• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar 17 gün gecikmeyle sonunda regl oldum. Yarın aşılama için ilaca başlayacağım inşallah. Ama korkuyorum yine aşırı yumurta gelişir diye. Aşılamanın tutma ihtimali de %10-15 ama bir umut işte
Korkma kuzum dua et inşallah hayırlısıyla bebişiniz olur

Korkma kuzum dua et inşallah hayırlısıyla bebişiniz olur
Dua ediyorum tabi canım ama olacağına dair içimde hiçbir inanç kalmadı. 27 ay oldu. Neler denedik, hiçbiri sonuç vermedi. Ne ameliyatlar olduk. Boşuna hem fiziksel hem ruhsal acı çekmişiz gibi geliyor şimdi :(

Dua ediyorum tabi canım ama olacağına dair içimde hiçbir inanç kalmadı. 27 ay oldu. Neler denedik, hiçbiri sonuç vermedi. Ne ameliyatlar olduk. Boşuna hem fiziksel hem ruhsal acı çekmişiz gibi geliyor şimdi :KK43:
Canım benim ya yaşadıklarını anlamamız mümkün değil tabi ama inancını yitirme hep en beklenmedik anda gelir müjde derler biraz da oluruna bırak inşallah rabbim gönlünüze göre verir

Kızlar 17 gün gecikmeyle sonunda regl oldum. Yarın aşılama için ilaca başlayacağım inşallah. Ama korkuyorum yine aşırı yumurta gelişir diye. Aşılamanın tutma ihtimali de %10-15 ama bir umut işte
Sınanmadığı bir acı üstüne insan kolay konuşur ama bende ilk bebeğimi kaybettim kendi acımdan yola çıkarak sizi anlıyorum ama Allahtan ümit kesmeyin dua etmeyi bırakmayın bende sizin dua edicem inşaAllah

Sınanmadığı bir acı üstüne insan kolay konuşur ama bende ilk bebeğimi kaybettim kendi acımdan yola çıkarak sizi anlıyorum ama Allahtan ümit kesmeyin dua etmeyi bırakmayın bende sizin dua edicem inşaAllah
Canım çok teşekkür ederim. Allah sabır versin sana da. Çok büyük bir acı. Tahmin bile edemiyorum. İnşallah ikinci meleğin sağlıkla dünyaya gelir.

Back