- 20 Ekim 2012
- 333
- 242
- 303
Sağol Can'ım ben hiç hamile hissetmemiştim kendimi ama öğrenince sevinmedim desem yalan olur. Hayırlısı olsun yani şimdi ne olacak kanama mı olacak? Normalde hasta olmuş olmam lazımdı şimdiye kadar. Zaten son iki gündür inanılmaz bacak ve bel ağrısı çektim. Adet olduğumda bile böyle ağrılarım olmazdı. Çok ilginç bir durum ya şunu öğrenmiş oldum ama bi daha adetim geçmeden kesinlikle ne evde test yaparım ne de kan testi yaptırırım. Öğrenmeseydim kimyasal geçirdiğimi anlamayacaktım bile belkidecanım bnde geçen ay kimyasal geçirdim doktor ilk hamileliklerde %40 oranında kimyasl oluyor dedi sağlıksız yumurta yada spermden dolayı bebek oluşamadan düşüyor dedi 1 adet dönemi geçtikten sonra korunmayabilirsiniz dedi bn şu an adetim adett bittikten sonra yeniden başlıyacağız inşallah
bundan sonra hamile kalmak daha kolay olur diyorlar inşallah öyle olur kendini üzme böylesi hayırlıymış
Canım benim geç yumurtlama oldu bat 5 gün gecikti haftasonuna kadar beklemedeyim hala kırmızılar yok inşallah cuma günü güzel haberler verecem size. Cuma akşam acilden test yaptırcamEveeet ben bi yoklama daha alayım:
@Aycinimo - 30 Mayıs
@emelll42 - 3 Haziran
@xiexie - 6 Haziran
cansu0812 - 9 Haziran
@Bahtubahtu - 10 Haziran
@Cemre Yaman - 12 Haziran
@arzus - 12 Haziran
@akrepbasak - 12 Haziran
@nicksiz123 - 13 Haziran
@panikdepresif - 13 Haziran
Hanımlar durumunuz nedir? :) yok mu güzel haber?
Arkadaşlar da yazmış zaten bende şubat ayında geçirdim ama bende adetin 3.gunu değerim 7.5tu. Hormon testi için gitmiştim doktor beta da istemiş şans eseri farkettik. Bebek için beklemene gerek yok adetten sonra deneyebilirsin. Sağlıksız gebelik sonuçta. Hem bu tuplerin açık olduğunu gosterir. Olacak insallah canimKızlar benim betahcg 17,8 çıkmıştı yumurtlamadan sonraki 12. Günde baktırmıştım. Değer baya düşüktü bugün tekrar yaptırdım 4,4 çıktı baya baya düşmüş sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum kısmet değilmiş çok üzgünüm çokkimyasal gebelik geçiren var mı aranızda bunun sebebi nedir ki şimdi ne olacak hala adet olmadım ben kaç gün sonra tam olarak bu değer düşecek? Bi daha ne Zaman Bebek düşünmeye başlamalıyız? Tekrar böyle bişey yaşarmıyım? Çalıştığım için henüz doktora gösteremedim sonucu mesaj olarak aldım. O yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var. Bekliyordum böyle bişey olacağını Allah kimseye yaşatmasın çok zor
İnşallah canım yayesa çok çekti benden her anımı yazdım ona sağolsun çok yardımcı oldu. Öğreneyim hemen yazacam buraya. Sizdende çok güzel haberler gelir inşallah
Batdaşım var mi belirtiler ne zaman test yapıcan canimcanım valla ben de senin hamileyim demeni inanılmaz istiyorum :)
Bende şimdi bakıyorum da senin aldığından alayım bende:) teşekkürler canım
Batdaşım var mi belirtiler ne zaman test yapıcan canim
Kızlar benim betahcg 17,8 çıkmıştı yumurtlamadan sonraki 12. Günde baktırmıştım. Değer baya düşüktü bugün tekrar yaptırdım 4,4 çıktı baya baya düşmüş sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum kısmet değilmiş çok üzgünüm çokkimyasal gebelik geçiren var mı aranızda bunun sebebi nedir ki şimdi ne olacak hala adet olmadım ben kaç gün sonra tam olarak bu değer düşecek? Bi daha ne Zaman Bebek düşünmeye başlamalıyız? Tekrar böyle bişey yaşarmıyım? Çalıştığım için henüz doktora gösteremedim sonucu mesaj olarak aldım. O yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var. Bekliyordum böyle bişey olacağını Allah kimseye yaşatmasın çok zor
