• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar merhaba. buradaki arkadaşların bazıları belki biliyordur biz Temmuza kadar ertelemiştik bebek işini korunmuyorduk ama dikkat ediyorduk Rabbim sürpriz bir şekilde meleğimizi yolladı bize. geçen ay adetin 5 gün geçmişti bu ay da aynısı oldu diye düşünürken 6 gün geçince test yapiyim dedim imkansız gibi bişeydi ama çift çizgi hemen çıktı. kan testi ve dün doktorda keseyi görmemizle netleşti durum. çok değişim şu an tamamen bebek fikri aklımızdan çıktığı anda oldu derlerdi hep inanmazdım ama gerçekten hiç birşekilde bebeği düşünmeden ilişki oldu stres vücudumuz çok etkiliyormuş bunu anladım. nolur ama noluurrr stres yapmayın en büyük düşmanıymış.
Canım cok sevindim insallah saglıkla kucagına da alırsın bebegini :)
Mayıs hamilesi oluyorsun sanırım o halde, BAT neydi senin canım? Temmuza erteledik deyince sanırım listeden cıkarmısım :)

Martle Martle Tebrik ederim canim hayirli ugurlu olsun saglikla dogsun insallah melegin. Cok cok haklisin basimiza ne geliyorsa su stresten geliyor bi kurtulabilsek :KK43:

stres yapmamak imkansız bizde denedik 2 ay kafamız ordaydı takipteydik falan ama bu ay cidden hiç düşünmediğimiz bir anda oldu. ha tabiki takibi elden bırakmamak gerekiyor. ama stres olayını atmak çok önemliymiş canım

Canım. Hayırli olsun bebegin:)

çok teşekkürler canım darısı hepinizin başına oldun inşallah.

Canım cok sevindim insallah saglıkla kucagına da alırsın bebegini :)
Mayıs hamilesi oluyorsun sanırım o halde, BAT neydi senin canım? Temmuza erteledik deyince sanırım listeden cıkarmısım :)

canım ben temmuza kadar ertelediğim için ve düşünmediğimiz için listeye ekletmemiştim. BAT 26 Mayıstı. 1 haziranda hamileliğimi öğrendim.

Kızlar adetime iki gün var bugün çamaşır suyu testi yaptım baya köpürdu bide köpük hiç inmedi daha önce bu testi yapan varmii aranızda ?:110:

Ya harika olur vallaha :) Saglikla gelsinler bi an once :) Olursa iki hafta falan olur dimi aramizda? Senin tam ovulasyonun gecti benim de reglim geliyo 2 gune.

aaa aynen oyle valla seninki 2 hafta buyuk olur :) bizimkine abi abla dedirtiriz artık :)

Martle Martle te brik ederim canimmm allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin sana bu konuda hak veriyorum
Kızlar gerçekten stres etkiliyormus B3nde inanmiyordum şu ana kadar stres yaptım geçen ay yurt dışına cikacam demiştim umreye gitmiştim orda hepimiz için dua ettim ve stresi herseyi bıraktım bu ay oldu üstelik ayakları havada sabaha kadar bekkleme falan yapmadım 10 dk yatıp kalktim dusumu aldım sanırım kafayı dağıtacak birsey bulmak gerekiyor

Martle Martle te brik ederim canimmm allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin sana bu konuda hak veriyorum
Kızlar gerçekten stres etkiliyormus B3nde inanmiyordum şu ana kadar stres yaptım geçen ay yurt dışına cikacam demiştim umreye gitmiştim orda hepimiz için dua ettim ve stresi herseyi bıraktım bu ay oldu üstelik ayakları havada sabaha kadar bekkleme falan yapmadım 10 dk yatıp kalktim dusumu aldım sanırım kafayı dağıtacak birsey bulmak gerekiyor

Kesinlikle haklisin... Allah kabul etsin canim.

sağolll canımmmm seninde hayırlı uğurlu olsun inşallah. bende 10 dk bile durmadım ki hemen kalktım duş aldım falan yani olacağı varsa bi şekilde oluyor. Allah hayırlı zaman -da hayırlı evlatlar versin herkese

Bi de sorum var 30 mayısta kasık ağrım vardı o zaman münasebet oldu sabah ama pek iyi bi pozisyon degildi aksama yakın ağrım geçti ama ertesi gün olmadı ilişki sonra ayın birinde oldu sizce tutmuş mudur

Back