- 20 Ekim 2012
- 333
- 242
- 303
Çok sağol canım içimi rahatlattın erken test yapıp öğrendiğim için çok pişmanım çok korktum çünkü. bir iki gün sonra yapsaydım bunları yaşamayacaktım İnş gebelik vardır. Benim de pembe kanama bir defa oldu o da hemen testten sonra. O zamandan beri gelen giden yok İnş olmaz da yarın hayırlı haberi veririmmucizegibisin boşuna üzülüyosun bence canım, oğluma hamıleyken ilk gunlerımde pembe minik kanama ve çok aşırı ağrı yaşadım. kesın düşük yapıyorum dıye delırdım ,,dr aradım korkma yat dedı ,kanama kesılmezse gel dedi ,şükürler olsun kanama kesildi ama inan ağrı uzun süre devam etti.evladıma sağ salım kavuştum.bence sen de yerleşme kanaması yaşıyorsun aynı benım gibi. bu arada batıl inanç= yerleşme kanaması olanların oğlu oluyor. ben inanmamıştım ama doğru çıktı: )))
Evet Can'ım öyle yapacağım hemen sabah olsun istiyorum İnş hepimizin sağlıklı güzel hamilelikleri olur.Allahım sen bu mübarek gün ettiğim duayı geri çevirmeCanım yarın sabah hemen doktora git, kan testi ver, durumunu netlestir. İnsallah saglıklı bir sekilde hamilesindir
Bu geceyi hayırlısıyla sakince atlat canım sabahta bize güzel haberlerini verÇok sağol canım içimi rahatlattın erken test yapıp öğrendiğim için çok pişmanım çok korktum çünkü. bir iki gün sonra yapsaydım bunları yaşamayacaktım İnş gebelik vardır. Benim de pembe kanama bir defa oldu o da hemen testten sonra. O zamandan beri gelen giden yok İnş olmaz da yarın hayırlı haberi veririm
Canım bu hamilelik testi di mi? Eğer öyleyse hamilesin kesinlikleeeeeeArkadaşlar sonucu aldım 52.3 çıkktı.sizce hamilemiyim.adetimin 26.günü
Ewt gebelik testiCanım bu hamilelik testi di mi? Eğer öyleyse hamilesin kesinlikleeeeeetebrikleeerr
Arkadaşlar sonucu aldım 52.3 çıkktı.sizce hamilemiyim.adetimin 26.günü
Hmm ben yumurtlama gunumde agri hissettigim icin test kullanmiyorum. Acaba kullansam mi kiYok canım yeşimBoz ovu testi kullandı
Sen özele gidersen her daim yapar ama devlet nasıl olur bilemedim
Naptin arkadasim kanama filan oldu mu geceEvet Can'ım öyle yapacağım hemen sabah olsun istiyorum İnş hepimizin sağlıklı güzel hamilelikleri olur.Allahım sen bu mübarek gün ettiğim duayı geri çevirme
Hmm ben yumurtlama gunumde agri hissettigim icin test kullanmiyorum. Acaba kullansam mi ki
Inşallah canım en kısa zamanda size deİkinci cizgiyi gorduysen hamilesindir zaten
Ne güzel ya darısı başımıza artık
tereyagli ekmek evet canım bende pek yatma taraftarı değilim olduktan sonra boşalma zaten yeterli gelecektir ..
1 2 saat yatan var onla hiç alakası yok bence .. dediğin gibi enfeksiyon ..
Yaa ciddi mi bende kendimi zorluyorum ama ancak 10 dk falan durabiliyorum peki hemen duş almalımıyız o etkiler mi
Kızlar sağ kasık ve belimin sağ tarafında inanılmaz ağrım başladı biraz da pembe akıntım oldu. Sanırım biraz erken sevindim. Ovülasyon testi de destekliyordu aslında hamileliği ama yanıldık galiba çok üZgünüm. İnşallah kimyasal gebelik falan yaşamıyorumdur. Ovülasyonu da az önce yaptım 5 Dkda çift çizgi oldu ama bu testler bana oyun oynadı galiba ağlıyorum. Orucumu falan da açamadım üzüntüden
Aaa cok tebrik ederim ya, saglıkla kucagına alırsın insallah. Hamile sayımız gün gectikce artıyor ne güzel :)Arkadaşlar sonucu aldım 52.3 çıkktı.sizce hamilemiyim.adetimin 26.günü
Gec yumurtlama olduysa idrar testinde de henüz cıkmayabilir canım. Bekleyelim bakalım :)
Evet ben de oyle dusundum bu ay da olmazsa artik kullanayim diyorum. Bir yandan da arkadaslarim akisina birak ne testi gelecegi zaman kendiligimden olur rahat ol diyorlar o yuzden testi bu ay erteledim. Onceden test mi varmis:))İstersen bi dene canım bu ay da bi gecsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?