• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar günaydın.
Bat'a son 1 gün. Geçen ay ilk kez düşünmeye başladık, inanılmaz belirtiler ( öyle sanmışım aslında soğuk algınlığı imiş) yaşadığımı düşündüm. Olmadı.
Bu ay aksine hiçbir şey hissetmiyorum. Uyku hallerim devam ediyor fakat ramazanın etkisi o.
Sıfır belirti.
Hayırlısı olsun diyor tüm hamileleri tebrik ediyorum.

Kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. stres çok önemli biliyorum ama durduramıyorum. Başım dönüyor heyecandan. Eşimden sperm aldılar bekliyoruz. iki hafta sonra güzel haber veririm inşallah size

Kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. stres çok önemli biliyorum ama durduramıyorum. Başım dönüyor heyecandan. Eşimden sperm aldılar bekliyoruz. iki hafta sonra güzel haber veririm inşallah size
inşallah canım Allah kolaylık versin

BAT 21 Haziran. Doktor yumurtalarımın normalden geç olgunlaştığını söylemişti. Temmuz ayında gelin, yumurtaların durumuna bakalım ona göre günleri belirleyelim demişti. Biz aceleci davrandık doktorumuza gitmeden Haziran başı kendiimiz denemeye karar verdik. Çünkü daha ilk dönemden stres yapmak istemiyoruz. Normalde ben anestezi teknikeriyim, pek çok sezeryana girdim bilirim de bu işleri ama kendine olunca insan bildiğinden şaşıyor valla :confused::KK39:

yesa yesa canım biraz önce yaptım. Bir tık açık renk. Çatlamış demek mi? Akşam da çalıştık bu akşam da çalışalım mı? Ay kocam isyan edecek yakında :KK70::KK70::KK70:

yesa yesa canım biraz önce yaptım. Bir tık açık renk. Çatlamış demek mi? Akşam da çalıştık bu akşam da çalışalım mı? Ay kocam isyan edecek yakında :KK70::KK70::KK70:

süperrrrrrrrrrrrrrrr canım

dün akşam çatlamış :) hem de değerlendirmişsiniz :)

valla adamcağıza acıyorum aslında ama :)

süperrrrrrrrrrrrrrrr canım

dün akşam çatlamış :) hem de değerlendirmişsiniz :)

valla adamcağıza acıyorum aslında ama :)

Sabah akiam keçiboynuzu pekmezi kaşıklıyor aklına geldikçe. Ben dedim aylardır folik asit içiyorum sen de iç. Hiç acıma şurada ne kadar uğraşıyorlar :)))

Insallah olur canim. Benim 15. Gun twk tarafli sancim oldu bide akintimdan anliyorum ben. Yumurta aki grliyo 3-4 gun sonra su gibi oluyo. Iste su gibi olunca catliyormus. Sen ne karar verdin her gunu mu degerlendiricen
Canım dünden başlayarak cumaya kadar her gün ondan sonrası gün aşırı. Geçen ay her gün denedik olmadı aslında :( bu ay da olmazsa yum.testi kullanmayı düşünüyorum

Hem çift çızgiyi görünce hem de o çift çizgi çok hafif açılıyor rengi o zaman da :) herkeste hemen ertesi gün olmuyor o yüzden genelleme yapıp ertesi gün diyemiyorum ama :)
Cok tesekkur ederim... o ikinci cizgi belirginden sonra hafif acilinca yumurta catlamismi oluyo

Kızlar merhabalar,bu ay adet bitiminden itibaren ovulasyon testi ile takip yaptım 30 günde bir adet oluyorum normalde 18.günde yumurtlamam gerekiyordu 21 inde teste çift çizgiyi gördüm ve bu ay adet bitimindn itibaren gün aşırı ilişki oldu ve adete 4 gün var adetten şansım varmıdır sizce adetten 11 gün önce yumurtlamış oldum normalde 14 gün önce yumurtlanıyomuş size şansım varmıdır geç yumurtlamadan dolayı tereddütteyim?

Ayyy jizlar ben bi yanilgiya dustum ki sormayinn. Dun yumurta aki geliyordu ama daha 12. Gunumdu 29-30 gun dongum benim dun bos gecti degerlendirmedik bugun bi baktim akintim beyaz sulu olmus yani yumurtam catlamis heraldeee:(((( ama 11. Gunu degerlendirmistik aksilik olmazsa bugun de degerlenir ama dun nasil anlamadim ya moralim cok bozuldu yesa yesa ne diyorsun dun catladiysa bir gun onceki iliskinin faydasi olmus mudurr?

Canım dünden başlayarak cumaya kadar her gün ondan sonrası gün aşırı. Geçen ay her gün denedik olmadı aslında :KK43: bu ay da olmazsa yum.testi kullanmayı düşünüyorum
Ay ben de karar verdim bu ay olmazsa alcam test. Yaa benim galuba dun oldu yumurtlamam bugun gelmiyor yumurta akiii.. Dun de bos gecti en erken bu aksam olur calisma:(

Ayyy jizlar ben bi yanilgiya dustum ki sormayinn. Dun yumurta aki geliyordu ama daha 12. Gunumdu 29-30 gun dongum benim dun bos gecti degerlendirmedik bugun bi baktim akintim beyaz sulu olmus yani yumurtam catlamis heraldeee:KK43:((( ama 11. Gunu degerlendirmistik aksilik olmazsa bugun de degerlenir ama dun nasil anlamadim ya moralim cok bozuldu yesa yesa ne diyorsun dun catladiysa bir gun onceki iliskinin faydasi olmus mudurr?

olmuştur canım neden olmasın spermler kaliteliyse 3 gün yaşabilirler :)

Back