrepbasak - 12 Haziran
@nicksiz123 - 13 Haziran
@panikdepresif - 13 Haziran
Hanımlar durumunuz nedir? :) yok mu güzel haber?
Eveeet ben bi yoklama daha alayım:
@Aycinimo - 30 Mayıs
@emelll42 - 3 Haziran
@xiexie - 6 Haziran
cansu0812 - 9 Haziran
Bahtubahtu - 10 Haziran
@Cemre Yaman - 12 Haziran
@arzus - 12 Haziran
@akrepbasak - 12 Haziran
@nicksiz123 - 13 Haziran
@panikdepresif - 13 Haziran
Hanımlar durumunuz nedir? :) yok mu güzel haber?