2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Sağol Can'ım ben hiç hamile hissetmemiştim kendimi ama öğrenince sevinmedim desem yalan olur. Hayırlısı olsun yani şimdi ne olacak kanama mı olacak? Normalde hasta olmuş olmam lazımdı şimdiye kadar. Zaten son iki gündür inanılmaz bacak ve bel ağrısı çektim. Adet olduğumda bile böyle ağrılarım olmazdı. Çok ilginç bir durum ya şunu öğrenmiş oldum ama bi daha adetim geçmeden kesinlikle ne evde test yaparım ne de kan testi yaptırırım. Öğrenmeseydim kimyasal geçirdiğimi anlamayacaktım bile belkide

Canım benim geç yumurtlama oldu bat 5 gün gecikti haftasonuna kadar beklemedeyim hala kırmızılar yok inşallah cuma günü güzel haberler verecem size. Cuma akşam acilden test yaptırcam

Arkadaşlar da yazmış zaten bende şubat ayında geçirdim ama bende adetin 3.gunu değerim 7.5tu. Hormon testi için gitmiştim doktor beta da istemiş şans eseri farkettik. Bebek için beklemene gerek yok adetten sonra deneyebilirsin. Sağlıksız gebelik sonuçta. Hem bu tuplerin açık olduğunu gosterir. Olacak insallah canim

canımmmmmmmmmmm cok uzuldum tek bildiğim bunun cok yaygın ve normal olduğu farkında olmadan bır cok kadının yasadıgı adet ıle bunu attıkları ve bebek ıcın hıc beklemeye gerek olmadığı...

sen yine de doktoruna sorarsın zaten...

Kendiliginden adet olacaksin canim. Benim arkadasima dr 1 ay korun demisti. Sen yone de doktoruna sor tabi

canım sadece sağ tarafım azıcık ağrıyor ama psikolojik de olabilir

1 tane gebelik testim var israf edemem :)

sen ne zaman yapacaksın beraber yapalım:)
Canım benim de 19 unda bat. Totem yapalım hep beraber yapalım testi. Bende 1 tane test aldım haftasonu. Ama ne zaman yaparım bilmiyorum

Canım benim de 19 unda bat. Totem yapalım hep beraber yapalım testi. Bende 1 tane test aldım haftasonu. Ama ne zaman yaparım bilmiyorum

oooooooooooo süper canım benim bi uygulama 18 diğeri 19 gösteriyor zaten:)

1 kala yapabilirim ama emin değilm 17sinde ilk idrar ile :)

canım sadece sağ tarafım azıcık ağrıyor ama psikolojik de olabilir

1 tane gebelik testim var israf edemem :)

sen ne zaman yapacaksın beraber yapalım:)
Bende ağrı sızı yok korkuyorum valla cuma günü yapıcam Allah izin verirse.
Bende gecen ay 2 tane almistim kullanmak nasip olmadi regl tam vaktinde geldi. O yüzden cumartesiyi beklesem mi acaba. Ne kadar sabırsızlık ediyoruz aaah ah.

Kendiliginden adet olacaksin canim. Benim arkadasima dr 1 ay korun demisti. Sen yone de doktoruna sor tabi
adeti kendiligine olursun degerin cok yukselmemis bnmki 2000 lere kadar cikmisti o yuzden 1 ay korundk belki senin korunmana hic gerek yoktur doktora sor yinede

benim başıma geldi canım yunurta kalitesizse falan düşüyor demişlerdi bana da.. adetle birlikte düşük gerçekleşiyor canım korunmana gerek yok tekrar denemeye başlayabilirsin

Kızlarrrrr bende hamişimmmmmmmm yehuuu :) Daha çok yeni ama sormak istedikleriniz varsa burdayım :) Darısı başınızaa kızlar dualarım sizinle
Hayırlı olsun canin rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin. Adet günün geçmiş miydi. Belirtin falan oldu mu. Ovulasyon testi yaptım mi ates ölçtün mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…