• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Bu arada kızlar ben belirti yok demiştim ya iki gündür birkaç belirti oluşmaya başladı. göğüs hassasiyeti, sağ bel sağ kasık ve sağ bacakta ağrı, burun tıkanıklığı, açık sarı akıntı, uyuma isteği, yorgunluk ve bitkinlik hali. Acaba gerçekten geç döllenme olduğu için mi belirtiler geç başladı dersiniz??

@gul_22116 ve mucizegibisin mucizegibisin
İkinizi de hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah. Bizlere de dua edin bol bol :)
Amin çok sağol Can'ım benim. Burada tüm isteyenler için dua ediyorum İnş daha bu sayfada çok hamile göreceğiz:KK36:

mucizegibisin mucizegibisin canım çok sevindim Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin.
senin olman gereken adet tarihin neydi? adetine kaç gün kala öğrenmiş oldun yani?

Kızlar kan testi sonucuna göre hamileyim:anneadayı:ama Bhcg baya düşük 17.8 ovülasyona göre iki haftalık hamile olmuş olmam lazımdı. Doktor geç döllenme de olmuş olabilir 25 gün sonra tekrar gel dedi. Bu süre içinde istirahat et, oruç tutma dedi. Progestan yazmasını istedim ben her ihtimale karşı. İnş değer sağlıklı bir şekilde yükselir de sonu hüsran olmaz. Kızlar ne kadar iyisiniz Allah razı olsun hepinizden merak edip sormuşsunuz kusura bakmayın giremedim nete işteydim:kahve:
İyi olmana cok sevindim canım :KK37: Dikkat et kendine

hamile arkadaşlar size birşey sormak istiyorum adete bir hafta kala sivilcelenme yaşadınız mı

ruzigarr ruzigarr sen naptın canım nasılsın benim bat 30 haziran oldu daha yumurtlamadım bile :)
Napayim canim iste benim de 1 hazirandi bat 30 haziran:)) benim de sanirim carsamba falan olacak yumurtlama. Henuz calismalar baslamadi erken baslayinca sikiliyoz:)))) gecen ay yumurtlama zamani her gunu degerlendirdim olmadi. Bu ay sadece 12 14 15 16 degerlendireyim diyorum sen yine test yapacak misin

mucizegibisin mucizegibisin canım çok sevindim Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin.
senin olman gereken adet tarihin neydi? adetine kaç gün kala öğrenmiş oldun yani?
Amin Can'ım teşekkür ederim. Normalde adet günüm dündü ama ben yumurtlamayı 16. Gün yakalamıştım. Yumurtlama üzerinden 11 gün geçti bugün. Değer çok düşük gibi kısmet bakalım 48 saat içerisinde 2 katına çıkıp çıkmadığını takip edeceğiz. İnşallah yükselir, korkuyorum biraz

Back