- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Bu canım bugün ki.
canım az kalmış:) bu akşam bi tane daha yapsana:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu canım bugün ki.
Tamam akşama bi daha o zaman hatta şimdi sıvı alımını bırakayım. Bu testi yapmak ne kadar zormuş yacanım az kalmış:) bu akşam bi tane daha yapsana:)
Ben de sirf zorlugundan almiyotum. Bir de alirsam ben kesin stres yaparim:)Tamam akşama bi daha o zaman hatta şimdi sıvı alımını bırakayım. Bu testi yapmak ne kadar zormuş ya
Yaaa stres değilde. Ben çok fazla su tüketen bi insanım 2-3 saat sıvı alamamak beni çok zorluyo yıldım vallaBen de sirf zorlugundan almiyotum. Bir de alirsam ben kesin stres yaparim:)
Bende nasipse rahim filmi cektirecem. Kk kulübünden arkadaşım tavsiye ettigi bir yer var. Bat 3 haziran hamiş olmazsam eğer adetin 7 veya 10 günü çekilmesi gerekiyor muş. Korkmuyorum canım. Ama devlet hastanesinde cektireceksen ona bir şey diyememben dün yaptırdım hiç bişey çıkmadı doktor rahim filmi istedi ama çok korkuyorum
Hahah canimm ilk test isteme 13.00 a kadar olsun
İkinci test 19 20 gibi olur :)
Benim de regli öncesi çok belli belirsiz bir ikinci çizgi vardı. Bir kaç gün geçince belirginleşti. BetaHcg gebeliğin en başlarında az düzeyde olduğu için çok silik çıkıyor o ikinci çizgi... Çarşamba günü daha belirgin göreceksin diye düşünüyorum. Hepimiz hakkında hayırlısı kızlar...kızlar ya ben sabah idrariyla test yaptim cok az ikinci cizgi gozukuyo sonra gittim pahali testlerden aldim oda oyle oldu ama cok belli degil camın yaninda gorebiliyorum ikinci cizgileri Adetimede daha 5 gun var şimdiye kadarki aylarda okadar test yaptim hic boyle cikmamişti insallah vardir ya bakalim carsamba tekrar yapicam... varmi boyle adet oncesinde zar zor gozuken ikinci cizgilerden sonra pozitif olan
10 gün önce ne belirtisi arkadaşım. Ayrıca bazı insanlarda hiç belirti olmuyor. Şimdiden kafaya takmamak lazım. Hele bir adet günün gelsin de.Kızlar adet tarihime 10 gün kaldı.. Bu ay düzenli ilişkiye girdik ama hiçbir belirtim yok
Bebiş yok galiba
Canim sen gecen ay kimyasal gebelik mi gecirmistin?Kızlar adet tarihime 10 gün kaldı.. Bu ay düzenli ilişkiye girdik ama hiçbir belirtim yok
Bebiş yok galiba
Kızlar adet tarihime 10 gün kaldı.. Bu ay düzenli ilişkiye girdik ama hiçbir belirtim yok
Bebiş yok galiba
Benim de regli öncesi çok belli belirsiz bir ikinci çizgi vardı. Bir kaç gün geçince belirginleşti. BetaHcg gebeliğin en başlarında az düzeyde olduğu için çok silik çıkıyor o ikinci çizgi... Çarşamba günü daha belirgin göreceksin diye düşünüyorum. Hepimiz hakkında hayırlısı kızlar...
10 gün önce ne belirtisi arkadaşım. Ayrıca bazı insanlarda hiç belirti olmuyor. Şimdiden kafaya takmamak lazım. Hele bir adet günün gelsin de.
beni de alın aranıza
bat 13 haziran.
bu ay ovulasyon testi deniyorum ama daha sonuç alamadım.
Allah, isteyen herkese kısa zamanda sağlıklı bebişler versin :)
dostum geçmiş olsun bi anlamda iyi. teşhıs kondu ve tedavi başlandı.. hiç bi sorun yokken senelerce olmaması en kötüsü : (( acil şifalar ve bebişler dilerim: ))Hanımlar ben bugun Hashimato hastalıgım oldugunu ogrendim tamamen tesadüf eseri.
Bende ara ara kansızlık oldugundan normal kan degerlerimi ölctürmeye gitmistim saglık merkezine, doktor Anti TPO degerini de isaretlemis ve muhtesem yuksek cıktı. TSH vs normal ama bu deger yuksek olunca da Hashimato hastalıgı deniyormus. Vucudum tiroid bezine savas acmıs. Neyse ki cok ciddi bir durum degil ama hamilelige engel ya da düsük olasılıgını artırma durumu da varmıs. Hamilelik düsündügüm icin ilaca baslayalım dedi doktor. Benim zaten bu ay beklentim yoktu ama ileriki denemelerde belki de bu sebepten olmayacaktı, kimbilir...
Hayat ne garip vapurlar filan... :)
Canım benim yarın aşılama yapılacaktı normal takvime göre ama iki hafta geciktimhanımlar aranızda tüp düşünen varmı?
Tesekkur ederim canım :)dostum geçmiş olsun bi anlamda iyi. teşhıs kondu ve tedavi başlandı.. hiç bi sorun yokken senelerce olmaması en kötüsü : (( acil şifalar ve bebişler dilerim: ))