• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canimm dün negatif cikti ama inşallah kırmızılar gelmez Cansu icin:)
Evet onu görmüstüm de kırmızı gelmeden ümit kesilmez diyerek gene de sorayım dedim :))
5 Olmuşuz şimdi gördüm süper valla

10 günde 5 taneyse 30 günde 15 hamile süper bence :)
Evet ya mayısın ölü topragını atıyoruz sanırım :)

Darısı temmuza da artık :) Ben başta olmak üzere :p

Kızlar sağ kasık ve belimin sağ tarafında inanılmaz ağrım başladı biraz da pembe akıntım oldu. Sanırım biraz erken sevindim. Ovülasyon testi de destekliyordu aslında hamileliği ama yanıldık galiba çok üZgünüm. İnşallah kimyasal gebelik falan yaşamıyorumdur. Ovülasyonu da az önce yaptım 5 Dkda çift çizgi oldu ama bu testler bana oyun oynadı galiba ağlıyorum. Orucumu falan da açamadım üzüntüden:KK61:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    59,9 KB · Görüntüleme: 46
Yaaa çok sevindim canımm inşallh yarın kandada görürsün. Benimde bat bugün. Dün test yaptım 2. Çizgi yok ama kırmızılarda gelmedi bekliyorum artık. Yarına kadar gelmezse bi daha test yapacam
Can'ım ben biraz erken sevindim galiba iki testte de silik çizgi var ama adet oldum ben az önce çok az geldi devamı gelmedi ama aşırı derecede ağrım var şu an. Çok korkuyorum Gebelik varsa bile tehlike arz edecek bişey değildir inşallah bu yaşadığım:KK61:

mucizegibisin mucizegibisin canım hemen iftardan sonra acile git bekleme hiç sakaya gelmez hemen muayene olmalısın. Yerlesme kanaması da olabilir ama agrım cok diyorsun düşükte olabilir ihmal etme.

Eşim gece çalışıyor burada kimseyi tanımıyorum eşimin de gelme ihtimali yok şimdi bişeyler yedim uzandım ağrılar kesildi gibi sabah ilk işim hastaneye gitmek olucak

Can'ım ben biraz erken sevindim galiba iki testte de silik çizgi var ama adet oldum ben az önce çok az geldi devamı gelmedi ama aşırı derecede ağrım var şu an. Çok korkuyorum Gebelik varsa bile tehlike arz edecek bişey değildir inşallah bu yaşadığım:KK61:
Yaaa canım mutlaka hastaneye gitmelisin

Yat dinlen cnm sabh ola hayir ola insallah yorma kendini

mucizegibisin mucizegibisin o zaman yat ayagının altına yastık koy kendini sıcak tut ve bol bol dua et Rabbim seni ve yavrunu korusun sakınsın inşallah.

mucizegibisin mucizegibisin boşuna üzülüyosun bence canım, oğluma hamıleyken ilk gunlerımde pembe minik kanama ve çok aşırı ağrı yaşadım. kesın düşük yapıyorum dıye delırdım ,,dr aradım korkma yat dedı ,kanama kesılmezse gel dedi ,şükürler olsun kanama kesildi ama inan ağrı uzun süre devam etti.evladıma sağ salım kavuştum.bence sen de yerleşme kanaması yaşıyorsun aynı benım gibi. bu arada batıl inanç= yerleşme kanaması olanların oğlu oluyor. ben inanmamıştım ama doğru çıktı: )))

Kızlar sağ kasık ve belimin sağ tarafında inanılmaz ağrım başladı biraz da pembe akıntım oldu. Sanırım biraz erken sevindim. Ovülasyon testi de destekliyordu aslında hamileliği ama yanıldık galiba çok üZgünüm. İnşallah kimyasal gebelik falan yaşamıyorumdur. Ovülasyonu da az önce yaptım 5 Dkda çift çizgi oldu ama bu testler bana oyun oynadı galiba ağlıyorum. Orucumu falan da açamadım üzüntüden:KK61:
Canım yarın sabah hemen doktora git, kan testi ver, durumunu netlestir. İnsallah saglıklı bir sekilde hamilesindir :dua:

Back