• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar ilk zamanlarda çok takmadım ama artık canım sıkılıyor her yerde çocuk gördükçe aklıma geliyor ah ah :KK42:

Y YESIMBOZ internete yaz canım limonla gebelik testi diye çıkıyor ayrıntılı. tek avantajı 8-9 gün kala da yapabiliyorsun normal gebelik testleri adet gününden önce vermiyor biliyorsun. denedim sonuç pozitif çıktı ama çok takılmadım.

Limon testi nedir ? Camasir suyunu duydum da...
canm buldm senin için :)

Limonla gebelik testi yapımı

• Plastik ve şeffaf bir bardağa idrarınızı yapın.
  • Minicik bir limonu ikiye bölün.
  • Bir parçasını yaptığınız idrarın üzerine sıkın.
  • Limonun tortuları veya minik granülleri idrarın dibine çökmeye başlarsa mutlu olabilirsiniz, çünkü hamilesiniz.
  • Limon tortuları dibe çökmez ısrarla yüzeyde kalırsa hamile değilsiniz.
Karbonatla Gebelik Testi Yapımı
Bir diğer yöntem ise karbonatla yapılan gebelik testidir.

• Plastik ve şeffaf bir bardağa idrarınızı yapın.
  • 1 çay kaşığı kadar karbonatı idrarın üzerine yavaşça dökün.
  • Karbonat idrarın üzerinde köpürmeye başlarsa hamilesiniz demektir.
  • Karbonat kabarmadan dibe çökmeye başlarsa hamile değilsiniz demektir.
AMA TABİKİ KESİN SONUÇ DEĞİL EĞLENCE OLSUN DİYE DENEYEBİLRSİN :)

xiexie xiexie ben denedim bu sabah. bakalım kısmet.
Hayırlısı olsun canm inşallah hamilesindir :) bende de bu ay çok kasık ağrısı oldu hele yumurtlama günüm bi facia idi , ilk defa böyle bir yumurtlama günü geçirdim :) sevinemiyorm çnkü enfeksiyonda olabilr malesf bakalm kısmet Rbbim hayırlısını versin :)

xiexie xiexie benim kasık ağrım ve bel ağrım var. bir de iştah açıklığı. bir de her zamanki umutsuzluğum var. :KK42:

herkese hayırlı haberler temenni ediyorum inşallah şu mubarek ayda rabbim dualarımızı karsılıksız bırakmasın inşallah ...
bende bu ay haziranda hamile kalmayı cok istiyorum ..

Arkadaşlar bugün regl 21.günü.18.günden beri ara ara kahverengimsi akıntı geliyor lekenme şeklinde.sizce bu yerleşme olabilirmi böyle bi durum yaşayan var mı.yani ortalama döllenmeden 6 gün sonra böyle bişey yaşanabilir mi

Arkadaşlar bugün regl 21.günü.18.günden beri ara ara kahverengimsi akıntı geliyor lekenme şeklinde.sizce bu yerleşme olabilirmi böyle bi durum yaşayan var mı.yani ortalama döllenmeden 6 gün sonra böyle bişey yaşanabilir mi

olamaz değil canım olabilir teset yaptın mı çok gördüm ben kk da böylesiyle karsılasıp hamile olan ..

Back