2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Hayırlı olsun canin rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin. Adet günün geçmiş miydi. Belirtin falan oldu mu. Ovulasyon testi yaptım mi ates ölçtün mu

Teşekkür ederim canım benim Allah isteyen herkesi tez zamanda kavuştursun inşallah :) Adet günüme 4 gün varken idrar testiyle öğrendim kan testiyle doğrulandı biraz düşüktü ama 2 gün sonra tekrar test istedi yükseldi inşallah yükselmeye devam eder işte O kadar çok belirti okudum ve kendimde aradım ki ama tek olan belirti alt karnımdaki ağrıydı,sızlama gibi bi ağırlık hissi bazen bacaklarıma belime vuruyor illaki anlaşılıyor. Ovulasyon testi yapmadım ama ateş ölçme yöntemini kullandım ama kullanmaya 1 kaç ay önceden başlamak gerekiyo yumurtlama gününü kestirebilmek için ben kestirdim sanırsam

Ovulasyonun kaçıncı günüydü peki buda benim ates tablom 18. Gün sabah doktora gittiğimde catlamamisti ama sıvı var demişti doktor çatlama üzereydi akşamına da ağrım başlayınca eşimle hemen değerlendirdik.bugün 10.Gun ne zaman yapsam testi acaba ben hislerime pek güvenmiyorum bana kalsa her ay hamileyim hahaha

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-13-11-23-33-1.png
    173 KB · Görüntüleme: 30

Canım uzman değilim tabiki bu konuda ama bence hamile olabilirsin ovulasyondan sonra 8.gün ateşin düşmüş ımplantasyon düşüşü diyolar o olabilir, 18.günde muhtemelen yumurtlamışsın ertesi gün ateşin yükselmiş çünkü ben böyle yorumladım inşallah doğru yorumlamışımdır benim 10.günde acayip net olmasada çizgiyi gördüm bence pozitif sonuç verebilir eğer varsa gebelik.
Buarada çamaşır suyu testide pozitif sonuç verdi bende doğruluğu nedir bilmesemde
Offf merak ettim şimdi test yaparsan sonucunu bildir bizee

26 hazıran bat olmasınnn inşallahhdaa hamile kalayımmmm

Merhaba kızlar
2/3 gündür yum.bekliyorum ve eşime bugün yum.galiba diyorum adamı bezdircem ama galiba sıvıdan anladığım kadarıyla bugün yumurtladm veya çatladı tam kestiremiyorum

dün gece ilişki oldu, bu gece de olmalı mı sizce?

Eşim yanimda değil hayalet çizgi görsem heyecandan düşüp bayılırım görmesem aglamaktan perişan olurum perşembe akşamı beni almaya gelecek bende cuma sabah yaparım iyide olsa kötü de olsa yazarım sonucu. sağolasın canım Rabbim sağlık versin sana da bebisine de

Hahahha Ayol resmen adamlari damizlik yaptik iyi mi
Valla ben de bu ay damızlık moduna soktum adamı
Gecen ay hadi ilk deneme dedim üstüne gitmedim adam şehir dışına gitti yumurtlama günlerimde Dün reglim bitti ve hemen dedim "yarın çalışmaya başlıyoruz"

Test yaptırmadım canım, gelen giden de yok cuma gününe kadar beklemeyi düşünüyorum.. Hayırlısı ne ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…