• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

xiexie xiexie valla ben bu sabahta yaptım pozitif eğer hamile değilsem bu testin yorumlarına hiç iyi şeyler yazmayacağım doğrusu. gerçi ben hala hamile olmadığımı düşünüyorum o yüzden takılmıyorum teste. benim bat a bugün 7 - 8 gün var. bekliyorum artık.

xiexie xiexie valla ben bu sabahta yaptım pozitif eğer hamile değilsem bu testin yorumlarına hiç iyi şeyler yazmayacağım doğrusu. gerçi ben hala hamile olmadığımı düşünüyorum o yüzden takılmıyorum teste. benim bat a bugün 7 - 8 gün var. bekliyorum artık.

Canım. Ben de bu testlere inanmıyorum hamileysen ben de inanıp yapmaya başlayacağım ;)

yesa yesa diyorum ya benim personelim de tutmuştu test o çok güveniyor ama ben güvenmiyorum baştan beri. hatta dün bilendim teste akşam kan vereceğim dedim de vazgeçtim sonra üzülmekten korktum :KK42:

yesa yesa diyorum ya benim personelim de tutmuştu test o çok güveniyor ama ben güvenmiyorum baştan beri. hatta dün bilendim teste akşam kan vereceğim dedim de vazgeçtim sonra üzülmekten korktum :KK42:

Canimm ben o testler ile ilgili çok şey okudum tutan sayısı yarıdan az

Hatta insanlar eşlerine denetmisler onlarda doğru çıkmış

Ben inanmıyorum o yüzden

Sen umarım hamilesindir :)

yesa yesa inan bende ihtimal vermiyorum sırf testin doğruluğunu çürütmek adına yaptım çünkü gerçek sonuç negative çıkacak yine biliyorum. zaten bu ayda olmazsa rahim filmi çektireyim diyorum bir o kaldı. bir de ameliyat sonrası bile eşimde morfoloji 2 ondan da bebek olmuyor olabilir. sayı hareket iyi oysa ki. çok canım sıkkın anlayacağın.

slm kızlar bu sabah test yaptım malesef negatif :( bu arada yesa1 ve cemre arkadaşım limon testini geçen ay denemiştim pozitifti sakın güvenmeyin karbonat testini de dün denedim hiç köpürmedi yani onların doğruluğuna hiç güvenmiyorum ben. inşallah bebişleriniz bu ay sizinle olur hepimize dua ediyorumm

Kizlar beri gelin bayilcam heyecandan. Bu sabah (bata 1 gun kala) ilk idrarla yaptim.(prediktor marka normal gebelik testi). Ve sonuc bu. Hayal gormuyorum dimi? Gidebilirim hastaneye? :eek:

Eklentiler

• 20160604_112830.jpg
    20160604_112830.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 78
  • 20160604_113237.jpg
    20160604_113237.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar beri gelin bayilcam heyecandan. Bu sabah (bata 1 gun kala) ilk idrarla yaptim.(prediktor marka normal gebelik testi). Ve sonuc bu. Hayal gormuyorum dimi? Gidebilirim hastaneye? :eek:

Ay ay ay Allahım şükür. Git güzelim git kan ver. Rabbim hayırlısını versin. Sağlıcakla kavuştursun. İnşallah doğrudur. Git hadi :)

Y YESIMBOZ hemen bana ne belirtin vardı söylemelisinnnnn :dua:
Ya acikcasi yaniltmak umutlandirmak istemem kimseyi ama beni en cok umutlandiran daha 5gun oncesinde rahmimden baslayip gobek deligime kadar batma kasilmaydi. Yumurtaliklarim regl onceside kasilir agrirdi ama rahmim boyle olmazdi. Yorgun hissediyorum ama kosturmacadan olabilir. En barisi rahmimin karnimim gobegime kadar kasilmasiydi ve 5 gundur bildigin regl agrisi cekiyorum. Insallah dogrudur testte bunlara belirti diyebilirim.

Back