• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar 6 ay olmayınca doktora gidilmeye cok katılıyorum. Bizim 11 ay olmadı en sonunda esime bir de sen doktora git dedim cunku doktora hep ben gidiyorum doktor hiçbir seyin yok cemre deyip gönderiyordu. Esim gitti veee esimde son evre varikosel cıktı hemen ameliyat oldu cunku degerleri berbattı. Simdi haziranda ameliyat olalı 6 ay olacak. Diyorum ki keske bosu bosuna 11 ay beklemeseydik hemen doktora gitseydik. Bu ayda olmazsa 17 ay bitecek olmayalı. cok yıprandık Rabbim yüzümü tez zamanda güldürür inşallah. AMİN.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    22,3 KB · Görüntüleme: 44
lale_cik lale_cik ya hamilemisin sen çok sevindim rabbim kucaginza almaya nasip etsin inş:)
morordek morordek rotaya hazirana çevirmeyecekimsin:) 2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER Başığı:)
yesa da demis zaten burda tutacagız haziranı da :)
Başlıgı degistirmesi icin Mune'ye mesaj attım dün aslında ama görmedi henuz sanırım :)

Canm bende hep düzenli ve ağrılı adet dönemi geçiririm bu ay ağrı olmadı erken oldu ve pembemsi az bi kanamam oldu hamileyim sandm ama değilmişim hava değişiminden oldu diye düşünüyorum sende öyle bişey var mı
Bende sadece sabah pembe bi akinti geldi ama dedigin olabilir bakalm hala hic agrim yok sadece kasiklarim geriliyo gibi bi his var hakkimizda hayirlisi olsn insallah

Canım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için

Ben de Adetin 3. Ve 21
Günü gittim değerler hep normal bu 4. Deneme. 6. Deneme de olumsuz olursa esim gidecek artık :)
Aynen canım. Benim eşimde ne ağrı vardı ne de başka bir belirti. Doktora bir gittik, 3.derece varikosel çıktı. Hiç ileri hareketli spermi yoktu. Ufak bir operasyonla iyileşti çok şükür :)

Kızlar bu yerleşme kanaması ne zaman oluyor? Adetim 4 gün gecikmişti benim, dün kahverengi akıntım geldi adet oldum sandım ama devamı yok.. Sizce ne olabilir bu :( böyle bir şey yaşayan var mı? Of düşünmekten kafayı yiyeceğim artık :(

Kızlar bu yerleşme kanaması ne zaman oluyor? Adetim 4 gün gecikmişti benim, dün kahverengi akıntım geldi adet oldum sandım ama devamı yok.. Sizce ne olabilir bu :KK43: böyle bir şey yaşayan var mı? Of düşünmekten kafayı yiyeceğim artık :KK43:
aaa test yapsanaaaaaaa

Back