- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Negatif çıkar diye çok korkuyorummm
Canım 4 gün az değil hiç korkma netlessin hem bu sabah ilk idrar ile test yap:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatif çıkar diye çok korkuyorummm
Yaa varda hic umudum yok inan,olsaydi cikardiDaha var canım dur bakalım bi..
Sağol canım bugün yapacağım inşAllah sağolCanım 4 gün az değil hiç korkma netlessin hem bu sabah ilk idrar ile test yap:)
Maşallah
çok teşekkür ederim fıstıklar darısı en yakın zamanda sizin güzel haberlerinizi almayabebişin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına versin inşallah
hamilelik haberleri aldıkça ben de umutlanıyorum bakalım hayırlısı :)
Kızlar sizr bi sorum olcak kan testini aç karnına mı yapmamız gerekiyor
Artık temmuzu tutacak bir arkadas varsa o eklesin listeye :)kızlarrrrr kırmızı kart yedimmmm
bat:2 temmuz...
yesa senden oturu gidip kan testi yapip agzimin payini alasim var 3-4 gun kala
Boşver canım ya :) hiç gerek yok her ay her ay canı çekiyor insanin:)
Teşekkürler kuzummyok canım ister gebelik için kan ister adet 3. günü ister adetin 21. günü fark etmez aç karnına gerek yok
Hahahah Zaten 3-4 gundur dehset bel agrisi ve kasik agrisi cekiyorum olsa da rahatlasa diyorum en azindan madem hamile degilim.
morordek var canım sabah Test yaptım 2 çizgi silik te olsa net bir şekilde çıktı sabahtan beri yazmaya calisiyor ama nette sorun var giremiyorum girsem de gitmiyir mesaj akşam üstü 2 . Testi yapicam akşam da kan testi yaptırmaya gideriz esime süpriz yapicam
Ciddi misiiiiin?!morordek var canım sabah Test yaptım 2 çizgi silik te olsa net bir şekilde çıktı sabahtan beri yazmaya calisiyor ama nette sorun var giremiyorum girsem de gitmiyir mesaj akşam üstü 2 . Testi yapicam akşam da kan testi yaptırmaya gideriz esime süpriz yapicam
Keşke yuklensede gösterebilsem size yüklenmiyir nasıl heyecanliyim anlatamm elim ayağım birbirine girdiCiddi misiiiiin?!
Ya cok sevindiiim! Hadi insallah güzel haberler getir
Yaaaa ne kadar güzelll gözün aydınn :)morordek var canım sabah Test yaptım 2 çizgi silik te olsa net bir şekilde çıktı sabahtan beri yazmaya calisiyor ama nette sorun var giremiyorum girsem de gitmiyir mesaj akşam üstü 2 . Testi yapicam akşam da kan testi yaptırmaya gideriz esime süpriz yapicam