2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gecen ay klomen kullandm gecikme oldu eger bu kullanmadim etkisi devam etmezse pazar günü bat canım 12 haziran eger olmazsam 19 20 haziran :) ama adet sancilarm basladı hayirlisi artik insallah hepimiz hamileyizdir
Ben 20'si yazayım da erken gelirse haber verirsin :)
Tabi insallah hic gelmez :)

kızlar ne çok sayfa olmuş okuyamıyorum. mucizegibisin canım kan testi yaptırdın mı?
Ben bugün yine tek başıma iki saat yol gittim. 14 ve 15mm olmuş yumurtalarım. Doktor ne dese beğenirsiniz. Yarın çatlatma iğnesini yap dedi
Yaa klomen kullanırken çatlatma iğnesini 12.gün yapmıştım.Yarın daha 10. gün. Kızlar iğne yapmak için yumurtanın 20mm olması gerekmiyor mu? Pazartesi de aşılama yaparız dedi. Üni. hastanesine gittim o kadar iyi olsun diye, doktor da yard. doç. ama erken yapıyor gibi geldi bana.
Benden önce muayene olan kız da bu ay aşılama yaptırmış ama tutmamış Onu da duyunca iyice canım sıkıldı

Kızlar kan testi sonucuna göre hamileyimama Bhcg baya düşük 17.8 ovülasyona göre iki haftalık hamile olmuş olmam lazımdı. Doktor geç döllenme de olmuş olabilir 25 gün sonra tekrar gel dedi. Bu süre içinde istirahat et, oruç tutma dedi. Progestan yazmasını istedim ben her ihtimale karşı. İnş değer sağlıklı bir şekilde yükselir de sonu hüsran olmaz. Kızlar ne kadar iyisiniz Allah razı olsun hepinizden merak edip sormuşsunuz kusura bakmayın giremedim nete işteydim

Ayy canım çok sevindim çık dikkat et yorma kendini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Yaaaa nasıl sevindim :) dikkat kendine kuzumm gözün aydın

Canim herkesin bedeni farklı sen sıkma canını inşallah rabbim yolunu açar da oluverir bebeğinnn

Can'ım dünden beri kanama olmadı çok sağol İnş bi daha karşılaşmam o manzarayla

Bolca dinlen ben bunu biraz kullanıyorum açıkçası hep yatıyorum

Yat yat cok sevindim valla
25 gun cok uzun de
gil mi ama
Evet Can'ım çok uzun bir süre. Benim o değerin iki katına çıkıp çıkmadığını görmem lazım. Yoksa 25 gün kendimi yer bitiririm ben pazartesi tekrar test yaptıracağım. Burada maalesef doktorlar seni değil sen doktorları yönlendiriyorsun

B
bncede oyle yap cnm icin rahat olur hem insallah bi sknti cikmadan saglikli sihhatli alirsn kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…