• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

@The ilknur evet canım bende pek yatma taraftarı değilim olduktan sonra boşalma zaten yeterli gelecektir ..
1 2 saat yatan var onla hiç alakası yok bence .. dediğin gibi enfeksiyon ..

teşekkür ederim canım :)
başka bi topikte arkadaşlar kafamı karıştırdı bi de size sorayım; beta hcg 23. günde 0 çıktı ya bat yaklaşınca bi daha test yapmalı mıyım şansım hala devam ediyor mu??

Bence etmiyor canım moral bozmak istemem ben de 21. Gun gittim doktor olsa çıkardı ya da protestegon cook yüksek çıkardı oradan da anlardim ben dedi

Bos yere umut değildir inşallah

Bi topikte regl oldum deyince dur bakalım. Üstüne görmedir diyen bile biliyorum. O yüzden umut vermek istemedim ama inşallah yaniliriz

Özel bişey yaptın mııı :dua::KK52:
Geçen ay bebek düşünmeye başladığımız için doktora gittim muayene oldum hormon testi istedi gayet güzel değerler çıktı. Smear da yaptırmak istedim de enfeksiyon var dedi fitil ve antibiyotik verdi bizim denemeler iptal oldu. İlaçları düzenli kullandım. Folik asite de başladım. Bu ay hazır hissediyordum kendimi ama enfeksiyon geçmemiş olabilir diye korkuyordum. İnş hayırlı haberi alırım

Bence etmiyor canım moral bozmak istemem ben de 21. Gun gittim doktor olsa çıkardı ya da protestegon cook yüksek çıkardı oradan da anlardim ben dedi

Bi topikte regl oldum deyince dur bakalım. Üstüne görmedir diyen bile biliyorum. O yüzden umut vermek istemedim ama inşallah yaniliriz
hmm ben progesterona bakip anladiklarini bilmiyordum bak bana da bi bilgi oldu :)
Evet net bi sonuc gorene kadar umutlanmamak lazim ben cok ciddi hayal kirikligi yasamistim ilk ay biliyosun...

Geçen ay bebek düşünmeye başladığımız için doktora gittim muayene oldum hormon testi istedi gayet güzel değerler çıktı. Smear da yaptırmak istedim de enfeksiyon var dedi fitil ve antibiyotik verdi bizim denemeler iptal oldu. İlaçları düzenli kullandım. Folik asite de başladım. Bu ay hazır hissediyordum kendimi ama enfeksiyon geçmemiş olabilir diye korkuyordum. İnş hayırlı haberi alırım
Ayy inşallahh canımm

@The ilknur evet canım bende pek yatma taraftarı değilim olduktan sonra boşalma zaten yeterli gelecektir ..
1 2 saat yatan var onla hiç alakası yok bence .. dediğin gibi enfeksiyon ..
Yaa ciddi mi bende kendimi zorluyorum ama ancak 10 dk falan durabiliyorum peki hemen duş almalımıyız o etkiler mi

Yaa ciddi mi bende kendimi zorluyorum ama ancak 10 dk falan durabiliyorum peki hemen duş almalımıyız o etkiler mi

canım ya geri çekilmeyle kalıyor kimisi .. yatmanın bilimsel bi açıklaması yok ..ben tv açıp 5 10 falan duruyorum .. eşimi bekliyorum duştan falan öyle yani 1 saat falan duramam zaten yanma hissediyorum gibi oluyor .. eşin boşaldıktan sonra hemen çıkmasın yeter ..2 3 dk falan dursun en önemlisi orası .. Allah verdikten sonra olur o bi şekilde .. kimisi nasıl kaldıgına bile anlam veremiyor .. ya bilmiyorum ben alıyorum duramam öyle boy abdesti almadan yatamam ..
zaten ramazanda imkanı yok .. namaz kılıyorum .. temizlenmem gerek sahura kadar ..

