• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Herkese merhaba. :KK3:

Rabbim en hayırlı zamanda bebişlerimizi bize nasip etsin.

5. ayım. Umutla bekliyorum. Bat 29 Haziran :KK37:

Nasip, kısmet :)

BAT 21 Haziran :) Beklemedeyizzzzz :KK200:

Herkese merhaba. :KK3:

Rabbim en hayırlı zamanda bebişlerimizi bize nasip etsin.

5. ayım. Umutla bekliyorum. Bat 29 Haziran :KK37:

Nasip, kısmet :)
Hoşgeldiniz hanımlar :)
BAT verip kaçıp gitmeyin, beni peşinizden koşturtmayın :KK48: 21 ve 29 Haziran'da durumlarınızı yazın mutlaka :KK48:
ben de onu merak ediyordum kaç gündür ama bulamadım forum da naptı acaba
Evet bi onu bi de mucizegibisin mucizegibisin 'i cok merak ediyorum o_O
İki yıldır her ay umutla bekliyorum :KK43:
Umarım bu ay dileklerin gerceklesir :KK36:
Listede yoksun sanırım, BAT ne zamandı canım senin?

Merhaba..ben su an 6 haftalik hamileyim ..bat 14 nisandi ama kontrolde doktor batimi 29 nisan olarak soylememi istedi..gec dollenme olmus...4 gundur cok acayip mide bulantim vardi ama dun memlekete geldim mide bulantim gecti hic bir sey kokmuyor...psikolojik mi acaba ..gebelikle ilgili bi sorun olabilir mi? Haftaya cuma kalp atisi icin gidecektim o zaman kadar nasil sabredecegimi bilemiyorum...sanirim cok vesves yaptim

BAT verip kaçıp gitmeyin, beni peşinizden koşturtmayın :KK48: 21 ve 29 Haziran'da durumlarınızı yazın mutlaka :KK48:

Elbette :KK200: Sayfayı okuyordum zaten ,kalıcı olduğumdan emin olabilirsin:21:

Kızlar bata 9 gün var ama 2 gundur falan göğüslerine acayip hassasiyet var ağrı var. Erken gebelik belirtisi de yazıyor göğüslere hassasiyet. İnşallah doğrudur yaa çok istiyorum. Rabbim nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat

Listede yoksun sanırım, BAT ne zamandı canım senin?
Gecen ay klomen kullandm gecikme oldu eger bu kullanmadim etkisi devam etmezse pazar günü bat canım 12 haziran eger olmazsam 19 20 haziran :) ama adet sancilarm basladı hayirlisi artik insallah hepimiz hamileyizdir

Back