• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

ben dün yaptırdım hiç bişey çıkmadı doktor rahim filmi istedi ama çok korkuyorum :KK43:
Bende nasipse rahim filmi cektirecem. Kk kulübünden arkadaşım tavsiye ettigi bir yer var. Bat 3 haziran hamiş olmazsam eğer adetin 7 veya 10 günü çekilmesi gerekiyor muş. Korkmuyorum canım. Ama devlet hastanesinde cektireceksen ona bir şey diyemem

Kızlar adet tarihime 10 gün kaldı.. Bu ay düzenli ilişkiye girdik ama hiçbir belirtim yok :110:
Bebiş yok galiba :KK12:

kızlar ya ben sabah idrariyla test yaptim cok az ikinci cizgi gozukuyo sonra gittim pahali testlerden aldim oda oyle oldu ama cok belli degil camın yaninda gorebiliyorum ikinci cizgileri Adetimede daha 5 gun var şimdiye kadarki aylarda okadar test yaptim hic boyle cikmamişti insallah vardir ya bakalim carsamba tekrar yapicam... varmi boyle adet oncesinde zar zor gozuken ikinci cizgilerden sonra pozitif olan
Benim de regli öncesi çok belli belirsiz bir ikinci çizgi vardı. Bir kaç gün geçince belirginleşti. BetaHcg gebeliğin en başlarında az düzeyde olduğu için çok silik çıkıyor o ikinci çizgi... Çarşamba günü daha belirgin göreceksin diye düşünüyorum. Hepimiz hakkında hayırlısı kızlar...
Kızlar adet tarihime 10 gün kaldı.. Bu ay düzenli ilişkiye girdik ama hiçbir belirtim yok :110:
Bebiş yok galiba :KK12:
10 gün önce ne belirtisi arkadaşım. Ayrıca bazı insanlarda hiç belirti olmuyor. Şimdiden kafaya takmamak lazım. Hele bir adet günün gelsin de.

Benim de regli öncesi çok belli belirsiz bir ikinci çizgi vardı. Bir kaç gün geçince belirginleşti. BetaHcg gebeliğin en başlarında az düzeyde olduğu için çok silik çıkıyor o ikinci çizgi... Çarşamba günü daha belirgin göreceksin diye düşünüyorum. Hepimiz hakkında hayırlısı kızlar...

10 gün önce ne belirtisi arkadaşım. Ayrıca bazı insanlarda hiç belirti olmuyor. Şimdiden kafaya takmamak lazım. Hele bir adet günün gelsin de.

Canım. Ben bu belirti olayını 100 kere yazdım

30 belirti yaşayıp hamile olmayan

0 belirti ile hamile olan var

10 gün çok erken belirti aramanin anlamı yok dedim ama değişen bir şey yok

O yüzden belirtim yok hamile değilim 10 günüm var yazanlara

Hayırlısı olsun gelecek aya inşallah diyorum artık :)

Hanımlar ben bugun Hashimato hastalıgım oldugunu ogrendim tamamen tesadüf eseri.

Bende ara ara kansızlık oldugundan normal kan degerlerimi ölctürmeye gitmistim saglık merkezine, doktor Anti TPO degerini de isaretlemis ve muhtesem yuksek cıktı. TSH vs normal ama bu deger yuksek olunca da Hashimato hastalıgı deniyormus. Vucudum tiroid bezine savas acmıs. Neyse ki cok ciddi bir durum degil ama hamilelige engel ya da düsük olasılıgını artırma durumu da varmıs. Hamilelik düsündügüm icin ilaca baslayalım dedi doktor. Benim zaten bu ay beklentim yoktu ama ileriki denemelerde belki de bu sebepten olmayacaktı, kimbilir...

Hayat ne garip vapurlar filan... :)

Hanımlar ben bugun Hashimato hastalıgım oldugunu ogrendim tamamen tesadüf eseri.

Bende ara ara kansızlık oldugundan normal kan degerlerimi ölctürmeye gitmistim saglık merkezine, doktor Anti TPO degerini de isaretlemis ve muhtesem yuksek cıktı. TSH vs normal ama bu deger yuksek olunca da Hashimato hastalıgı deniyormus. Vucudum tiroid bezine savas acmıs. Neyse ki cok ciddi bir durum degil ama hamilelige engel ya da düsük olasılıgını artırma durumu da varmıs. Hamilelik düsündügüm icin ilaca baslayalım dedi doktor. Benim zaten bu ay beklentim yoktu ama ileriki denemelerde belki de bu sebepten olmayacaktı, kimbilir...

Hayat ne garip vapurlar filan... :)
dostum geçmiş olsun bi anlamda iyi. teşhıs kondu ve tedavi başlandı.. hiç bi sorun yokken senelerce olmaması en kötüsü : (( acil şifalar ve bebişler dilerim: ))

dostum geçmiş olsun bi anlamda iyi. teşhıs kondu ve tedavi başlandı.. hiç bi sorun yokken senelerce olmaması en kötüsü : (( acil şifalar ve bebişler dilerim: ))
Tesekkur ederim canım :)
Umarım hepimiz saglıklı bir sekilde hamile kalırız ve bebislerimizi de saglıkla kucagımıza alırız :)

Back