canım ya geri çekilmeyle kalıyor kimisi .. yatmanın bilimsel bi açıklaması yok ..ben tv açıp 5 10 falan duruyorum .. eşimi bekliyorum duştan falan öyle yani 1 saat falan duramam zaten yanma hissediyorum gibi oluyor .. eşin boşaldıktan sonra hemen çıkmasın yeter ..2 3 dk falan dursun en önemlisi orası .. Allah verdikten sonra olur o bi şekilde .. kimisi nasıl kaldıgına bile anlam veremiyor .. ya bilmiyorum ben alıyorum duramam öyle boy abdesti almadan yatamam ..
zaten ramazanda imkanı yok .. namaz kılıyorum .. temizlenmem gerek sahura kadar ..

o nasıl kaldığına anlama veremeyenlerdenim ben de:) 2 ay denediğimiz zaman ayağım havada 15 dk bekliyordum sonra direk uyuyordum sabah duş alıyordum falan ama o dönem maalesef bendede enfeksiyon oldu.... bu ay hiç yatmadım beklemedim bebiş geldi.... yani nasipte varsa olacağı varsa mutlaka oluyor bir şekilde... ben hangi ilişkide kaldığımı bile bilemiyorum şu an :KK22::KK22:

o nasıl kaldığına anlama veremeyenlerdenim ben de:) 2 ay denediğimiz zaman ayağım havada 15 dk bekliyordum sonra direk uyuyordum sabah duş alıyordum falan ama o dönem maalesef bendede enfeksiyon oldu.... bu ay hiç yatmadım beklemedim bebiş geldi.... yani nasipte varsa olacağı varsa mutlaka oluyor bir şekilde... ben hangi ilişkide kaldığımı bile bilemiyorum şu an :KK22::KK22:

heh işte demek istediğim bu :)
birde benim öyle uyuduğum sayılıdır .. Cenabet oluyor insan.. enfeksiyona en büyük sebep zaten ..
ne güzel sürpriz yapmış bebeğin benim bu ay kafam rahat inşallah güzel haberi..:süslü:

ben de aynısını düşünmüştüm canım sonuçta gebelikte daha da yükselmesi lazım.

kac gunde bir regl oluyorsun? Eger en azindan 27-28 gunde birse bile tabi ki olabilir neden olmasin.
canım normalde 28 hiç şaşmaz ama doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri daha da erken geliyo. dkh kullanmadığım dönemde de düzenli olurdum.artık beklicem en kötü 1 hafta daha ama bu aydan hiç ümitli değilim

Bende öyle uyuyamam hayatta hiç uyumadım ondan çok tereddüt ediyordum bende de enfeksiyon ve mantar oluşuyor :( teşekkürler canım dediğin gibi ramazan ayındayız zaten namazımız da var rabbim inşallah bebişimize kavuşturur inşallah hepimizi :) bilgilendirdiğin için çookk teşekkürler

heh işte demek istediğim bu :)
birde benim öyle uyuduğum sayılıdır .. Cenabet oluyor insan.. enfeksiyona en büyük sebep zaten ..
ne güzel sürpriz yapmış bebeğin benim bu ay kafam rahat inşallah güzel haberi..:süslü:
inşallah inşallah canım... kafan rahat olmalı mutlaka ben hele bu ay hiç bi ilişki sonrası duş almadan yatmadım. beklentimiz olmadığındandı ama ne biliim daha rahat ettim.

Kızlar benim bat bugün ama hiç belirtim yok. Az önce evde idrar testi yaptım 5dk içinde çok çok silik ikinci çizgiyi görebildim. Teste bakar mısınız gözlerim bana oyun mu oynuyor acaba:110:
Yaaa çok sevindim canımm inşallh yarın kandada görürsün. Benimde bat bugün. Dün test yaptım 2. Çizgi yok ama kırmızılarda gelmedi bekliyorum artık. Yarına kadar gelmezse bi daha test yapacam

Yarın sabah kan testi yaptıracağım Allah'ım İnş o duyguyu yaşatsın yarına kadar dua edeceğim ilk denememiz olmasına rağmen çok istiyorum:dua:
Canım tebrik ederim insallah kan testinde de güzel sonucları alırsın :)

Haziran daha mı bereketli oldu sanki ne :)

Back