Ahah:) benim kesildi evet 12. Gun yumurtladim ilk kezz. O kadar umutla yumurtlama gunumu bekledim ama kacirdim o gunu iste kismet. Insallah olmustur bi gun oncekindencanım yumurta akı kesilince CATLAMIŞ oluyor :)
Kendiliginden adet olacaksin canim. Benim arkadasima dr 1 ay korun demisti. Sen yone de doktoruna sor tabiKızlar benim betahcg 17,8 çıkmıştı yumurtlamadan sonraki 12. Günde baktırmıştım. Değer baya düşüktü bugün tekrar yaptırdım 4,4 çıktı baya baya düşmüş sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum kısmet değilmiş çok üzgünüm çokkimyasal gebelik geçiren var mı aranızda bunun sebebi nedir ki şimdi ne olacak hala adet olmadım ben kaç gün sonra tam olarak bu değer düşecek? Bi daha ne Zaman Bebek düşünmeye başlamalıyız? Tekrar böyle bişey yaşarmıyım? Çalıştığım için henüz doktora gösteremedim sonucu mesaj olarak aldım. O yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var. Bekliyordum böyle bişey olacağını Allah kimseye yaşatmasın çok zor
Ahah:) benim kesildi evet 12. Gun yumurtladim ilk kezz. O kadar umutla yumurtlama gunumu bekledim ama kacirdim o gunu iste kismet. Insallah olmustur bi gun oncekinden
Canım benim de 19 unda bat. Totem yapalım hep beraber yapalım testi. Bende 1 tane test aldım haftasonu. Ama ne zaman yaparım bilmiyorumcanım sadece sağ tarafım azıcık ağrıyor ama psikolojik de olabilir
1 tane gebelik testim var israf edemem :)
sen ne zaman yapacaksın beraber yapalım:)
Canım benim de 19 unda bat. Totem yapalım hep beraber yapalım testi. Bende 1 tane test aldım haftasonu. Ama ne zaman yaparım bilmiyorum
Aayy siz yapın güzel haber verin bende 1 hafta sonra yapayımmmoooooooooooo süper canım benim bi uygulama 18 diğeri 19 gösteriyor zaten:)
1 kala yapabilirim ama emin değilm 17sinde ilk idrar ile :)
Bende ağrı sızı yok korkuyorum valla cuma günü yapıcam Allah izin verirse.canım sadece sağ tarafım azıcık ağrıyor ama psikolojik de olabilir
1 tane gebelik testim var israf edemem :)
sen ne zaman yapacaksın beraber yapalım:)
yesa canım biraz önce yaptım. Bir tık açık renk. Çatlamış demek mi? Akşam da çalıştık bu akşam da çalışalım mı? Ay kocam isyan edecek yakında
adeti kendiligine olursun degerin cok yukselmemis bnmki 2000 lere kadar cikmisti o yuzden 1 ay korundk belki senin korunmana hic gerek yoktur doktora sor yinedeKendiliginden adet olacaksin canim. Benim arkadasima dr 1 ay korun demisti. Sen yone de doktoruna sor tabi
benim başıma geldi canım yunurta kalitesizse falan düşüyor demişlerdi bana da.. adetle birlikte düşük gerçekleşiyor canım korunmana gerek yok tekrar denemeye başlayabilirsinKızlar benim betahcg 17,8 çıkmıştı yumurtlamadan sonraki 12. Günde baktırmıştım. Değer baya düşüktü bugün tekrar yaptırdım 4,4 çıktı baya baya düşmüş sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum kısmet değilmiş çok üzgünüm çokkimyasal gebelik geçiren var mı aranızda bunun sebebi nedir ki şimdi ne olacak hala adet olmadım ben kaç gün sonra tam olarak bu değer düşecek? Bi daha ne Zaman Bebek düşünmeye başlamalıyız? Tekrar böyle bişey yaşarmıyım? Çalıştığım için henüz doktora gösteremedim sonucu mesaj olarak aldım. O yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var. Bekliyordum böyle bişey olacağını Allah kimseye yaşatmasın çok zor
Hayırlı olsun canin rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin. Adet günün geçmiş miydi. Belirtin falan oldu mu. Ovulasyon testi yaptım mi ates ölçtün muKızlarrrrr bende hamişimmmmmmmm yehuuu :) Daha çok yeni ama sormak istedikleriniz varsa burdayım :) Darısı başınızaa kızlar dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?