2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Goguslerim cok şişti kasiklarim agriyodu halsizlik vardi birde ben ilac kullanyrdum oda hamilelerde mide bulantisi yapiyrmus bnde 3 gun mide bulantisi oldu hamileligimi fark edince hemen biraktim ilaci

bende bugün regl oldum malesef mayıs yüzüme gülmedi

Merhabalar daha tecrübeli olduğunuzu düşündüğüm için bu konuda size danışmak istiyorum 2 gün önce regl günümdü fakat olmadım aslında bazen 1-2 gün oynar. Göğüslerim hala şişkin, sol kasığımda 2 kere batma oldu. Gebelik olabilir mi? Testte şimdi çıkar mı? Şu anda hamilelik istemediğim için test yapmaya da korkuyorum.

Reglin 1-2 gün oynuyorsa kan için bekle 2-3 gün daha ama hcg testinde belirti verir gebelik yap istersen
adet belirtileriyle benzeşiyor geb belirtileri daha öncekilerden farklımı hissettiklerin,kahve lekelenme varmı
inşallah gelmez..

gebelik istemediğini yazmışsın.. hayırlısı..evde ıdrar testı yaparsan 2 günlük gecikmeyle sonuç alabılırsın varsa silik bıle olsa 2.çizgi çıkar..bizler de gebe kalmak için can atanlardanız..hepimiz için hayırlısı kulte

Prdon ben gebelik istemediğini görmemişim,inşallah gelmez sözünü geri alıyorum..

Hayır farklı birşey hissetmiyorum. Lekelenme de yok. Yalnız ben bu dönemde bebek düşünmüyorum. Yani lekelenme olması iyi mi kötü mü benim için
Geçen hafta önemli bir sınavım vardı spora da başladım umarım bu yüzden gecikme oluyordur

E iyisi yap testi az çok verir belirti,genelde adet olacağında kahve lekelenme olu onun için sordum..

Evlat çok güzel bir duygudur şüphesiz. Tabi ki olsun istiyorum. Ancak bu dönem de değil. Rabbim isteyene istediği zamanda versin inş.

kızlar ya ben sabah idrariyla test yaptim cok az ikinci cizgi gozukuyo sonra gittim pahali testlerden aldim oda oyle oldu ama cok belli degil camın yaninda gorebiliyorum ikinci cizgileri Adetimede daha 5 gun var şimdiye kadarki aylarda okadar test yaptim hic boyle cikmamişti insallah vardir ya bakalim carsamba tekrar yapicam... varmi boyle adet oncesinde zar zor gozuken ikinci cizgilerden sonra pozitif olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…