2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

çok teşekkür ederim fıstıklar darısı en yakın zamanda sizin güzel haberlerinizi almaya
Canım hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) kaç aydır deniyordunuz sakıncası yoksa söyler misin :)

Hayırlı olsuuunn :) kaçıncı denemenizde oldu acabaa

11 aydır olmuyordu canım . belirtilere gelince geçen yazdım aslında sabah namazına kalktigimda sol kaşığı ma biri bıçak saplandı sanki sonra uzandım sağ kaşığı ma daha hafif girdi akşam da adet olacak misin gibi ağrı vardı hatta orkid i aldım lavaboya gittim yok birsey şaşırdım hala ara ara minik minik bir şey batiyor hem sağ hem sola birde sırt ağrım var ben yeni ev e tasindik 1 hafta bile olmadı yorgunluk tan diye düşündüm

Yinede kan testi çıksın o dan sonra hemen haber veririm aksam burda hemen veriyorlar mi bilmiyorum yarın da cuma ve cumartesi günü de tatil umarım aksilik çıkmaz

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper bir haber buuuuuuuuuuuuuuuu :)

Yaa kızlar sizinle paylaşmadan edemeyecem bende idrar testinde negatif çıkmasına rağmen nedense inanamadım tam kesin net olsun diye gidip kan testi yaptırdım yarın sabah çıkacak sonuç ay çok ümitsizim ama dua edinn nolurr kızlarr bi kaç belirtim var o yüzden çok şüpheleniyorum

Yaaa cok tatliiiii :) Hayirli ugurlu saglikli olsun caniim. Cok cok tebrik ederim. Ay benim bile icim kipir kipir oldu yaa :) Insan yerinde duramaz sabirsizliktan :)

Idrar testini ne zaman yapmistin canim? Insallah yanilmistir bizim testlerde hamileyizdir, degilse de hayirli olsun...

Idrar testini ne zaman yapmistin canim? Insallah yanilmistir bizim testlerde hamileyizdir, degilse de hayirli olsun...
Pazartesi yaptım canım inşallah yaa çok heycanlıyım ama kendimi çok kaptırmak da istemiyorum çünkü negatif çıkar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…