- 6 Mart 2016
- 318
- 210
- 103
- 35
tereyagli ekmek Canımmmm tebrik ederimm. Çok sevindim. Gözün aydın
e-okulla uğraşıyordum, bir bakayım dedim. haberini aldım
İnşallah canım. burada beşinci kez falan aşılama olanları görüp üzülüyorum ama ilk seferden tutan da var. Hayırlısı bakalımTatlım çok teşekkür ederim inşallah bu ay senin yumurtaların da bebege dönüşür
Canım sen doktora gittin mi? Önceki mesajlara baktım baktım göremedim. Niyeyse bu topiğin bildirimleri gelmiyor bana anlamadımTatlım çok teşekkür ederim inşallah bu ay senin yumurtaların da bebege dönüşür
Geç döllenme olunca sonradan artıyormuş.daha adete 3 gün var ne de olsa...ne bilim işte halaaa bi umut
Canim sen naptin bat geldi mi takip edemedim bi sure
Cnm umudunu kirmak istemem ama gec dollenmede olsa bnce yine 5 in ustunde cikmasi gerekirdi ama Allahimin gucu herseye yeter hayirlisi olsn artkGeç döllenme olunca sonradan artıyormuş.daha adete 3 gün var ne de olsa...ne bilim işte halaaa bi umut
Cnm umudunu kirmak istemem ama gec dollenmede olsa bnce yine 5 in ustunde cikmasi gerekirdi ama Allahimin gucu herseye yeter hayirlisi olsn artk
Tatlim bi fikir olmasi adina soyluyorum yillardir yatinca hatta ozellikle yogun spordan sonra dokunmasam bile hissediyorum o atisi. Arkadasin dedigi gibi nabiz alinan yerlerden birisi ayni zamanda vucut isisi ve vucuttaki zehirle ile ilgilide fikir veriyormus ben zehirledigimde kasigimdan kan almislardi ordan ates olcmuslerdi.dinlemekten deilde hafif agri girince elimi oraya koydum ve o soruyuda merakimdan sordum
Ya birisi birine demisti bak bakalim kasiginda pit pit atan bisi varsa hamilesin diye nerden aklima geldiyse bakmak istedim bende .saol zehir konusunu bilmiyordum cnm...bir bilgi daha edinmis oldumTatlim bi fikir olmasi adina soyluyorum yillardir yatinca hatta ozellikle yogun spordan sonra dokunmasam bile hissediyorum o atisi. Arkadasin dedigi gibi nabiz alinan yerlerden birisi ayni zamanda vucut isisi ve vucuttaki zehirle ile ilgilide fikir veriyormus ben zehirledigimde kasigimdan kan almislardi ordan ates olcmuslerdi.
Sanmiyorum canim ben cunku onceden bunun sebebini doktora gittigimde sormustum kist mi var biseyim mi varda boyle hissediyorum diye. Ozellikle yogun yuruyusten sonra bile oluyormus kaldi ki ben boks yapiyordum cok normalmisYa birisi birine demisti bak bakalim kasiginda pit pit atan bisi varsa hamilesin diye nerden aklima geldiyse bakmak istedim bende .saol zehir konusunu bilmiyordum cnm...bir bilgi daha edinmis oldum
Canim uzume ne olur, hayirlisi boyleymis demek ki. Saglikli hayirli olsun insallah.Böyle olup da yükselen var mı acaba sonra?
Inşallah canim benim hep aklimdasiniz allahtan ümit kesilmezİnşallah canım. burada beşinci kez falan aşılama olanları görüp üzülüyorum ama ilk seferden tutan da var. Hayırlısı bakalım
Canım sen doktora gittin mi? Önceki mesajlara baktım baktım göremedim. Niyeyse bu topiğin bildirimleri gelmiyor bana anlamadım
Canım biz 6 ay denedik 6. Da tuttu ilk 4 ay yapmadığım kalmadı bekledim ayaklarımı havaya diktim ama sonuç enfeksiyon..... doktorlar hiç önermiyor böyle yapmayıkızlar ilişkiden sonra ne kadar yatıyorsunuz .. ben bazen 10 dk mecbur bazen 5 bazende yarım saat o an ki duruma bağlı.. açıkcası bunlada pek ilgisi oldugu düşünmüyorum kısmet işi ama merak ettim sizleri ?
tereyagli ekmek çok sevindim canimmmm allah sağlıkla kucağına almayi büyümeyi nasip etsin masalllh
tereyagli ekmek Tebrikler tatliiim hayirlisiyla kucagina al insallaaah :)
canım ben iki ay önce iki gün arayla hep 0.1 sonuç aldım iki gün sonra yaptım 1 çıktı bi iki gün sonra 4 çıktı geç döllenme olmuştur canım belki senin deGeç döllenme olunca sonradan artıyormuş.daha adete 3 gün var ne de olsa...ne bilim işte halaaa bi umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?