2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kizlar malesef adet oldum temmuz ayini kim yapiyo ? Bat 10 temmuz oldu eklermisiniz benide
Ben temmuz BAT'larını da ekledim ilk mesaja ama acıkcası takip etmeyecegim :)
Yeni topik acan biri olursa direkt ordan alsın diye ekliyorum simdilik :)

Herkese merhaba.

Rabbim en hayırlı zamanda bebişlerimizi bize nasip etsin.

5. ayım. Umutla bekliyorum. Bat 29 Haziran

Nasip, kısmet :)

BAT 21 Haziran :) Beklemedeyizzzzz

Herkese merhaba.

Rabbim en hayırlı zamanda bebişlerimizi bize nasip etsin.

5. ayım. Umutla bekliyorum. Bat 29 Haziran

Nasip, kısmet :)
Hoşgeldiniz hanımlar :)
BAT verip kaçıp gitmeyin, beni peşinizden koşturtmayın 21 ve 29 Haziran'da durumlarınızı yazın mutlaka
ben de onu merak ediyordum kaç gündür ama bulamadım forum da naptı acaba
Evet bi onu bi de mucizegibisin 'i cok merak ediyorum
İki yıldır her ay umutla bekliyorum
Umarım bu ay dileklerin gerceklesir
Listede yoksun sanırım, BAT ne zamandı canım senin?

Merhaba..ben su an 6 haftalik hamileyim ..bat 14 nisandi ama kontrolde doktor batimi 29 nisan olarak soylememi istedi..gec dollenme olmus...4 gundur cok acayip mide bulantim vardi ama dun memlekete geldim mide bulantim gecti hic bir sey kokmuyor...psikolojik mi acaba ..gebelikle ilgili bi sorun olabilir mi? Haftaya cuma kalp atisi icin gidecektim o zaman kadar nasil sabredecegimi bilemiyorum...sanirim cok vesves yaptim

Elbette Sayfayı okuyordum zaten ,kalıcı olduğumdan emin olabilirsin

Kızlar bata 9 gün var ama 2 gundur falan göğüslerine acayip hassasiyet var ağrı var. Erken gebelik belirtisi de yazıyor göğüslere hassasiyet. İnşallah doğrudur yaa çok istiyorum. Rabbim nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat

Gecen ay klomen kullandm gecikme oldu eger bu kullanmadim etkisi devam etmezse pazar günü bat canım 12 haziran eger olmazsam 19 20 haziran :) ama adet sancilarm basladı hayirlisi artik insallah hepimiz hamileyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…