Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hanımlar, umudu Mayıs'a/Haziran'a kalanlar ve bu aylarda ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar
Umarım bu aylar hepimize cok ugurlu gelir, teker teker hamile haberleri alırız
Katılmak isteyenler varsa BAT ile birlikte yazsın :)
2016 Mayıs hamile listesi
@Gojiberries - 2 Mayıs
@kuzu66 - 8 Mayıs
@Helenece - 10 Mayıs - 6. ayında hamile kaldı
@ArzuErcann - 12 Mayıs
@123mine - 13 Mayıs - 6. ayında soğan kürü yardımı ile hamile kaldı
@1melekvardi - 14 Mayıs
@fufucukkk - 15 Mayıs - 5. ayında hamile kaldı
@dream7 - 16 Mayıs
@refiaa90 - 24 Mayıs
@blueest - 26 Mayıs - 2. ayında yumurtlamayı program ile takip ederek hamile kaldı
@Martle - 26 Mayıs - 3. ayında kafasına takmayarak (stressiz yani ) beklemediği bir ayda hamile kaldı
@lale_cik - 30 Mayıs -
2016 Haziran hamile listesi
@serapozcan3343 - 2 Haziran - 12. ayında hamile kaldı
2016 Mayıs&Haziran ayı hamile kalmak isteyenler listesi
P Pimpiriklianneee - 3 Haziran
P Pelukk - 3 Haziran
@Ela2411 - 4 Haziran
@kubito - 4 Haziran
morordek - 5 Haziran
@YESIMBOZ - 5 Haziran
@enginkelime - 5 Haziran
@minikincir - 5 Haziran
xiexie - 6 Haziran
@The ilknur - 6 Haziran
@prensesule - 6 Haziran
@Hira Su 2013 - 6 Haziran
@mucizegibisin - 9 Haziran
@cansu0812 - 9 Haziran
@Bahtubahtu - 10 Haziran
@tristris - 12 Haziran
@melekler-engelchen - 12 Haziran
@Cemre Yaman - 12 Haziran
@nicksiz123 - 13 Haziran
@karahindiba2 - 13 Haziran
@panikdepresif - 13 Haziran
G gul_22116 - 14 Haziran
@cleopatracat - 14 Haziran
@ladylone - 14 Haziran
@titiz gelin - 15 Haziran
@HedefVeBasari - 16 Haziran
@aaynaa - 16 Haziran
@sweetwitch01 - 17 Haziran
@syma12 - 17 Haziran
@kushi - 18 Haziran
yesa - 19 Haziran
@olcaaay - 19 Haziran
@Ogemibirgungelecek - 21 Haziran
@hicran17 - 22 Haziran
@hrm - 23 Haziran
Dilektuttum - 23 Haziran
@i006 - 24 Haziran
@meleklerim benim2 - 24 Haziran
@pembesu - 24 Haziran
@endless love - 24 Haziran
@xDerinMavix - 25 Haziran
@caaadiii - 26 Haziran
@boza - 28 Haziran
@Molly123 - 28 Haziran
@friendly8584 - 28 Haziran
@Zilan92 - 30 Haziran
@Enise54 - ? Haziran
@angelkf - ? Haziran
@zeplin88 - ? Haziran
@aylinelfin - ? Haziran
@ruzigarr - ? Haziran
@tostos16 - ? Haziran
@nisandeniz - 18 Mayıs - beklemede
@Hijyenik - 26 Mayıs - beklemede
@sinkar - 31 Mayıs - beklemede
@country - 30 Mayıs - beklemede
@Aycinimo - 30 Mayıs - beklemede
@melekbaby - 2 Haziran - beklemede
@Liss - 21 Mayıs ?
@aylaege - 23 Mayıs ?
@Londoner_ - 30 Mayıs ?
@orkidekaramel - Temmuza insallah
@aslibo - Temmuza insallah
-Lidya- - Temmuza insallah
Haziran inşallah 8 Haziran
Dur canım ya cidden cok koyvermissin kendini :)Olsun anacim saglik olsun biz degerlendirdikte ne oldu yine bir sonrasi ay ...
Canım senin BAT nedir listeye ekleyeyim?herkese hayırlı haberler temenni ediyorum inşallah şu mubarek ayda rabbim dualarımızı karsılıksız bırakmasın inşallah ...
bende bu ay haziranda hamile kalmayı cok istiyorum ..
Aaa sen regl mi oldun?Benimde 2 3 gunum kaldiiii bitsedee baslasak bu aydan umudum cokkkkj
Canım seninki de 8 Haziran diye anlıyorum dogru mudur??Haziran inşallah 8 Haziran
Yaa tam da sana yazmıstım bak kalp kalbe karsıymıs :))morordek haziran listesinin en başında şu an ben varım :) testi aldım yapmaya korkuyorum sanki regl olacakmışım gibi ne yapcam ben ya çok heycanlıyımm ne olacakk
Yaa tam da sana yazmıstım bak kalp kalbe karsıymıs :))
Yap yaa regl günün gelmis, hala olmadıysan ögren sonucu kafanda soru isareti kalmasın :))[/Qaynen canım ya aynı anda:)) bi kaç gün oynuyo regl günüm ondan olurum diye düşündüm :) ama sabah yapayımm inşallah olmam
Tamam o zaman yarın sabah güzel haber getir insallahaynen canım ya aynı anda:)) bi kaç gün oynuyo regl günüm ondan olurum diye düşündüm :) ama sabah yapayımm inşallah olmam
Canım merhaba. yumurta çatladığında test yazan bölüm control yazan bölümden daha koyu olmuyor mu?Kızlar bu ayki ovu testimi getirdim
Yardımcı olur belki
14. Ünde akşam 9da yaptım ondan sonra catlamış yumurtam 15 inde yani bugün 10.30 gibi yaptım.
Eki Görüntüle 1841712
inşallah canım inşallah :))))Tamam o zaman yarın sabah güzel haber getir insallah
İnsallah canım :)Canlar merhaba
Biz bugün aşılama için tedaviye başladıkkk Çok mutluyum inşallah hayırlı bir sonuç alırız. Doktor bir iğne verdi 12 gün boyunca her akşam karnımdan vuracağım. Çok korkmuştum ama hiç acıtmıyormuş,bu akşam yaptım. Şimdiden takvim yapmaya başladım bile ne zaman doğacak diye. Eğer hamile kalırsam dün regl olduğum için ilk günü o sayılmış olacak. Umutlarım tükenmişti ama yine umutlanmaya başladım. İnşallahhh
1 temmuz canım ama ben dayanamam üç gün öncesinden test yapmaya başlarım artıkİnsallah canım :)
Senin gelmesini istemedigimiz BAT nedir? Listede güncellememisim de :)
Canım merhaba. yumurta çatladığında test yazan bölüm control yazan bölümden daha koyu olmuyor mu?
Bende çok çabuk yoruluyorm bir cam siliyorm dinleniyorm ondn snra ötekine geçiyorm çok ayakta durunca bel ağrısı oluyor ama hamileyim diyemem malesf psikolojik olabilr , limon testinş bende biraz önce yaptm pozitif çıktı inş doğrudur :)xiexie benim kasık ağrım ve bel ağrım var. bir de iştah açıklığı. bir de her zamanki umutsuzluğum var.
Kızlar uygulamaya göre 12. Gün yumurtlayacagim. Ben 6. 8. 10. Gün ilişki denedim. 12. Gün yumurtlama olacak. Yine 12. 14. Olarak devam mı edeyim sizce??