Kızlar merhabalar,bu ay adet bitiminden itibaren ovulasyon testi ile takip yaptım 30 günde bir adet oluyorum normalde 18.günde yumurtlamam gerekiyordu 21 inde teste çift çizgiyi gördüm ve bu ay adet bitimindn itibaren gün aşırı ilişki oldu ve adete 4 gün var adetten şansım varmıdır sizce adetten 11 gün önce yumurtlamış oldum normalde 14 gün önce yumurtlanıyomuş size şansım varmıdır geç yumurtlamadan dolayı tereddütteyim?
Canım merhaba bende seninle aynı durumdayım nırmalde döngüm 28-29 günde bir değişiyo. Ovu testi kullandım 21. Gün yumurtladım ve değerlendirdik o günü. Şuanda bat 5 gün gecikti. Eğer yakaladıysan sorun yokKızlar merhabalar,bu ay adet bitiminden itibaren ovulasyon testi ile takip yaptım 30 günde bir adet oluyorum normalde 18.günde yumurtlamam gerekiyordu 21 inde teste çift çizgiyi gördüm ve bu ay adet bitimindn itibaren gün aşırı ilişki oldu ve adete 4 gün var adetten şansım varmıdır sizce adetten 11 gün önce yumurtlamış oldum normalde 14 gün önce yumurtlanıyomuş size şansım varmıdır geç yumurtlamadan dolayı tereddütteyim?
Ay insallah ya. Yumurta aki kesilince catmamis oluyo dimiolmuştur canım neden olmasın spermler kaliteliyse 3 gün yaşabilirler :)
canım sorunu anlamadım ben açıkçası
çift çizgi çıkınca değerlendirdim diyorsun kiminin yumurtlama adetten 4 gün önce olur kiminin 10. gün olur kiminin 23. gün
öyle herkesin 14 diye bir dünya yok :)
Ay insallah ya. Yumurta aki kesilince catmamis oluyo dimi
Canım merhaba bende seninle aynı durumdayım nırmalde döngüm 28-29 günde bir değişiyo. Ovu testi kullandım 21. Gün yumurtladım ve değerlendirdik o günü. Şuanda bat 5 gün gecikti. Eğer yakaladıysan sorun yok
canım sen ovulasyon testini hangi marka aldın?aynennnnnnnn canım benim :)
Cuma günü yaptım çıkmadı geç döllenme olduğu için çıkmaz zaten dedi herkes. Şimdi şehirdışındayım yanıma test almayı unutmuşum şuan alabileceğim bi yerde yok. Bekliyorum haftasonu dönecem biraz daha sabretmem gerekiyo. Ama nedense çok umutluyumtest yaptınmmı varmı hamilelik ?
canım sen ovulasyon testini hangi marka aldın?
Cuma günü yaptım çıkmadı geç döllenme olduğu için çıkmaz zaten dedi herkes. Şimdi şehirdışındayım yanıma test almayı unutmuşum şuan alabileceğim bi yerde yok. Bekliyorum haftasonu dönecem biraz daha sabretmem gerekiyo. Ama nedense çok umutluyum
Bende şimdi bakıyorum da senin aldığından alayım bende:) teşekkürler canımlaboquick canım
42 ovu testi + 5 ya da 6 gebelik = 39 tl kargo dahil e almıştım :)
İnşallah canım yaİşallah hamilesindir canım :) darısı başıma :)
yesa canım biraz önce yaptım. Bir tık açık renk. Çatlamış demek mi? Akşam da çalıştık bu akşam da çalışalım mı? Ay kocam isyan edecek yakında
Yaaa canım üzüldüm cok, hayırlısı olsunKızlar benim betahcg 17,8 çıkmıştı yumurtlamadan sonraki 12. Günde baktırmıştım. Değer baya düşüktü bugün tekrar yaptırdım 4,4 çıktı baya baya düşmüş sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum kısmet değilmiş çok üzgünüm çokkimyasal gebelik geçiren var mı aranızda bunun sebebi nedir ki şimdi ne olacak hala adet olmadım ben kaç gün sonra tam olarak bu değer düşecek? Bi daha ne Zaman Bebek düşünmeye başlamalıyız? Tekrar böyle bişey yaşarmıyım? Çalıştığım için henüz doktora gösteremedim sonucu mesaj olarak aldım. O yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var. Bekliyordum böyle bişey olacağını Allah kimseye yaşatmasın çok zor
Eveeet ben bi yoklama daha alayım:
@Aycinimo - 30 Mayıs
@emelll42 - 3 Haziran
xiexie - 6 Haziran
cansu0812 - 9 Haziran
Bahtubahtu - 10 Haziran
@Cemre Yaman - 12 Haziran
arzus - 12 Haziran
akrepbasak - 12 Haziran
nicksiz123 - 13 Haziran
panikdepresif - 13 Haziran
Hanımlar durumunuz nedir? :) yok mu güzel haber?
canım kimyasal gebelik sağlıksız yumurta veya spermin döllenmesinden kaynaklanıyor. o yüzden hiç üzülme. aksine mutlu ol çünkü kimyasal gebelikten hemen sonra çok kolay ve sağlıklı bi şekilde gebe kalınabiliyormuş.rahim kendini hazırlıyormuş.Kızlar benim betahcg 17,8 çıkmıştı yumurtlamadan sonraki 12. Günde baktırmıştım. Değer baya düşüktü bugün tekrar yaptırdım 4,4 çıktı baya baya düşmüş sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum kısmet değilmiş çok üzgünüm çokkimyasal gebelik geçiren var mı aranızda bunun sebebi nedir ki şimdi ne olacak hala adet olmadım ben kaç gün sonra tam olarak bu değer düşecek? Bi daha ne Zaman Bebek düşünmeye başlamalıyız? Tekrar böyle bişey yaşarmıyım? Çalıştığım için henüz doktora gösteremedim sonucu mesaj olarak aldım. O yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var. Bekliyordum böyle bişey olacağını Allah kimseye yaşatmasın çok zor
canım bnde geçen ay kimyasal geçirdim doktor ilk hamileliklerde %40 oranında kimyasl oluyor dedi sağlıksız yumurta yada spermden dolayı bebek oluşamadan düşüyor dedi 1 adet dönemi geçtikten sonra korunmayabilirsiniz dedi bn şu an adetim adett bittikten sonra yeniden başlıyacağız inşallahKızlar benim betahcg 17,8 çıkmıştı yumurtlamadan sonraki 12. Günde baktırmıştım. Değer baya düşüktü bugün tekrar yaptırdım 4,4 çıktı baya baya düşmüş sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum kısmet değilmiş çok üzgünüm çokkimyasal gebelik geçiren var mı aranızda bunun sebebi nedir ki şimdi ne olacak hala adet olmadım ben kaç gün sonra tam olarak bu değer düşecek? Bi daha ne Zaman Bebek düşünmeye başlamalıyız? Tekrar böyle bişey yaşarmıyım? Çalıştığım için henüz doktora gösteremedim sonucu mesaj olarak aldım. O yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var. Bekliyordum böyle bişey olacağını Allah kimseye yaşatmasın çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?