belki yerleşme kanamsıdır canımSelam kizlar benim bat 4-6 hazirandi hala gelmedi insallah gelmez... dun adet oldum sandim 2-3 damla kahve rengi lekelenme oldu butun gece devami gelmedi bugunde hic bisey yok şuan sari akintim var sadece, sali gunu idrar testi yapmistim negatifti neolabilir bilgisi olan varmi arkadaslar
Sanmiyorum canim ben cunku onceden bunun sebebini doktora gittigimde sormustum kist mi var biseyim mi varda boyle hissediyorum diye. Ozellikle yogun yuruyusten sonra bile oluyormus kaldi ki ben boks yapiyordum cok normalmis
Su anda da cok bastirirsam ancak hissediyorum nabizla alakali tamamen. Belki de o buyudugu kipirdadigi donemi kastetmistir :)
Hayirli olsun tatlim saglikla kucagina al insallahInşallah canim benim hep aklimdasiniz allahtan ümit kesilmez
Yok gitmedim canım daha haftaya randevu aldım
Canım biz 6 ay denedik 6. Da tuttu ilk 4 ay yapmadığım kalmadı bekledim ayaklarımı havaya diktim ama sonuç enfeksiyon..... doktorlar hiç önermiyor böyle yapmayı
Son iki ay sadece yumurtlama günlerimi takip ettim olmazsa olmasın dedim ümidimi de kesmistim beklemediğim anda oldu....
Inşallah tatlım çok teşekkür ederim
Canimmmn teşekkür ederim sen de inşallah
Yaaa sen ne zaman ogrendin? Beklemedeydin diye hatırlıyorum, mesajlara da baktım göremedim. Tebrik ederiimmm, insallah saglıkla kucagına da alırsınTatlım çok teşekkür ederim inşallah bu ay senin yumurtaların da bebege dönüşür
Ben seni telefondayken ekledim sanıyordum ama baglantıdan falan eklememis galiba, kusura bakma
Hayirli olsun tatlim saglikla kucagina al insallah
Yaaa sen ne zaman ogrendin? Beklemedeydin diye hatırlıyorum, mesajlara da baktım göremedim. Tebrik ederiimmm, insallah saglıkla kucagına da alırsın
İnşallahcanım ben iki ay önce iki gün arayla hep 0.1 sonuç aldım iki gün sonra yaptım 1 çıktı bi iki gün sonra 4 çıktı geç döllenme olmuştur canım belki senin de
İkinci cizgiyi gorduysen hamilesindir zatenTeşekkür ederim tatlım aslında kan testi yaptırmadım ama dün idrar testi yaptim baya koyu bir çizgi çıktı hiç adet belirtisi de yok haftaya için randevu aldım direk doktora gidecegim
yok bana çok tatlı geldi su gibi içtim valla.Bu soğan kürü midemi bulandiriyo icemiyorum
Peki bisey sormak istiyorum. Sogan kurunu kullanirken ayni zamanda bebek calismalari devam ediyormu yoksa korunuyor musunuz. Cunku bazilari sokturucu etkisi var bebek olusacaksa bile zarar verir falan diyorlar. Bende kullanmak istiyorum sogan suyu. Midem el verdugince cunkuyok bana çok tatlı geldi su gibi içtim valla.
sonra si idrarimda iltihaplarim çikmaya başladiği farkettim çünkü kopkoyu geliyordu.
ben adet günümde başladim bi kaç kere kere içtim sora içmedim. adetim bitince birakmişim..Peki bisey sormak istiyorum. Sogan kurunu kullanirken ayni zamanda bebek calismalari devam ediyormu yoksa korunuyor musunuz. Cunku bazilari sokturucu etkisi var bebek olusacaksa bile zarar verir falan diyorlar. Bende kullanmak istiyorum sogan suyu. Midem el verdugince cunku
Bugunki ovulasyon testimde bole bgecen ay 15. Gun bu hali almisti bu ay 13. Gun. Her ay yunurtlama donemimiz bile degisiyor demekki. Bir de benim hic akintim yok. Gecen ay yumurta aki kivamindaki akintiyi yakalamistim ama su an akinti yok testin durumu bu. Bu konudayesa ne derki :))
Bilgilendirme icin cok sagol canim. Regl olursam eger denemeyi dusunuyorum. Mide rahatsizliklarim var. ac karna icme olayi biraz korkutuyo beni ama bakalim belki dokunmazben adet günümde başladim bi kaç kere kere içtim sora içmedim. adetim bitince birakmişim..
biraktiktan sora affedersin idrarmda koyu oluştu kasık agrimalarim başladi.. iltihap olduğu habercisiydi bu bende bunu anlamiş oldum temizliyor o şekilde..
inanki çok iyi geldi bana.. inş bakalım bu ay olacakmi bilmiyorum
bazilari yumurtalama gününe kadar içebiliyormuş..
Valla ben de sok oldum. Dun aksam resmen cok silikti cizgi. Sabah bi daha denemek istedim sebepsizce :) akintim bile yok dusun. Niyeyse yapayim dedim. Aksam yapsam belki kaciracaktim cizgiyi. Gecem ayda. Cok kisa surede catlamisti benim cunku. Cok sagol canimCanım testin maşallahı var
Bu gece mutlaka değerlendirin
İstersen akşam bi daha yap ama bence gerek yok her Halukarda degerldirmeniz gerekli zaten ama sabah mutlaka yap bi karşılaştıralim bakalım catlamış mi:)
Valla ben de sok oldum. Dun aksam resmen cok silikti cizgi. Sabah bi daha denemek istedim sebepsizce :) akintim bile yok dusun. Niyeyse yapayim dedim. Aksam yapsam belki kaciracaktim cizgiyi. Gecem ayda. Cok kisa surede catlamisti benim cunku. Cok sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?