Belirtisi nasil oluyo demek istedim daha dgrusuCanım bunda da adi ustünde kese var ama içinde bebek yok
Goguslerim cok şişti kasiklarim agriyodu halsizlik vardi birde ben ilac kullanyrdum oda hamilelerde mide bulantisi yapiyrmus bnde 3 gun mide bulantisi oldu hamileligimi fark edince hemen biraktim ilaciCnm öyle bi kasık agrim olduki hastaneye gitcektim nerdeyse dün... bugun biraz daha hafif agrilar var göğuslerime tişortümün degimesine bile dayanamiyorum okadar hasaslasti adete 5-6 gün kaldi insallah vardir cnm insallah dua et hamilelerin duasi kabul olurmus diyolar... senin belirtiler varmiydi adet gunun gelmeden cnm
Belirtisi nasil oluyo demek istedim daha dgrusu
Senin Bat ne zamandı canım
Persembe gunu cnm 3 gun kaldiSenin Bat ne zamandı canım
Reglin 1-2 gün oynuyorsa kan için bekle 2-3 gün daha ama hcg testinde belirti verir gebelik yap istersen
adet belirtileriyle benzeşiyor geb belirtileri daha öncekilerden farklımı hissettiklerin,kahve lekelenme varmı
inşallah gelmez..[/QUOTE
Hayır farklı birşey hissetmiyorum. Lekelenme de yok. Yalnız ben bu dönemde bebek düşünmüyorum. Yani lekelenme olması iyi mi kötü mü benim için
Geçen hafta önemli bir sınavım vardı spora da başladım umarım bu yüzden gecikme oluyordur
Hayır farklı birşey hissetmiyorum. Lekelenme de yok. Yalnız ben bu dönemde bebek düşünmüyorum. Yani lekelenme olması iyi mi kötü mü benim içinReglin 1-2 gün oynuyorsa kan için bekle 2-3 gün daha ama hcg testinde belirti verir gebelik yap istersen
adet belirtileriyle benzeşiyor geb belirtileri daha öncekilerden farklımı hissettiklerin,kahve lekelenme varmı
inşallah gelmez..
gebelik istemediğini yazmışsın.. hayırlısı..evde ıdrar testı yaparsan 2 günlük gecikmeyle sonuç alabılırsın varsa silik bıle olsa 2.çizgi çıkar..bizler de gebe kalmak için can atanlardanız..hepimiz için hayırlısıkulte
Cevabınız için teşekkür ediyorum ben yerleşme kanamasından bahsettiğinizi düşündüm bir an.E iyisi yap testi az çok verir belirti,genelde adet olacağında kahve lekelenme olu onun için sordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?