- 27 Mart 2016
- 422
- 542
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) kaç aydır deniyordunuz sakıncası yoksa söyler misin :)çok teşekkür ederim fıstıklar darısı en yakın zamanda sizin güzel haberlerinizi almaya
Hayırlı olsuuunn :) kaçıncı denemenizde oldu acabaaSağolun kizlarr ben de aslında hala şoktayim doğdu mu gerçekten çıktı mı durup durup bakiyom adet olduğumda ağlayan esim akşam hamile olduğumu öğrenince ne yapacak 3 saat var esin gelmesine ama 3 yıl gibi
morordek var canım sabah Test yaptım 2 çizgi silik te olsa net bir şekilde çıktı sabahtan beri yazmaya calisiyor ama nette sorun var giremiyorum girsem de gitmiyir mesaj akşam üstü 2 . Testi yapicam akşam da kan testi yaptırmaya gideriz esime süpriz yapicam
morordek var canım sabah Test yaptım 2 çizgi silik te olsa net bir şekilde çıktı sabahtan beri yazmaya calisiyor ama nette sorun var giremiyorum girsem de gitmiyir mesaj akşam üstü 2 . Testi yapicam akşam da kan testi yaptırmaya gideriz esime süpriz yapicam
Idrar testini ne zaman yapmistin canim? Insallah yanilmistir bizim testlerde hamileyizdir, degilse de hayirli olsun...Yaa kızlar sizinle paylaşmadan edemeyecem bende idrar testinde negatif çıkmasına rağmen nedense inanamadım tam kesin net olsun diye gidip kan testi yaptırdım yarın sabah çıkacak sonuç ay çok ümitsizim ama dua edinn nolurr kızlarr bi kaç belirtim var o yüzden çok şüpheleniyorum
Pazartesi yaptım canım inşallah yaa çok heycanlıyım ama kendimi çok kaptırmak da istemiyorum çünkü negatif çıkar benceIdrar testini ne zaman yapmistin canim? Insallah yanilmistir bizim testlerde hamileyizdir, degilse de hayirli olsun...
Aynen yerim De duramiyorum nasıl gecicek vakit falan esimin yüz ifadesini çok m3rak ediyorumYaaa cok tatliiiii :) Hayirli ugurlu saglikli olsun caniim. Cok cok tebrik ederim. Ay benim bile icim kipir kipir oldu yaa :) Insan yerinde duramaz sabirsizliktan :)
Aynen yerim De duramiyorum nasıl gecicek vakit falan esimin yüz ifadesini çok m3rak ediyorumYaaa cok tatliiiii :) Hayirli ugurlu saglikli olsun caniim. Cok cok tebrik ederim. Ay benim bile icim kipir kipir oldu yaa :) Insan yerinde duramaz sabirsizliktan :)
Çok heycanlııııı :))Aynen yerim De duramiyorum nasıl gecicek vakit falan esimin yüz ifadesini çok m3rak ediyorum
Çok heycanlııııı :))
Evet canımSen sağlık ocağına mi gittin canım