2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Çok sağol canım içimi rahatlattın erken test yapıp öğrendiğim için çok pişmanım çok korktum çünkü. bir iki gün sonra yapsaydım bunları yaşamayacaktım İnş gebelik vardır. Benim de pembe kanama bir defa oldu o da hemen testten sonra. O zamandan beri gelen giden yok İnş olmaz da yarın hayırlı haberi veririm

Bu geceyi hayırlısıyla sakince atlat canım sabahta bize güzel haberlerini ver

Kızzlaaar sağ kasıgıma Ağrı girmeye başladı şimdi.. Hasta olucam galiba

Tatlım 5in üstünde olduğunda gebesin diye biliyorum. Ay çok sevindim senin adına. Sen vajinusmus sayfasında var miydin? Sanki hatırlıyorum seni

İkinci cizgiyi gorduysen hamilesindir zaten
Ne güzel ya darısı başımıza artık
Inşallah canım en kısa zamanda size de

tereyagli ekmek evet canım bende pek yatma taraftarı değilim olduktan sonra boşalma zaten yeterli gelecektir ..
1 2 saat yatan var onla hiç alakası yok bence .. dediğin gibi enfeksiyon ..

Aynenn

Yaa ciddi mi bende kendimi zorluyorum ama ancak 10 dk falan durabiliyorum peki hemen duş almalımıyız o etkiler mi

Yok yok tatlım hiç zorlama

Canım benim geçmiş olsun bugün nasıl oldun? Kanaman var mı? Inşallah hamilesindir ve sagliklisindirr

Arkadaşlar sonucu aldım 52.3 çıkktı.sizce hamilemiyim.adetimin 26.günü
Aaa cok tebrik ederim ya, saglıkla kucagına alırsın insallah. Hamile sayımız gün gectikce artıyor ne güzel :)
yesa morordek günaydın kızlar test yaptım ve yine 2. Çizgi yok. Biliyosunuz geç yumurtlama oldu bat grcikiyo bence bebiş yok
Gec yumurtlama olduysa idrar testinde de henüz cıkmayabilir canım. Bekleyelim bakalım :)

İstersen bi dene canım bu ay da bi gecsin :)
Evet ben de oyle dusundum bu ay da olmazsa artik kullanayim diyorum. Bir yandan da arkadaslarim akisina birak ne testi gelecegi zaman kendiligimden olur rahat ol diyorlar o yuzden testi bu ay erteledim. Onceden test mi varmis:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…