• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Yumurta takibi kac ayda olmazsa yapiliyor kizlar bilen var mi
Farketmez ki canim hic kacirmak istemiyorsan oluruna birakmam dersen ilk ayda yaparsin. Mesela benim icin psikolojik sinir 3 aydi :) 3 ay olmadi halbuki zaten o akintimi farkediyordum dikkat ediyordum... 4. ayimda yaptim ben ilk kez,cok sukur gebelikle sonuclandi Mayis :) Faydasi kesinlikle var diye dusunuyorum. Cunku o yumurta aki akinti gelince ne zaman catladigini bilemeyebiliyorsun o gun mu ertesi gun mu sonra mi... Dogrudur dimi hocam? yesa yesa :D

arkadaşlarım bugün adetimin 23. günü progesteron ve beta hcg baktırdım. beta hcg kocaman bir 0.
progesteron da 12,93 en azından yumurtam çatlamış. hayırlısı artık :)

Kızlar benim bat bugün ama hiç belirtim yok. Az önce evde idrar testi yaptım 5dk içinde çok çok silik ikinci çizgiyi görebildim. Teste bakar mısınız gözlerim bana oyun mu oynuyor acaba:110:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 85
Arkadaşlar bugün çatlama iğnesi nin 15.günü.akşam kan testi yapıcam hayırlısıyla pozitif sonuç alırız inş.kahverengimsi leke kasıkta batma ağrı göğüste ağrı belirtileri var

Farketmez ki canim hic kacirmak istemiyorsan oluruna birakmam dersen ilk ayda yaparsin. Mesela benim icin psikolojik sinir 3 aydi :) 3 ay olmadi halbuki zaten o akintimi farkediyordum dikkat ediyordum... 4. ayimda yaptim ben ilk kez,cok sukur gebelikle sonuclandi Mayis :) Faydasi kesinlikle var diye dusunuyorum. Cunku o yumurta aki akinti gelince ne zaman catladigini bilemeyebiliyorsun o gun mu ertesi gun mu sonra mi... Dogrudur dimi hocam? yesa yesa :KK70:
Sen 4. Ayda doktorda mi yaptirdin cnm yumurta takibini

Farketmez ki canim hic kacirmak istemiyorsan oluruna birakmam dersen ilk ayda yaparsin. Mesela benim icin psikolojik sinir 3 aydi :) 3 ay olmadi halbuki zaten o akintimi farkediyordum dikkat ediyordum... 4. ayimda yaptim ben ilk kez,cok sukur gebelikle sonuclandi Mayis :) Faydasi kesinlikle var diye dusunuyorum. Cunku o yumurta aki akinti gelince ne zaman catladigini bilemeyebiliyorsun o gun mu ertesi gun mu sonra mi... Dogrudur dimi hocam? yesa yesa :KK70:

Aynen canım benim supersin:)

Ama arkadaş sanirim doktor ile beraber yumurtanın ara ara boyutuna bakmaktan ve catladigi zamanı doktorun söylemesi nden bahsetmiş :)

Kızlar benim bat bugün ama hiç belirtim yok. Az önce evde idrar testi yaptım 5dk içinde çok çok silik ikinci çizgiyi görebildim. Teste bakar mısınız gözlerim bana oyun mu oynuyor acaba:110:
Ayyy o nasil bi heyecan yaaa. Kan testi yaptir bence hemen ona gore burda havai fisek atmaya baslayalim tatlim :)) Insallaaaahhh hayirli haber alirsin cizgi var silik.

Hamilesin canım Tebrikler

Bir kez daha ogrenmis olduk belirti belirti belirti diye dört donmeyelim;)

Hamilesin canım Tebrikler

Bir kez daha ogrenmis olduk belirti belirti belirti diye dört donmeyelim:KK66:
Kesinlikle belirti aramayın. Ovülasyon testiyle takip ettiğim için yumurtlama günümü biliyorum tek belirti yumurtlama gününden 6 gün sonra sağ kaşığımda iki gün boyunca hissettiğim şiddetli ağrıydı. Onun dışında hiç belirtim olmadığı için hamile olmadığımı düşünmeye başlamıştım ben de

OoOoo değerin çok güzel maşallah canım

Benim de 12.32 çıkmıştı :)
teşekkür ederim canım :)
başka bi topikte arkadaşlar kafamı karıştırdı bi de size sorayım; beta hcg 23. günde 0 çıktı ya bat yaklaşınca bi daha test yapmalı mıyım şansım hala devam ediyor mu??

Ayyy o nasil bi heyecan yaaa. Kan testi yaptir bence hemen ona gore burda havai fisek atmaya baslayalim tatlim :)) Insallaaaahhh hayirli haber alirsin cizgi var silik.
Yarın sabah kan testi yaptıracağım Allah'ım İnş o duyguyu yaşatsın yarına kadar dua edeceğim ilk denememiz olmasına rağmen çok istiyorum:dua:

teşekkür ederim canım :)
başka bi topikte arkadaşlar kafamı karıştırdı bi de size sorayım; beta hcg 23. günde 0 çıktı ya bat yaklaşınca bi daha test yapmalı mıyım şansım hala devam ediyor mu??
kac gunde bir regl oluyorsun? Eger en azindan 27-28 gunde birse bile tabi ki olabilir neden olmasin.

Back