değerlendirildi canım :) bu akşamı da değerlendirirsek süper olacak:)
Harika :) Bi de bizim tostoslar gelmeye karar verse super olcak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değerlendirildi canım :) bu akşamı da değerlendirirsek süper olacak:)
Harika :) Bi de bizim tostoslar gelmeye karar verse super olcak :)
Canım cok sevindim insallah saglıkla kucagına da alırsın bebegini :)Kızlar merhaba. buradaki arkadaşların bazıları belki biliyordur biz Temmuza kadar ertelemiştik bebek işini korunmuyorduk ama dikkat ediyorduk Rabbim sürpriz bir şekilde meleğimizi yolladı bize. geçen ay adetin 5 gün geçmişti bu ay da aynısı oldu diye düşünürken 6 gün geçince test yapiyim dedim imkansız gibi bişeydi ama çift çizgi hemen çıktı. kan testi ve dün doktorda keseyi görmemizle netleşti durum. çok değişim şu an tamamen bebek fikri aklımızdan çıktığı anda oldu derlerdi hep inanmazdım ama gerçekten hiç birşekilde bebeği düşünmeden ilişki oldu stres vücudumuz çok etkiliyormuş bunu anladım. nolur ama noluurrr stres yapmayın en büyük düşmanıymış.
Canım ben seni listede 24 Haziran diye eklemisim? Ne zamandı ki senin BAT? Yanlıs girdim heralde.evet canım bidaha böyle yapmam zaten sabıır edecez
Yok kuzumm benim yeni bat 24 haziran doğru girmişsin yaniii ben tam adet olamadım o yüZden şüpheleniyordum gidp kan testi verdimCanım ben seni listede 24 Haziran diye eklemisim? Ne zamandı ki senin BAT? Yanlıs girdim heralde.
Martle Tebrik ederim canim hayirli ugurlu olsun saglikla dogsun insallah melegin. Cok cok haklisin basimiza ne geliyorsa su stresten geliyor bi kurtulabilsek
Canım. Hayırli olsun bebegin:)
Canım cok sevindim insallah saglıkla kucagına da alırsın bebegini :)
Mayıs hamilesi oluyorsun sanırım o halde, BAT neydi senin canım? Temmuza erteledik deyince sanırım listeden cıkarmısım :)
aynen ya hayırlısıyla gelsinler senin de 4. deneme benim de 4. deneme beraber büyütsek süper olur :)
Ya harika olur vallaha :) Saglikla gelsinler bi an once :) Olursa iki hafta falan olur dimi aramizda? Senin tam ovulasyonun gecti benim de reglim geliyo 2 gune.
Ayyy ne tatli yaa sipalar bekletmesin gelsin de ablasi abisi olsun senin tatlis :)aaa aynen oyle valla seninki 2 hafta buyuk olur :) bizimkine abi abla dedirtiriz artık :)
aaa aynen oyle valla seninki 2 hafta buyuk olur :) bizimkine abi abla dedirtiriz artık :)
Ayyy ne tatli yaa sipalar bekletmesin gelsin de ablasi abisi olsun senin tatlis :)
Kesinlikle haklisin... Allah kabul etsin canim.Martle te brik ederim canimmm allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin sana bu konuda hak veriyorum
Kızlar gerçekten stres etkiliyormus B3nde inanmiyordum şu ana kadar stres yaptım geçen ay yurt dışına cikacam demiştim umreye gitmiştim orda hepimiz için dua ettim ve stresi herseyi bıraktım bu ay oldu üstelik ayakları havada sabaha kadar bekkleme falan yapmadım 10 dk yatıp kalktim dusumu aldım sanırım kafayı dağıtacak birsey bulmak gerekiyor
Martle te brik ederim canimmm allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin sana bu konuda hak veriyorum
Kızlar gerçekten stres etkiliyormus B3nde inanmiyordum şu ana kadar stres yaptım geçen ay yurt dışına cikacam demiştim umreye gitmiştim orda hepimiz için dua ettim ve stresi herseyi bıraktım bu ay oldu üstelik ayakları havada sabaha kadar bekkleme falan yapmadım 10 dk yatıp kalktim dusumu aldım sanırım kafayı dağıtacak birsey bulmak gerekiyor