Ben temmuz BAT'larını da ekledim ilk mesaja ama acıkcası takip etmeyecegim :)Kizlar malesef adet oldumtemmuz ayini kim yapiyo ? Bat 10 temmuz oldu eklermisiniz benide
ayyy yakın zamanlarda beklemedeyizHerkese merhaba.
Rabbim en hayırlı zamanda bebişlerimizi bize nasip etsin.
5. ayım. Umutla bekliyorum. Bat 29 Haziran
Nasip, kısmet :)
İnnnnşAllah :)ayyy yakın zamanlarda beklemedeyizinşallah beraberce güzel haberler alırız
İnnnnşAllah :)
Sizin kaçıncı ayınız?
Yani kaç aydır bebek bekliyorsunuz :) Benim 5. ayım . Sat 1 haziran 'dı ama negatifti malesef...Hangi konudaki aydan bahsediyorsunuz?
Hadi inşAllah :)Yaa benim ilk denemem aslında tutar mı bilmem
ben de onu merak ediyordum kaç gündür ama bulamadım forum da naptı acaba@_Dusler_Akedemisi_ sen hala kan testi yaptırmadın mı? :)
BAT 21 Haziran :) Beklemedeyizzzzz
Hoşgeldiniz hanımlar :)Herkese merhaba.
Rabbim en hayırlı zamanda bebişlerimizi bize nasip etsin.
5. ayım. Umutla bekliyorum. Bat 29 Haziran
Nasip, kısmet :)
Evet bi onu bi deben de onu merak ediyordum kaç gündür ama bulamadım forum da naptı acaba
Umarım bu ay dileklerin gerceklesirİki yıldır her ay umutla bekliyorum
ElbetteHoşgeldiniz hanımlar :)
BAT verip kaçıp gitmeyin, beni peşinizden koşturtmayın21 ve 29 Haziran'da durumlarınızı yazın mutlaka
Evet bi onu bi demucizegibisin 'i cok merak ediyorum
Umarım bu ay dileklerin gerceklesir
Canım nerdesin nasılsın bizi merakta bırakmaEvet Can'ım öyle yapacağım hemen sabah olsun istiyorum İnş hepimizin sağlıklı güzel hamilelikleri olur.Allahım sen bu mübarek gün ettiğim duayı geri çevirme
Hadi inşAllah :)
Gecen ay klomen kullandm gecikme oldu eger bu kullanmadim etkisi devam etmezse pazar günü bat canım 12 haziran eger olmazsam 19 20 haziran :) ama adet sancilarm basladı hayirlisi artik insallah hepimiz hamileyizdirHoşgeldiniz hanımlar :)
BAT verip kaçıp gitmeyin, beni peşinizden koşturtmayın21 ve 29 Haziran'da durumlarınızı yazın mutlaka
Evet bi onu bi demucizegibisin 'i cok merak ediyorum
Umarım bu ay dileklerin gerceklesir
Listede yoksun sanırım, BAT ne zamandı canım senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?