- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.872
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallahBizim çalışmalar bitti beklemedeyiz canım son 6 :)
Kızlar şimdi gidiyoruz. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Kızlar şimdi gidiyoruz. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
benimde 10 gün adete kala başladı sivilce ilk defa erken çıktı şaşırdımEvet ben yaşadım hatta kesin adet olcam demiştim
Canim insallah istedigin olur hadi bakalim ben cok umutluyum.Kızlar şimdi gidiyoruz. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
inşallah canım Allah kolaylık versinKızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. stres çok önemli biliyorum ama durduramıyorum. Başım dönüyor heyecandan. Eşimden sperm aldılar bekliyoruz. iki hafta sonra güzel haber veririm inşallah size
yesa canım biraz önce yaptım. Bir tık açık renk. Çatlamış demek mi? Akşam da çalıştık bu akşam da çalışalım mı? Ay kocam isyan edecek yakında
süperrrrrrrrrrrrrrrr canım
dün akşam çatlamış :) hem de değerlendirmişsiniz :)
valla adamcağıza acıyorum aslında ama :)
Canım dünden başlayarak cumaya kadar her gün ondan sonrası gün aşırı. Geçen ay her gün denedik olmadı aslında bu ay da olmazsa yum.testi kullanmayı düşünüyorumInsallah olur canim. Benim 15. Gun twk tarafli sancim oldu bide akintimdan anliyorum ben. Yumurta aki grliyo 3-4 gun sonra su gibi oluyo. Iste su gibi olunca catliyormus. Sen ne karar verdin her gunu mu degerlendiricen
Sabah akiam keçiboynuzu pekmezi kaşıklıyor aklına geldikçe. Ben dedim aylardır folik asit içiyorum sen de iç. Hiç acıma şurada ne kadar uğraşıyorlar :)))
Cok tesekkur ederim... o ikinci cizgi belirginden sonra hafif acilinca yumurta catlamismi oluyoHem çift çızgiyi görünce hem de o çift çizgi çok hafif açılıyor rengi o zaman da :) herkeste hemen ertesi gün olmuyor o yüzden genelleme yapıp ertesi gün diyemiyorum ama :)
Cok tesekkur ederim... o ikinci cizgi belirginden sonra hafif acilinca yumurta catlamismi oluyo
Ay ben de karar verdim bu ay olmazsa alcam test. Yaa benim galuba dun oldu yumurtlamam bugun gelmiyor yumurta akiii.. Dun de bos gecti en erken bu aksam olur calismaCanım dünden başlayarak cumaya kadar her gün ondan sonrası gün aşırı. Geçen ay her gün denedik olmadı aslında bu ay da olmazsa yum.testi kullanmayı düşünüyorum
Ayyy jizlar ben bi yanilgiya dustum ki sormayinn. Dun yumurta aki geliyordu ama daha 12. Gunumdu 29-30 gun dongum benim dun bos gecti degerlendirmedik bugun bi baktim akintim beyaz sulu olmus yani yumurtam catlamis heraldeee((( ama 11. Gunu degerlendirmistik aksilik olmazsa bugun de degerlenir ama dun nasil anlamadim ya moralim cok bozuldu yesa ne diyorsun dun catladiysa bir gun onceki iliskinin faydasi olmus mudurr?