Martle ve serapozcan3343 tebrik ederim darısı bize inşallah yumurtlama dönemi geçsin öyle giriyim dedim girmedim bütün hamileleri kutluyorum ve bize de dua etmelerini istiyorum
Canim biz bu ay yumurtlama gunlerini degerlendiremedik maalesef esim şehir dışına gitti. O yuzden ben temmuza kaldım simdiden:)morordek Nasilsin Batdasim? :) Var mi erken bir gelisme ?
Limon testi nedir ? Camasir suyunu duydum da...limon testi güyaaa pozitif. tabiki inanmadım.
Olsun anacim saglik olsun biz degerlendirdikte ne oldu yine bir sonrasi ay ...Canim biz bu ay yumurtlama gunlerini degerlendiremedik maalesef esim şehir dışına gitti. O yuzden ben temmuza kaldım simdiden:)
Olsun anacim saglik olsun biz degerlendirdikte ne oldu yine bir sonrasi ay ...
canm buldm senin için :)Limon testi nedir ? Camasir suyunu duydum da...
Hayırlısı olsun canm inşallah hamilesindir :) bende de bu ay çok kasık ağrısı oldu hele yumurtlama günüm bi facia idi , ilk defa böyle bir yumurtlama günü geçirdim :) sevinemiyorm çnkü enfeksiyonda olabilr malesf bakalm kısmet Rbbim hayırlısını versin :)xiexie ben denedim bu sabah. bakalım kısmet.
benim gibi reglinin son gününde olan var mı
bitsede baslasak diyorum
Benimde 2 3 gunum kaldiiii bitsedee baslasak bu aydan umudum cokkkkj
Arkadaşlar bugün regl 21.günü.18.günden beri ara ara kahverengimsi akıntı geliyor lekenme şeklinde.sizce bu yerleşme olabilirmi böyle bi durum yaşayan var mı.yani ortalama döllenmeden 6 gün sonra böyle bişey yaşanabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?