- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Kizlarrrrr 570.7 çıktı 3-4 haftalik arsi gostwriyor değerler
Yaaa çok güzell Allah kucağınıza almayıda nasip eder inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok güzell Allah kucağınıza almayıda nasip eder inşallah :)
Canm şimdi öğrendim maalesef negatif beklemiordum ama biandan da üzüldüm ama artık kafam rahat netleşti en azındanCanım sonuç kaçta çıkıyor bekliyoruz merakla :)
Kızlar merhaba. buradaki arkadaşların bazıları belki biliyordur biz Temmuza kadar ertelemiştik bebek işini korunmuyorduk ama dikkat ediyorduk Rabbim sürpriz bir şekilde meleğimizi yolladı bize. geçen ay adetin 5 gün geçmişti bu ay da aynısı oldu diye düşünürken 6 gün geçince test yapiyim dedim imkansız gibi bişeydi ama çift çizgi hemen çıktı. kan testi ve dün doktorda keseyi görmemizle netleşti durum. çok değişim şu an tamamen bebek fikri aklımızdan çıktığı anda oldu derlerdi hep inanmazdım ama gerçekten hiç birşekilde bebeği düşünmeden ilişki oldu stres vücudumuz çok etkiliyormuş bunu anladım. nolur ama noluurrr stres yapmayın en büyük düşmanıymış.
Canm şimdi öğrendim maalesef negatif beklemiordum ama biandan da üzüldüm ama artık kafam rahat netleşti en azından
Yaaa çookk güzell :)) Allah kucağınıza almayı nasip etsinn
Gunaydinlar :) Hayirlisi olsun insallah belki doktor yardimi ile cabucak saglikli bi sekilde olur. Insallah cok bekletmesin saglikla gelsin bebeginiz.kızlar günaydın benim bat 3 haziran dı ve regl oldum, bugün randevu alıcam haftaya rahim filmi çekilecek, artık bundan sonra bakalım doktor ne diyecek, yaş 39 olduğu için testleri en acil biçimde istiyorum dedi. geç evlendim 1 senedir korunmamıştık olmadı, nasip artık bundan sonra ne olucak
O ne ayol oyle buyucu gibiiii :) Vallahi bi garip oldum :)Günaydınlaaar
morordek
Cnm ben regl oldum
Dün bir arkadaşımla oturdugum mevkide meşhur bir nene var ona gittim
Karnımdan baktı kızım senin rahmin kalp gibi dedi doktora hiç gittinmi dedi
Doktorumda öyle demişti kürtaj olalı 4 ay oldu
Hazırladığı ilacı inş kullancam sonra sırtımdan düzleyecek
Hayırlısı bakalım
sağol canım Allah razı olsunGunaydinlar :) Hayirlisi olsun insallah belki doktor yardimi ile cabucak saglikli bi sekilde olur. Insallah cok bekletmesin saglikla gelsin bebeginiz.
Canm şimdi öğrendim maalesef negatif beklemiordum ama biandan da üzüldüm ama artık kafam rahat netleşti en azından
Yaaa çookk güzell :)) Allah kucağınıza almayı nasip etsinn
Kızlar merhaba. buradaki arkadaşların bazıları belki biliyordur biz Temmuza kadar ertelemiştik bebek işini korunmuyorduk ama dikkat ediyorduk Rabbim sürpriz bir şekilde meleğimizi yolladı bize. geçen ay adetin 5 gün geçmişti bu ay da aynısı oldu diye düşünürken 6 gün geçince test yapiyim dedim imkansız gibi bişeydi ama çift çizgi hemen çıktı. kan testi ve dün doktorda keseyi görmemizle netleşti durum. çok değişim şu an tamamen bebek fikri aklımızdan çıktığı anda oldu derlerdi hep inanmazdım ama gerçekten hiç birşekilde bebeği düşünmeden ilişki oldu stres vücudumuz çok etkiliyormuş bunu anladım. nolur ama noluurrr stres yapmayın en büyük düşmanıymış.
evet canım bidaha böyle yapmam zaten sabıır edecezHayırlısı olsun canım aslında sabretsek ve idrar da çift çizgi görmeden gitmesek ama zor işte
Kızlar bu ayki ovu testimi getirdim
Yardımcı olur belki
14. Ünde akşam 9da yaptım ondan sonra catlamış yumurtam 15 inde yani bugün 10.30 gibi yaptım.
Eki Görüntüle 1841712
Degerlendirildiyse super vallahi :)
değerlendirildi canım :) bu akşamı da değerlendirirsek süper olacak:)
Ayyy hadi bakalım inşallah bu ay mutlu haberini alırız :)